X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra co za faceci..
    Niestety jest takich wielu..
    Moj tez wie ze jak mnie zdradzi to ja nie wybacze nigdy,. Powtarza ze nigdy tego nie zrobi.. Oby! :P

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki. Widze ze cisza dzis :)
    Olga mam nadzeje ze kotek sie zadomowi. Pewńie potrozebuje czasu :)
    Co do facetow to sie nie wypowiadam bo juz szkoda mi zycia na takich. Mialam takiego, doroslego (18 lat starszy i kazdy by pomyslal że madrzejszy) tez przedstawiciel handlowy (zdrady to chyba ich choroba żawdodowa)... Stracilam dwa lata zycia :/
    Chwala Bogu ze mam teraz ideal w domu!!! :)

Po wizycie u poloznej tak se :/ myslalam ze serduszka posluchamy albo cos... A ona tylko o karmieniu piersia gadala, ze w szpitalu wszystko mi pokaza i powiedza (jak bym nie wiedziala). Zmerzyla cisnienie i zapytala jak sie czuje i czy czuje ruchy.... Tyle. Nastepna wizyta 21 maja a wcżesniej skan i moze wizyta w szpitalu.
    Srednio zadowolona jestem. Jeszcze pedzilismy na zabicie a tu sie okazalo ze mega opoznienie maja :/ i mojej poloznej ńie bylo tylko jakas inna, ale tez przyjemna.
    Mowila ze super ze czuje delikatne ruchy i teraz beda tylko mocniejsze sle jeszvze nie regularne. Jak poznam po czasie jaki jest przebieg dnia dziecka i jego ruchow naucze sie kedy mam sie zaczac martwic a kiedy to normalne ze sie nie rusza.
    Ale to pozniej dopiero :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula no szkoda, ze tetna nie moglas posluchac, ale skoro maluszek sie rusza i czujesz to to wiesz ze jest dobrze :) s to jest najwazniejsze! :)

Ja juz sie nie moge doczekac mojej wizyty u gina w pl, mam za rowne 2 tygodnie :)
    Dzisiaj bylismy w ubezpieczalni i bez problemu moge rodzic w polsce :) ale sie cieszymy, jeden stres odszedl :D

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja póki co Was podcytuje bot u robie kilka rzeczy na raz :D

Paula a kiedymasz skan ? :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe Ania i tak ostatnio tu spokoj :P
    Ja siedze i objadam sie arbuzem :)
    Moj ma nerwy, bo sie spluczka zepsula i siedzi w ubikacji juz jakis czas..

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria wszytskie poczuły wiosne i albo siedza na dworze albo sie <3 :D

Ruda27 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze super ze bez problemow mozesz rodzic w pl :) a to na ta karte europejska czy cos dokupowalas osobno? I jak z platnosciami jesli urodzisz w termińie???

Aneczko kochanie skan mam 29.04 :) juz ńiedlugo :) a dzis mamy 17 tydz 1 dz :)

U was caly czas pogoda a u nas leje i zimno ńon stop :( wiosne chyba poczuje dopiero w pl.

Aaaaa i zglosilam w pracy ze pracuje do 25.04 :) supervisor przyjal to slowami "ok" :)
    Postaram sie jutro umowic do agencji i zobaczymy co tam powiedza.

Aaaa i tetna tu nie sluchaja do 22 tyg :/ dopiero po tym termińie.

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak:

Paula ja nawet jak wiedziałam jaki młody ma rytm dnia w brzuchu to i tak panikowałam :D norma każdej mamy ;) od momentu zobaczenia dwóch kresek martwisz się o tego bąbla do końca swojego życia :D

Daria usper że będziesz mogła w Polsce rodzić :]

Aniu na pewno mężu to ciągle w sobie trawi :/ niby się mówi że dziecko jest owocem miłości, ale ten owoc miłości może być przeniesiony na inny grunt ;) wytłumacz mu to ;)

Co do kotka to kotek już wykąpany, wysuszony i zakroplony takim cudem od kleszczy, pcheł i czegoś tam jeszcze :D Efekt kąpieli? POdrapane mam obie ręce :D

Co do zdrad to u nas jest inny temat ale to za chwilkę bo musze o tym drugiego posta walnać ;)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula nie robia problemow na porod w kraju unii europejskiej. Ja tu mam karte na eu..
    W czerwcu jakia dokument bede potrzebowala ale reszte oni zalatwiaja miedzy soba ( nasza ubezpieczalnia z ubezpieczalnia w pl) ulzylo nam bardzo.. Nie chodzi juz o same koszty porodu ale o calokszalt, pozniej wizyty i kontrole..

