Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No widzisz Aniu
zawsze trzeba umiec znalezc olusy kazdej sytuacji
A wydaje mi sie ze do kazdej adopcji podchodża indywidualńie
Wiec trzeba sie chwytac kazdej szansy
Ja tam wierze ze bedziecie szczesliwymi rodzicami. Jak nie naturalnie to dacie ogrom milosci jakiejs malej istotce
-
nick nieaktualny
-
oby ..
bo na prawde dali bysmy chyba wszytsko dziecku co tylko moglibysmy dac..
ale moze to jest plan
ze mamy jeszcze cos zrobic wczesniej
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
moj zaczal czytac o biopsjijader i cytuje... "kur** juz mnie to boli "
wariat
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki
Anula, może i to jest wyjście, rok rzucania da się znieść a potem będzie stabilizacja, a w przypadku wojny to nikt nei wie co go spotka i w wojsku być nie musi....Mój w wakacje robił instalacje przeciwpożarową w jednostce wojskowej... wrócił i mówi "k...wa czmeu ja nei poszedłem do wojska, oni cały dzien ćwiczą sobie, gadają, w ping ponga grają i punkt 15 karty odbijają i do domu"....tylko nie wiem właśnie, czy nadal są wcześniejsze emerytury?jak tak to chyba na prawdę warto
Rozumiem też Twoje obawy, też jestem jedynaczką, mama jest obciążona genetycznie parkinsonem i często myślę o tym, że jestem daleko. Na szczęście mami znalazła z tego wyjście, obiecała że przeprowadzą się blisko mnie jak zaczną się kłopoty
Miłego dzionka :)i uciekam bo postanowiłam chodzić do pracy na pieszoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2014, 06:40
Eweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry !!! Paula ooooo cudooooo !!!!!!! Guniaczek hej kobitko a dzieki za pamiec u nas roznie raz lepiej raz gorzej jutro wizyte mam wiec mam nadzieje ze jest ok wszystko i dowiem sie czemh plamie co jakis czas wrrr.
Olgus bidulo dalej w polu ???
Buziam Was :*Paula55 lubi tę wiadomość