Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Dziś w biurze. Ale mam tak skopany humor, że szok!
Przez pracę.
Dziewczyna nowa co przyszła w poniedziałek, dziś nie przyszła do pracy. I dostałam bezczelnego e-mail - paszkwila na mnie. Mam dość dość! Ja teraz chcę skupić się na rodzinie, bo to co teraz się dzieje powoduje, jakby mi ktoś zabierał bycie normalną! Dół!!!!
tulę na pocieszenie:-)Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
do wykresu wpisałam inną tempkę podobną do wczorajszej i wybrałam opcję ignoruj pomiar żeby nie był brany pod uwagę.Wydaję mi się że raczej nie powinno mieć to znaczenia przy ocenie mojego cyklu....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 08:27
-
Och Magdzia, współczuje bardzo
Ja dzisiaj kryzys jakiś, ale totalnie nie wiem o co chodzi! Ostatni dzień pracy, od jutra urlop i to długi wiec powinno byc super...
Chyba się zdemotywowłam. Jak przez ostatnie dni byłam nakręcona i czułam że moze się udać tak dzisiaj mam masę obaw i zwątpienia...
Rene, chyba jeden pomiar nie zaburzy! -
nick nieaktualnyRene wrote:Su gdzie ty się podziewasz?
nie robiłam testu dziś, wczoraj tylko sikłam na ten owulacyjny i oczywiście ściemniał ale to dla zabicia czasu jak nie mogę na prawdziwy sikać
całą noc się wierciłam brzuch mnie bolał -
SusannaDean wrote:przed chwilą jeszcze spałam a co ?
nie robiłam testu dziś, wczoraj tylko sikłam na ten owulacyjny i oczywiście ściemniał ale to dla zabicia czasu jak nie mogę na prawdziwy sikać
całą noc się wierciłam brzuch mnie bolał
szkoda że nie był to ciążowy z takimi kreseczkami:-)
cały czas trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko:-) -
nick nieaktualnyRene wrote:bo tak tu cicho jest:-)
szkoda że nie był to ciążowy z takimi kreseczkami:-)
cały czas trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko:-)
trochę się boję na ciążowy siknąć
tyle objawów wczoraj miałam takie uczucie ciągnięcia jajnika , z którego owu była ale nigdy nie czułam takiego w życiu.... i nie wiem czy to coś może znaczyć -
SusannaDean wrote:hihi
trochę się boję na ciążowy siknąć
tyle objawów wczoraj miałam takie uczucie ciągnięcia jajnika , z którego owu była ale nigdy nie czułam takiego w życiu.... i nie wiem czy to coś może znaczyć -
nick nieaktualnyRene wrote:do jutra chyba dasz radę wytrzymać wiem wiem że ciężko tym bardziej że jesteś po przejściach i chciałabyś mieć już pewność
przez to najlepiej wcale bym nie robilaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 09:40
-
SusannaDean wrote:boje sie ze bedzie negatyw
przez to najlepiej wcale bym nie robila
a ja mam wciąż nadzieję że ten scenariusz ciebie nie będzie dotyczył i jutro zobaczysz dwie kreseczki:-)pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa pół godziny do pracy jadę W sumie jak czas zleci tak jak wczoraj to elegancko Jeszcze jutro i chwila oddechu no i oczywiście zobaczymy co tam w macicy gra...
Mam kremowy śluz teraz tak to nic nie boli jedynie lekko piersi, teraz juz codziennie od 3-4 dni bolą mnie -
SusannaDean wrote:Za pół godziny do pracy jadę W sumie jak czas zleci tak jak wczoraj to elegancko Jeszcze jutro i chwila oddechu no i oczywiście zobaczymy co tam w macicy gra...
Mam kremowy śluz teraz tak to nic nie boli jedynie lekko piersi, teraz juz codziennie od 3-4 dni bolą mnieSusannaDean, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny