Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Dziś w biurze. Ale mam tak skopany humor, że szok!
Przez pracę.
Dziewczyna nowa co przyszła w poniedziałek, dziś nie przyszła do pracy. I dostałam bezczelnego e-mail - paszkwila na mnie. Mam dość dość! Ja teraz chcę skupić się na rodzinie, bo to co teraz się dzieje powoduje, jakby mi ktoś zabierał bycie normalną!Dół!!!!
nie za fajnie
tulę na pocieszenie:-)Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
do wykresu wpisałam inną tempkę podobną do wczorajszej i wybrałam opcję ignoruj pomiar żeby nie był brany pod uwagę.Wydaję mi się że raczej nie powinno mieć to znaczenia przy ocenie mojego cyklu....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 08:27
-
Och Magdzia, współczuje bardzo
Ja dzisiaj kryzys jakiś, ale totalnie nie wiem o co chodzi! Ostatni dzień pracy, od jutra urlop i to długi wiec powinno byc super...
Chyba się zdemotywowłam. Jak przez ostatnie dni byłam nakręcona i czułam że moze się udać tak dzisiaj mam masę obaw i zwątpienia...
Rene, chyba jeden pomiar nie zaburzy! -
nick nieaktualnyRene wrote:Su gdzie ty się podziewasz?
nie robiłam testu dziś, wczoraj tylko sikłam na ten owulacyjny i oczywiście ściemniałale to dla zabicia czasu jak nie mogę na prawdziwy sikać
całą noc się wierciłam brzuch mnie bolał -
SusannaDean wrote:przed chwilą jeszcze spałam a co ?
nie robiłam testu dziś, wczoraj tylko sikłam na ten owulacyjny i oczywiście ściemniałale to dla zabicia czasu jak nie mogę na prawdziwy sikać
całą noc się wierciłam brzuch mnie bolał
szkoda że nie był to ciążowy z takimi kreseczkami:-)
cały czas trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko:-) -
nick nieaktualnyRene wrote:bo tak tu cicho jest:-)
szkoda że nie był to ciążowy z takimi kreseczkami:-)
cały czas trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko:-)
trochę się boję na ciążowy siknąć
tyle objawów wczoraj miałam takie uczucie ciągnięcia jajnika , z którego owu była ale nigdy nie czułam takiego w życiu.... i nie wiem czy to coś może znaczyć
-
SusannaDean wrote:hihi
trochę się boję na ciążowy siknąć
tyle objawów wczoraj miałam takie uczucie ciągnięcia jajnika , z którego owu była ale nigdy nie czułam takiego w życiu.... i nie wiem czy to coś może znaczyć
-
nick nieaktualnyRene wrote:do jutra chyba dasz radę wytrzymać wiem wiem że ciężko tym bardziej że jesteś po przejściach i chciałabyś mieć już pewność
przez to najlepiej wcale bym nie robilaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 09:40
-
SusannaDean wrote:boje sie ze bedzie negatyw
przez to najlepiej wcale bym nie robila
a ja mam wciąż nadzieję że ten scenariusz ciebie nie będzie dotyczył i jutro zobaczysz dwie kreseczki:-)pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZa pół godziny do pracy jadę
W sumie jak czas zleci tak jak wczoraj to elegancko
Jeszcze jutro i chwila oddechu no i oczywiście zobaczymy co tam w macicy gra...
Mam kremowy śluz teraz tak to nic nie boli jedynie lekko piersi, teraz juz codziennie od 3-4 dni bolą mnie -
SusannaDean wrote:Za pół godziny do pracy jadę
W sumie jak czas zleci tak jak wczoraj to elegancko
Jeszcze jutro i chwila oddechu no i oczywiście zobaczymy co tam w macicy gra...
Mam kremowy śluz teraz tak to nic nie boli jedynie lekko piersi, teraz juz codziennie od 3-4 dni bolą mnieSusannaDean, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny