Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
my naszej znielsismy kuwete na dół do Wc i bez problemu trafia
tyle ze szla za man jak jej znosilam
bo ona bardzo reaguje na szum zwirku
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
HEJ Ruda..
ja mam ochote sie lenić
spimy do 10, potem sniadanko...jutro chyba bedziemy produkować meble na balkon:) a wieczorkiem lece na mecz mojego R..wiec wypije piwo i zjem jakaś kiełbache z grilla
a w niedziele jak bedzie piekna pogoda to długi spacer plus zdjęcia
a może jeszcze motorekk..
a u CIebie jak ?Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dzis mam babskie spotkanie na szczycie o 18 tej
Jutro szkola od 9-14 a pózniej robimy porzadki z mezem , mamy malwac poreze na tarasie , moze umyje okna
A niedziela mamy zamir odpoczywac -
Rudasku co do zdjec to ja chyba tez w niedziele wezme lustrzaneczke i pojedziemy gdzies z mezusiem
wezmiemy psa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc kochane
Co wy sie tak opierniczacie jak mnie nie ma?
Jak tylko przejde na wolne to wam sie laba skonczy
A ja pojechalam dzis do tej agencji pogadac z gosciem i co?! Ni bylo dziada!!! Jak sie wkurze to mu takiego maila wysmaruje ze sam do mnie przyjdzie!!!!
Plus taki ze odebralam na poczcie moja poduche do spanianie rogala tylko ta dluga z kuleczkami w srodku
Daria wie o co mi lazi
ale mozna ja zwiazac i tez super do oparcia czy do siedzenia. Potem mam nadzieje ze do karmienia sie przyda
Teraz jemy zupke i odpoczne chwile. Padam po tym tygw weekend plany nie szczegolne bo Mis pracuje i sob i pewnie niedz...
-
nick nieaktualnyPaula ja miałam taką poduszkę wałek właśnie, nie typowy rogal :] i spisywała się świetnie. I do spania i do karmienia i do oparcia. Potem to nawet mały na niej leżał takiej zawiazanej - wkładałam w srodek jeszcze jedną dużą poduchę i młody się mościł
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny