Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Gunia wyobrazam sobie ze Ci ciezko, w koncu jestes sama daleko od meza.. Ale zleci i oby on szybko do Ciebie przyjechal
Ania co do dylematu, ja nie wiem co bym zrobila, ale mysle ze poki mlodzi jestescie to mozecie skorzystacnaoewno bedzie mial maz swietne warunki
Ewelinka ciesze sie ze dobrze u Ciebie i jutro masz wizyte i sie uspokoiszbedzie wszystko ok zobaczyss
Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Ja sporo pracy mam a o 14:30 stomatolog
caly czas sie zastanwiamy ..w sobote idziem do znajomych i chcemy sie dowiedziec jakie ma M szanse i jak to by wygladaloa jak nie to szukamy innej pracy
-
Hej kochane!
Nie mam ostatnio czasu żeby zajrzeć na forum i nadrobić zaległości, zawrót głowy normalnieOd czwartku męczymy się z tą okropną jelitówką. Mi po 3 dniach przeszło zupełnie, ale Młody do dziś ma sensacje
W czwartek wymiotował, w piątek było dobrze, w sobotę przyszła biegunka, w niedzielę było w miarę ok to wczoraj zaczął znowu wymiotować, ale to jak! Masakra jakaś normalnie, już siły nie mam. Jakby było mało to ja po tej jelitówce miałam śluz taki jakiś podbarwiony, pewnie z przemęczenia i osłabienia. W czwartek wieczorem mam wizytę u gina, może trochę się uspokoję.
A co u Was słychać??? Wszyscy zdrowi?
I jak fasolkowe mamusie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja też mam problem albo nie wiem co....w tym m-cu cykl mi sie wydłużyl..okres był inny, dwa dni silne a potem plamienie...non stop pobolewała mnie głowa...a dziś od samego rana mdłości jak byk, nie wymiotowałam ale ledwo siedze, nawet kawy nie moge wypić...
co o tym sądzicie ????
często zdarza sie okres w ciaży ???
help!!!!! -
cos fajnego!!!!
http://www.deon.pl/po-godzinach/dobra-reklama/art,27,zobacz-jak-wzbudzic-usmiech-w-realu-a-nie-na-fejsie.html?fb_action_ids=10203354115163007&fb_action_types=og.recommends -
Rudasku mi gin po innym okresie kazal zrobic test
bo powiedzial z e czeso sie zdarza ze implantacja nastepuje pozniej i niby masz okres ale mniej obfity
mnie ostatnio dziwi moja tempka .. ale w piatek ide na usg wiec zobaze co i jak moze owulka sie pospieszyla ;ad -
Nie wiem Aneczko!
zobaczymy za kilka dni, jak samopoczucie bedzie podobne to zrobie tescior
a teraz juz pracujemy, może akurat choć szczerze mówiąc to staram sie o tym nie mysleć zupełnie, próbuje wyłaczyć mozg itd..może samo przyjdzie -
Czesc laseczki
Inusia fajne ze choc napusalas ze wszystko z toba oka synus sie wymeczy
biedny dzeciak. Dorosly sie meczy a co dopiero dziecko
zdrowka dla was i w miare mozliwosci zagladaj
Aniu ja juz sie wypowiedzialam wczorajwidze ze dziewczyny mysla podobnie. Teraz macie szanse, jestescie mlodzi... Potem juz bedzie ciezko tak zaryzykowac. Ale to wasza decyzja oczywiscie
Olga bidulko ty to masz przygodymam nadzeje ze juz dotarlas
Ewelka dzieki :* tez czekam z toba do jutrajestem pewna ze lekarz powie ze kropek caly i zdrowy!!!
Rudziaczk a machnij testa. Co ci zalezy. Uspokoisz sie przynajmniej
Czesc Dariajak maluch??? Bryka? Mialas sie zakupami lobuzie pochwalic i co??? Ciotki czekaja
Chyba nikogo nie pominelam????
U nas w pracy bylo nerwowowczoraj na popoludniowce byl porzar na naszej hali. Splonelo labolatorium kolo mojej maszyny
a dzis rano jak przyszlam to jeden smrod. Kadzy mowil ze powinni mnie porzeniesc a tu dupa
nawachalam sie spalenizny. Mam nadzieje ze dzidziowi to ńie zaszkodzi....
Tak poza praca to mamy wspaniala pogode!!!! Wiosna na calegowszystkie okna w domu ootwierane
az zyc sie chce i olakac ze szczescia
obiadek robie a w ktorys dzien musze sie wybrac na zonkile bo wszedzie ich pelno dziko rosnie
bede miec wiosne w wazonie
P.s. Rano jak jechalismy do pracy byl mroz na maxa hahahaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hej Kobietki
Co tam słychać? Ja calymi dniami z Młodą na dworze siedzę bo pogoda piękna i nawet nie mam kiedy tu wejść. Weszłam tylko na chwilę bo Młoda chciał jogurcik i wracamy
buziaki dla Was
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Czesc Mamuska
Po tym ze nie masz czasu wnioskuje ze czujecie sie dobrzepiekńie!!!
Kochana moja zazdroszcze ci ze mozesz sobie dnie na dworze spedzacale jeszczed wa mies i tez bede dupke byczyc
Ooo takbede bezczelńie leniwa hahaha
oczywiscie z mysla o dzidzi tylko i wylacznie hehe
Napisz czasem ze wszystko ok zebysmy sie nie musialy martwicDorotucha lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ja juz po pracy ale patrze na moj domek i chyba musze posprzta.. a tak mi sie nie che ze szok ;/ nie wiem od czego zaczac
Paula wiem ze mamy teraz wlasnie sznase.. tylko musimy to tdobrze rozplanowac:) zeby nie wrocic z niczym
w takim rzie Paula idz po pracy na dworek powdychj swiezego powierza
dotaotka jak tam sie czujesz ??Dorotucha lubi tę wiadomość