Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
olusia24 wrote:gratulację kochana:) teraz idź na bete
PS. Mialam idealna aplikacje w telefonie- nazywa sie moj kalendarzyk. Wszystkim ją polecam. Tutaj na ovufriend nie zdazylam wpisac temeperatur bo dopiero niedawno odkrylam ten portal Ale ciszę się że mogę się z Wami wymienić doświadczeniami:-)Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
W zeszłym roku mój zainstalowal mi na telefonie też apke taki różowy kalendarzyk. Codziennie go odwiedzalam i wszystko notowałam. W tym roku w czerwcu kupiłam tableta i tez zainstalowałam ta sama apke i wszystkie dni płodne oraz @ pokazywal mi dzień później. Posłuchałam się do tego nogi w górze i miesiac później 2 krechy. Tylko nie na długo
-
agatka196 wrote:W zeszłym roku mój zainstalowal mi na telefonie też apke taki różowy kalendarzyk. Codziennie go odwiedzalam i wszystko notowałam. W tym roku w czerwcu kupiłam tableta i tez zainstalowałam ta sama apke i wszystkie dni płodne oraz @ pokazywal mi dzień później. Posłuchałam się do tego nogi w górze i miesiac później 2 krechy. Tylko nie na długo
jejku bardzo mi przykro:( kiedy możecie zacząć znowu starania? masz jeszcze psychiczną siłę? będę mocno trzymać kciuki -
W środę idę do nowego gina. Zobaczymy co powie. Mam nadzieje że się zainteresuje i w końcu coś poradzi.
Siłę nie wiem czy jeszcze mam, czasami mam już wszystkiego dość a pare dni później pojawia się lepszy dzień i wiem że chcę próbować dalej. Mój partner podtrzymuje mnie na duchu i daje mi tyle szczęścia i miłości że zaczynam każdego dnia coraz bardziej wierzyć że się w końcu uda. -
nick nieaktualny
-
No dobra. Temperatura nieco wyższa dzisiaj rano, wiec przesunęła mi sie linia z owulacja na wykresie i trochę bardziej sensownie to wyglada. Aczkolwiek mierząc wpatrywałam sie w termometr a w myślach mówiłam "rośnij, rośnij!", wiec to może zasługa autosugestii .
Katie88, widzę, ze w gore poszło znowu
Miłego dnia, kobiety! -
Hej lasczki mam zaś problen. Czy jak mierze temp o 7 rano a dzis przebudziałam sie o 4.50 bo D szykowal sie do pracy i chwile drzemalam zanim usnelam to wtedy powinnam mierzyc temperature czy liczy sie ta o 7 mierzona? Dodam ze nie wstawalam nawet oczu zbytnio nie otwieralam. Poradzcieto tak do piatku bede sie pewnie na chwile przed 5 przebudzac a chce zeby mi ovu wyznaczylo owulacje a jak bede o innej mierzyc to bedzie niewiarygodna. Milego dnia dziewczynki kochane
-
olusia24 wrote:Hej lasczki mam zaś problen. Czy jak mierze temp o 7 rano a dzis przebudziałam sie o 4.50 bo D szykowal sie do pracy i chwile drzemalam zanim usnelam to wtedy powinnam mierzyc temperature czy liczy sie ta o 7 mierzona? Dodam ze nie wstawalam nawet oczu zbytnio nie otwieralam. Poradzcieto tak do piatku bede sie pewnie na chwile przed 5 przebudzac a chce zeby mi ovu wyznaczylo owulacje a jak bede o innej mierzyc to bedzie niewiarygodna. Milego dnia dziewczynki kochane
olusia24 lubi tę wiadomość
-
olusia24 wrote:Hej lasczki mam zaś problen. Czy jak mierze temp o 7 rano a dzis przebudziałam sie o 4.50 bo D szykowal sie do pracy i chwile drzemalam zanim usnelam to wtedy powinnam mierzyc temperature czy liczy sie ta o 7 mierzona? Dodam ze nie wstawalam nawet oczu zbytnio nie otwieralam. Poradzcieto tak do piatku bede sie pewnie na chwile przed 5 przebudzac a chce zeby mi ovu wyznaczylo owulacje a jak bede o innej mierzyc to bedzie niewiarygodna. Milego dnia dziewczynki kochane
Cześć laseczki:)
ja to ustawiłam sobie mierzenia na 6.00 i tak nastawiam sobie budzik na 6 i zmierzę i dalej w kimono:) -
nick nieaktualny