Paula to juz niedlugo Ci zostalo :) zleci i bedziesz odpoczywac, super :)
    Olga super ze kotel wymyty :) dalo rade w miare spokojnie? :P czy te podrapane rece sa bardzo okaleczone?

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli idzie o zdrady. Mój mąż wie, że jakby mu coś takiego do głowy przyszło to od razu na kopach jest wywalony z domu i ma problem. Nie ma wybaczania u mnie itp. Zdradził niech spada. On wie też że ja nigdy w życiu tego nie zrobię. Czasami się śmiejemy, że np. jak mu zmienia godizny w pracy to mówi: dzwoń do kochanka że będę wcześniej ;)

Ale..... prosty przykłąd bycia totalnym dupkiem i palantem. Mojego męża brat. Są z żoną po ślubie jakoś 1-2 lata więcej od nas. Ich córcia jest rok starsza od naszego Michasia. Ale.... mała jest niepełnosprawna. Wklejałam wam nawet o ten 1% na nią. Ma ubytki w mózgu przez lekarza który spierd...lił poród. Dziewczynka nie mówi, nie chodzi, sama nie da rady usiedzieć, ma padaczkę itp. Ogólnie szkoda mi jej bardzo.
    A co zrobił jej kochany tatuś? Jak z żoną nie udało mu się kolejne dziecko, bo ona poroniła ze 2-3 razy, to się zakręcił koło kuzynki, która się na niego zawzięła. Jaki jest efekt? a no taki, że urodził się im synek w marcu :/
    I wiecie co jest najśmieszniejsze? że to nie on jest temu wszystkiemu winien tylko ta kuzynka i jego żona :/ i że ona (żona) powinna teraz się za siebie wziąc i o niego walczyć! noż kur....
    Fakt, wzięła się za siebie, schudła 15kg, zmieniła styl. Super dla niej! Ale czemu ma to robić pod niego?? Bo się dziewczyna teraz boi, że on poleci do tamtej do zdrowego dziecka a ja zostawi samą z małą. :/

Dla mnei to jest przepraszam za takie słowo - czyste skurwysyństwo :/

Powiem wam, że od pocżatku nie przepadałam za swoim kochanym szwagrem. Po tym co zrobił - gardzę nim i toleruję tylko ze względu na to, że to brat mojego męża.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria trochę mam pokiereszowane ;) ALe da sie przezyć :] kotek z czarno szarego zrobił się czarno-biały :D Pachnie łądnie, ma mmilutką sierść. Wyczyściłam mu przy okazji uszka :] Lezy zadowolony i mruczy u siebie ;)

A ja tymczasem uciekam do dziecka, bo znowu mu temperatura skoczyła :/ i chce żebym sie z nim położyła. Później do was zajrzę moje drogie ;)

Ruda27 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga kurde co za palant!! :/

Zainteresowalo mnie to z porodem szwagierki.. Co lekarz spieprzyl?
    Powiem wam ze ja sie tego strasznie boje..

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olgus wiem ze sie bede martwic... Taka nasza mam rola :) ale wiem tez ze nie bede latac po lekarzach z kazda duperela ;) trzeba miec zdrowy rozsadek. A dobrze ze strony poloznej ze powiedziala, uprzedzila i jak cos to wiem gdzie mam uderzac :)

Daria dobrze wiedziec w razie czego hehe. A wiesz moze czy ta karta pokrywa koszty jak by sie cos dzialo i szla bym na izbe przyjesc do szpitala??? Bo wiesz.. Roznie moze byc jak bede w pl... Oby nie :) ale...

