Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No u nas piękne słonko od dnia gdy test zrobiłam
jakby pogoda cieszyła się ze mną
Czuję się dobrze
. Na razie tylko czuję w brzuchu takie rozpychanie i ciągle jem jem i jem. Aż wczoraj siora coś zaczęła podejrzewać bo zjadłam 6 parówek w cieście drożdżowym
Dzisiaj na spokojnie sobie jedno okienko umyłam. W życiu tak długo okna nie myłam każdy ruch był przemyślany ale musiałam to zrobić bo potem jak mi mdlości dojdą to nie opanuję tego
ogólnie to mam mega power na sprzątanie ale mąż kazał mi tylko godzinkę dziennie grzebać ze sprzątaniem resztę mam relaksować sie z Młodą
Ogólnie to trochę bezsenność mi doskwiera bo ciagle się budze w nocy ale da się przeżyć. Jak będę w mieście to sobie betę walnęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 16:33
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
A ja probuje sie zmobilizowac zeby cokowiek zrobic..ale obiecalam mezow ze pomyje gary i nastawie pranie wiec chyba musze
-
Dorotko bardzo sie ciesze ze czujesz sie dobrze
korzystaj poki mozesz i jedzile mozesz teraz
bo pozniej moze byc tak ze ci sie odechce jes
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Aniu w ciąży z Młodą cały I trymestr jadłam tylko chleb z dżemem wiec mam nadzieję że to sie nie powtórzy
w drugiej ciąży od razu mnie odrzuciło od kawy zbożowej z mlekiem i nabiału. Teraz apetyt się podwoił co potwierdza że każda ciąża jest inna
Właśnie wsuwam kawałki banana z orzeszkami w paprykowej panierce
-
na poczatku roku snily sie wypadajace zeby - kazdy z nas wie ze to zle wiadomosci lub smierc w rodzinie.. i nie powiem bo sporo sie sprawdzilo sniło mi sie ze najpierw wypadl mi jeden zab pozniej drugi,,.. a nastepnie 3 na raz .. i co od stycznia..dtracilam klienta (pierwszy zab), dowiedzielismy sie o tamtych wynikach(drugi zab), pozniej dobilismy sie nastepnymi wynikami ,pozniej jeszcze hormonami i faktycznieco zmarla tesciowa mojej siostry z ktora dobrze sie znalismy , teraz w sumie nie snilo mi sie ze ywpadal mi zab tylko jakby sie ułamal ale widac byo nastepnego zeba
co podobno znaczy ze cos sie skonczy ale cos nowego lepszego przyjdzie
wiec mam nadzieje ze nasze limity zlych info sie skoncza
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Ja tez jestem juz. Ale pojadlam
mis jedzie teraz do agencji nieruchomosci umowic sie na ogladanie domkow i mieszkac wiec mam chwilke dla was
Aniu ńo pech musi sie kiedys skonczyc...z wiosna przychodza nowe rzeczy i nowe nadzieje
Dorocia kozystaj kochana poki sie dobrże czujesz
-
A mi się test ciążowy pozytywny śnił i że w ciąży byłam i pomyślałam że pewnie będzie odwrotnie bo wszystkie sny mi się odwrotnie sprawdzają no poza kilkoma co były identyczne jak rzeczywistość. Byłam w szoku gdy sen się sprawdził
A co do tego co mówisz Aniu zła passa musi minąć i w końcu wyjdzie słońceja cały czas sie modlę za Ciebie i Twojego Męża do mojego Stasia Papczyńskiego i przeszło mi ostatnio prze myśl ze jeżeli będzie synek to tak mu właśnie dam na imię ale ostateczna decyzja w sprawie imion dla synów należy do Męża
ja wybieram córeczki
-
Nam sie strasznie podobal Antos i Leon..( Leon mojemu M )
noo ciekawe jak to dalej pojdziepowiem Wam szczerze ze gdzies tam na dole tli sie we mnei jednak iskierka nadziei ... ze moze jednak jakos to wszytsko sie ulozy i ze my tez kiedys zostaniemy rodzicami ..
Dzis ciocia ktora pierwsza ciaze stracila..a raczej urodziła martwa córeczke powiedziała mi tak : Aniu ja tez myslalam ze juz nie bede miala dzieci.. niektorzy sami niechca miec dzieci niektorzy nie moga.. ale kazdy ma swoja droge i zawsze musi znajsc sens zycia.. dziecko jest waznym wyznacznikiem ale nie jedynym.... wazne jest zdrowie i ktos ktos bedzie kolo ciebie na dobre i zleCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Aniu dobrze powiedział ta Twoja ciocia Aniu. Ja też wierze że jednak Wam się uda
A mam pytanie z innej beczki: Jestem na wychowaczym do września ale chciałbym dostawać kasę za L4 co myślicie czy musze powiadomić pracodawce ze chce wracać wcześniej do pracy i w pierwszy dzień L4 podrzucić czy mogę L4 od razu zanieść. Wiem tez że na pewno będę musiała badania okresowe w Medycynie Pracy zrobić przed powrotem i gdy tam powiem o ciąży to czy pracodawca zezwoli na mój wcześniejszy powrót. Cholerka nie wiem jak to rozegrać.. -
jak wracałam po przerwaniu wychowawczego w zeszłym roku gdy byłam w ciąży to szef mi pow że mogłam od razu L4 przynieść ale teraz nadal mam wychowawczy i chyba bede musiała "wrócić" i dopiero L4 w pierwszy dzień walnąć L4
zobaczymy może Olga coś powie mądrego bo ona się zna w tych kwestiach
-
Oki KOBITY - zadzieramkiece i lece
bo moj przyjdzie a tu nic nie zrobione
i powie caly dzien lezy do gory dupskiem a ja tyram
hehehe
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula kochana dziekuje ze pytasz o mnie
na zakupach super, kupilam 3 spioszki, zestaw sliniaczkow, buciczki, rampersa i czapeczki z rekawusiami aa i skarpetunie
to wszystko takie kochane
Wlasmie wrocilismy ze spacerku, piekna pogoda.
Dorotka wy macie swoja dzialke? Jak tak to super! Zazdroszczemozna caly dzien sobie lezec
Ania Twoja ciocia dobrze powiedziala, duzo ma racji..
Olga jak tam?
Rudasek to czekamy na wiesci, jesli sie okaze ze bedziesz testowac i bedzie pozytyw
Paula trzymam kciuki, zeby udalo wam sie z tym domkiem! Swietna sprawaja tu nawet nie mam gdzie na spacer isc, a samemu to juz w ogole
Eweloka84 lubi tę wiadomość