Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny10 mIU nie są droższe, tylko po prostu niewiele firm je produkuje, dlatego mało gdzie są dostępne.
No i to fakt, że 25 wychodzą częściej, niż 10, ale tylko dlatego, że 90% z nas ma testy 25-tki ) Jeśli kobieta jest faktycznie w ciąży i zrobi 2 testy, to ten o większej czułości wychwyci pierwszy, nie ma bata, żeby było inaczej (no chyba, że konkretny 1 test jest felerny) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie od 3 dni lekko mdli, mam małą zgagę i od wczoraj lekko obolałe piersi. Pobolewa mnie też podbrzusze i czuję takie ciągnięcie i kłucie tylko że raz wpo jednej str jajnika raz po drugiej. Nie chce mi się wierzyć że mogło się udać bo kiepsko było w tym mcu ze staraniami. Poza tym w pierwszym cyklu miałam z mdłościami podobnie.
@ ma być w piątek. Oby nie przyszła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 08:55
lilirose lubi tę wiadomość
-
lilirose wrote:Sigma, faktycznie z dostępnością 10mlU krucho.
Ale ten wykres OF dziwny. Owulkę po lekkim skoku tempki wyznaczył mi na 9 dc... Nieważne, że wtedy prawie śluzu nie miałam
rzeczywiście dziwnie ale jeszcze może przenieść na inny dzieńlilirose lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki jak tam nastrój w poniedziałek? ja mam umówioną wizytę na środę juz nie mogę sie doczekać tego co mi powie i wgl będe musiała porozmawiać z nim o zwolnieniu bo w pracy jest strasznie cięzko u mnie i boje sie że za wcześnie bo na fioletowej stronie w kalendarzu wskazuje mi ze pierwsza wizyta powinna byc 9.10
lilirose lubi tę wiadomość
-
Aka81 wrote:A mnie od 3 dni lekko mdli, mam małą zgagę i od wczoraj lekko obolałe piersi. Pobolewa mnie też podbrzusze i czuję takie ciągnięcie i kłucie tylko że raz wpo jednej str jajnika raz po drugiej. Nie chce mi się wierzyć że mogło się udać bo kiepsko było w tym mcu ze staraniami. Poza tym w pierwszym cyklu miałam z mdłościami podobnie.
@ ma być w piątek. Oby nie przyszła.
Oby to były zwiastuny II kresek
Mallinka, teraz tak sobie myślę, że to może wina przeziębienia, w pt rano obudziłam się z okropnym bólem gardła.
Truskaweczko, koniecznie załatw sobie zwolnienie, lepiej nie ryzykować, bo dźwiganie w Twoim stanie może skończyć się źle :*mallinka, Truskaweczka250, Aka81 lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
dziewczyny co sądzicie o moim wykresie czy to możliwe żeby nie było owlacji? Temperaturę mierzę bardzo rzetelnie śluzu co prawda nie było bardzo dużo ale był płodny i krwawienie w 15 dc świadczyłoby o owulacji.
co myślicie?
p.s. lekarz w 15 dc powiedział że nie widzi ciałka żółtegoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 09:37
-
lilirose wrote:
Truskaweczko, koniecznie załatw sobie zwolnienie, lepiej nie ryzykować, bo dźwiganie w Twoim stanie może skończyć się źle :*
No będe sie starała ale nie wiem jak go przekonać bo słyszałam ze teraz lekarze ni chca dawac tak zwolnień bo za dużo kobiet to wykorzystuje i Zus za dużo płaci:( chore ale prawdziwe mojej koleżance z pracy co teraz tez zaszła tylko dwa tyg wcześniej lekarz nie chce dac a rok temu poroniła i on jej ciążę prowadził to powinien moim zdaniem jej dać od razu.. -
nick nieaktualny