Olga ja na temat tw szwagra to z szacunku do Ciebie sie nie wypowiem... Ale jaja bym ubila zeby wiecej nie bryknął w zyciu!!!!!
    Biedna ta dziewczyna. Zycie dziecku choremu poswieca i daje z siebie wszystko a ten ch**** uhh musze skonczyc bo mam cisnienie 500 na 900!!!!

No juz niedlugo i bede z wami duuzo czesciej moje Kochane :) tak sie nie moge doczekac :) bede odpoczywac, gotowac obiadki i wiecie o czym mysle....
    Czy ńie zrobic samej zaproszen na nasze wesele :) kupila bym materialy, zapal mam :) .... Tylko czy podolam :P musiala bym z 200 szt jak nie lepiej machnac :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie boje wlasnie dlatego porodu sn...
    Choc mam nadzieje ze tu na sile nie przeciagaja cesarki jak sa klopoty tak jak w Pl :/
    Pisalam wam ze wnuczka kuzynki mojej mamy przy porodzie miala rdzen uszkodzony i jest kaleka.... Piekna dziewczyna, psychicznie normalna ale na wozku... :(
    I co? Ciotka sra kasa, dziewczyna miala z milion operacji ale nic juz to ńie da :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula nie ma co sie zamartwiac :) dzidzius bedzie piekny podobny do tatusia i mamusi :D

dziewczyny przepis na koktail mojej kolezankai :) Seler naciowy, kiwi, kalarepa, mięta i korzeń imbiru, pychaaaa
    a drugi to
    Garść rukoli, pomarancza mandarynka jablko i jagody goji dla smaku, dwie szklanki wody
    co Wy na to :D

Paula55 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga takiego to bym odrazu wypier*** z chłupy .. ;/ jeszcze ona ma sie dla niego robc na bóstwo.. chyba dla innego powinna i dla siebei :/
    ucielabym jaja i dały hormony żenskie zeby mu cycki wyrosły i zeby nie bzyknal juz nikogo chyba ze jego ;/

a i jesczze bym zrobila mu lewatywe i wcisneła w penisa cewnik zeby chodzil z nim przez jakis czas ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 18:52

Czarnula87 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Ania jaki hardcore :P

Paulina napewno mozna isc na izbe i Twoje ubezpieczenie to pokryje. Musisz dac Twoja karte europejska.. Ta karta obejmuje wszelkie nagle wypadki.. Porod planowany nie jest zaliczany (chyba ze bym przed terminem rodzila)..

Ja nie chce myslec o komplikacjach przy porodzie.. Czytalam o moim szpitalu i chyba nie skarzyl sie nikt..

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem to ona jest koło 40 (on 10 lat od niej młodszy). Ciąża była super przez całe 9 miesięcy. Jak przyszło do produ to miała wskazanie na cesarkę -ale czemu nei wiem. W każdym bądź razie przyszedł inny lekarz i stwierdził ze to fanaberia te c (a to ordynator zalecił cc). Kazał jej na siłe rodzić, ona w trakcie przestała mieć skurcze (dlatego chyba miała być cc). Dziecko utkneło w połowie kanału rodnego. Lekarz się przestraszył, dziecko zaczął wpychać spowrotem, Mała się nałykała smółki. Z tego co wiem to po szybkiej cc mała reanimowali. Niedotlenienie, ubytki w mózgu :/

Nie pisze tego żeby was dziewczyny wystraszyć. Ale powiem wam z własnego doświadczenia, ze kobieta czuje czy da radę urodzić cyz nie. Ja po tym jak mi wody odeszły i miałam pełne rozwarcie, po tym jak miałam słabe skurcze czułam że nie urodze, mały się pchał a ja nie dawałam rady. Darłam się z bólu na pół szpitala. DObrze, że miałąm mądrego lekarza który powiedział dość i szybko na cc. :]

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria ja z reguły jestem nastawona bestialsko na zdrady :D

nawet moj najlpeszy kumpel bał mi sie przyznac ze zdradzil dziewczyne :P
    pozniej powiedzial ze bardziej sie stresowa mi to powiedziec niz jej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2014, 19:00

Ruda27 lubi tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego mój mąz woli mnie wczesniej uglaskac jak cos przeskrobie niz doznac mojego gniewu totalnego :D hehehe

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 1105 1106 1107 1108 1109 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