Plotki staraczek i nie tylko
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się nie mam niestety czym chwalić ... niziutkie jestem. 162 jakoś.
Ale co tam... zawsze może być gorzej, przestałam się na szczęście przejmować takimi przyziemnymi problemami
Jutro już piątek! Od soboty mam urlop i do pracy dopiero 16.08. I to mam nadzieję, że nie na długo!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2017, 20:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisiak17 wrote:A ja kupiłam Bobo żółtego i jutro sobie sikne a co . Owu miałam wydaje mi się dzień wcześniej niż wyznaczył ovu. I tak wiem że będzie biało. Ale mam to sikne .
Jezu jakie dziwne te hm ciagnie tak jajnik...nie boli ale dziwne nigdy takiego nie mialam mam nadzieje ze nie torbiel hihi -
nick nieaktualnyDoti87 wrote:Su to może byc wszystko - ciąża, okres lub torbiel. Nie ma co za bardzo juz wsluchiwac sie w nasz organizm bo będzie dawał sztuczne sygnały...
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny! Miłego dnia wszystkimJedna_z_Wielu wrote:Dobranoc dziewczynki :*
Widzę, że nie mogę się do Was wbić, wiec pozostanę na czytaniu...
Kibicuje każdej i dalej będę :*
Papa
Co do testów owu - od pozytywnego testu masz 24-36 godzin na starania plus po pęknięciu pęcherzyka kilka godzin też. Więc dwie doby na pewno warto się starać po .
A moja tempka ciągle niska i już się stresuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 07:00
Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziś w biurze. Ale mam tak skopany humor, że szok!
Przez pracę.
Dziewczyna nowa co przyszła w poniedziałek, dziś nie przyszła do pracy. I dostałam bezczelnego e-mail - paszkwila na mnie. Mam dość dość! Ja teraz chcę skupić się na rodzinie, bo to co teraz się dzieje powoduje, jakby mi ktoś zabierał bycie normalną! Dół!!!!