Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa tz jestem przeciwna zdradom.. Bardzo! Dlatego tak nie lubie np serialo jak poznalem wasza matke czy cos, bo tam kazdy z kazdym sypial.. Nie moge patrzec na takie kure...
Olga jej co za sytuacjaja mam nadzieje, ze u mnie tak nie bedzie.. Tego sie boje bardzo.. Ale musze wierzyc ze bedzie dobrze
-
Ceżaróweczki pamietajcie to wątek cudów i pieknych szczesliwych i zdrowych dzieciaczków
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Daria za info
Pewńie ze musi byc dobrzenie ma innej opcji wogole
Ania koktajle brzmia pysznie ale polaczenia takie ze bala bym sie co to wyjdzie hahaale mega zdrowe
I to sie robi blenderem czy ptzez sokowirowke???
Ojj ja na zdrady tez jestem wyczulona! Uhhh...
Dziewczyny mam pytanko... Szukamy czegos fajnego na prezent dla syna brata mojego Tomka. Maly ma sie na dniach urodzic i jak pojedziemy w maju chcemy cos porzadnego kupic... Spodobaly nam sie te bujaczk elektryczne.
http://allegro.pl/bright-starts-hustawka-hybrydowa-savanna-i4077968164.html
Ale zastanawiam sie co jeszcze moglo by byc przydatnego i fajnegoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
blenderem
Mój przeszedł metamorfoze
przyniósł piwko i lodyi powiedzial ze on ma dosc tej pracy i ze mam racje trzeba stad wiac .. i ze wie ze mam racje nawet kupil sobei do paznokci obcinacz - bo zawsze obgryza
i sie dre na niego
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
CHyba musieli mu cos w pracy dac popalic bo jakis taki ogolnie nie w sosie i mowi ze jest strasznie zmeczony
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale to nie o to chodzi haha
Dziecko od najwczesniejszych mies widzi tylko pewne kolorya takimi jasnymi sie wlasnie nie interesuje
Wiele mam sie wypowiadalo ze byl problem bo dziecko tracilo szybko zainteresowanie tymi bladymi barwami
A mysle ze takie rzeczy kupujemy dla dziecka a nie dla siebie zeby ladnie wygladalo i stalo w kacie
Tez wole takie bezowe i neutralne ale troche poczytalam i chyba bede szukac czegos w zywych kolorach
-
nooo nareszcie troche wolnego
- praca zrobiona czas na relax
mamy ustanowione przez walne zgromadzenie czas na kompa do 22:30
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
wiecie co siostra z Marcelkiem ( wczesniakiem) kazali jej chodzic na kontrolne badania okulistyczne no to ta chodizla bo bala sie zeby czegos nie zaniedbac.. i meczyli dziecko co 3 tyg ;/ siostra mówila ze to był horror.. ona musiala z ojcem dziecka wchodzic ona trzymala dziecko za raczki tata za nozki a oni jeszczez go zawilali w kaftanik.. zakrapiali mu po 4 razy oczka otwierali powieki takim czyms jak zalotka i mu przewracala te oczka.. bmerala w nich..byli u niej 5 razy myslali ze tylko 3 ale ta co rusz ja umaiala na nastena wizyte i teraz pojechali do szczecina do siostru ktora jest lekarzem i mowi jej jaka jest sytuacja i ze ona juz nie wie czy powinen miec te badania czy nie.. no to siostra sie dowiedziala umowila tam w szczecinie ja do takiej Pani prof ..i co sie okazalo owszem dziecko powinno miec kontrole ale w 1 miesiacu 6 miesiacu i 12 ;/ i jak odbyla sie wizyta.. rzadnego wywracania oczek.. zadnego kaftanu ani trzymania dziecka. babka z nim gaworzyla owszem zakropili mu oczka ale zaraz po tym przylozyla mu usg i wszytsko pieknie bylo widoczne.. nastepnie dala kropelki na zmienijszenie zrenic..czego amta nie robila a okazuje sie ze powinna bo dziecko po porstu sie meczy kazdy promyk swiatla je uraza.. ;/
no po prostu szok .... jak w sredniowieczu..i co najlepsze tamta uchodzi za najlepsza specjalistke u nas w regionie.. i obsługuje wszytski oddzialy noworodków ;/ w kazdym szpitalu a nawet nie ma usg zeby dziecka nie meczyc ;/ -
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ale to nie o to chodzi haha
Dziecko od najwczesniejszych mies widzi tylko pewne kolorya takimi jasnymi sie wlasnie nie interesuje
Wiele mam sie wypowiadalo ze byl problem bo dziecko tracilo szybko zainteresowanie tymi bladymi barwami
A mysle ze takie rzeczy kupujemy dla dziecka a nie dla siebie zeby ladnie wygladalo i stalo w kacie
Tez wole takie bezowe i neutralne ale troche poczytalam i chyba bede szukac czegos w zywych kolorach
PaUla ja wiem o co Ci chodzispecjlanie tak napisalam
przeciez logiczne dziecku obojetne w czym siedzi.. Ale ja bede dodawala rozne zabawki do tego, tu nie ma sie co nudzic, obojetne czy kolroowe czy nie jest siedzenie.. Bardziej istotne sa elementy i dodatki i zabawki
-
nick nieaktualny
-
Tak ma lekko niedolana taka plamke i maly astygmatyzm ale lekarka mówi ze do roku czasy moze wsyztsko sie budowac takze spokojine
-
Tak ma lekko niedolana taka plamke i maly astygmatyzm ale lekarka mówi ze do roku czasy moze wsyztsko sie budowac takze spokojine
-
ale ta od nas z Kielc to raz mu tak pokiereszowala ocza ze mial całe czerwone ;/ bo widzialam to na własne oczy ;/
-
nick nieaktualnyZnam jedną taką podobną lekarz. Chodziliśmy do niej z Michasiem jakiś czas - pani neurolog. Przez nią Michaś nabawił się fobii na widok fartucha białego
szarpała nim, ciągała, krzyczała, stresowała i nawet jak było wszystko super to kazała przyjść kolejny razi kolejny. W sumie chyba też z 5 razy tam byliśmy. Ale małemu uraz pozozstał
-
nick nieaktualny