X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Początkujące:)
Odpowiedz

Początkujące:)

Oceń ten wątek:
  • CaneCorso Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    gratulację kochana:) teraz idź na bete
    W srode rano ide do lekarza, mam nadzieje że wysle mnie na bete i nietylko- sluchajcie czy to mozliwe ze bedzie juz wtedy cos widzial na USG?

PS. Mialam idealna aplikacje w telefonie- nazywa sie moj kalendarzyk. Wszystkim ją polecam. Tutaj na ovufriend nie zdazylam wpisac temeperatur bo dopiero niedawno odkrylam ten portal :-) Ale ciszę się że mogę się z Wami wymienić doświadczeniami:-)

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

3i49zbmhdvaalxch.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W zeszłym roku mój zainstalowal mi na telefonie też apke taki różowy kalendarzyk. Codziennie go odwiedzalam i wszystko notowałam. W tym roku w czerwcu kupiłam tableta i tez zainstalowałam ta sama apke i wszystkie dni płodne oraz @ pokazywal mi dzień później. Posłuchałam się do tego nogi w górze i miesiac później 2 krechy. Tylko nie na długo :-(

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, trzy razy i wystarczyło, fajnie :) My w tamtym cyklu w dniu owulki i dzień przed i niestety brak efektów. W tym chcemy nadrobić. A owulkę też mam w 18 dc.

A z apek ja polecam OvuView.

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka196 wrote:
    W zeszłym roku mój zainstalowal mi na telefonie też apke taki różowy kalendarzyk. Codziennie go odwiedzalam i wszystko notowałam. W tym roku w czerwcu kupiłam tableta i tez zainstalowałam ta sama apke i wszystkie dni płodne oraz @ pokazywal mi dzień później. Posłuchałam się do tego nogi w górze i miesiac później 2 krechy. Tylko nie na długo :-(

jejku bardzo mi przykro:( kiedy możecie zacząć znowu starania? masz jeszcze psychiczną siłę? będę mocno trzymać kciuki

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W środę idę do nowego gina. Zobaczymy co powie. Mam nadzieje że się zainteresuje i w końcu coś poradzi.
    Siłę nie wiem czy jeszcze mam, czasami mam już wszystkiego dość a pare dni później pojawia się lepszy dzień i wiem że chcę próbować dalej. Mój partner podtrzymuje mnie na duchu i daje mi tyle szczęścia i miłości że zaczynam każdego dnia coraz bardziej wierzyć że się w końcu uda.

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • Baś Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka - i dobrz że zmieniasz - świeże spojrzenie inne podejście - to się przyda

agatka196 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cane, moje gratulacje:-) duzo zdrowka dla was:-)
    A ja czekam na okres. Strasznie podbrzusze mnie boli, skurcze mam. Nie mowiąc o gigantycznym bólu pleców w dolnej partii. Mąż nie każe mi się nastawiać że udało sie.Nie chce zeby @ przyszła.

• MagdaH Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki, Katie88.

U mnie kiepsko to wyglada. Myślałam, ze może bedzie dzisiaj skok temperatury, a tu nic :-(

• lilirose Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, włączcie pozytywne myślenie! :)
    Słodkich snów :* 1458922blqjc04zxo.gif

p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • MagdaH Przyjaciółka

Wysłany: 30 września 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra. Temperatura nieco wyższa dzisiaj rano, wiec przesunęła mi sie linia z owulacja na wykresie i trochę bardziej sensownie to wyglada. Aczkolwiek mierząc wpatrywałam sie w termometr a w myślach mówiłam "rośnij, rośnij!", wiec to może zasługa autosugestii ;-).

Katie88, widzę, ze w gore poszło znowu :-D

Miłego dnia, kobiety!

• olusia24 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej lasczki mam zaś problen. Czy jak mierze temp o 7 rano a dzis przebudziałam sie o 4.50 bo D szykowal sie do pracy i chwile drzemalam zanim usnelam to wtedy powinnam mierzyc temperature czy liczy sie ta o 7 mierzona? Dodam ze nie wstawalam nawet oczu zbytnio nie otwieralam. Poradzcieto tak do piatku bede sie pewnie na chwile przed 5 przebudzac a chce zeby mi ovu wyznaczylo owulacje a jak bede o innej mierzyc to bedzie niewiarygodna. Milego dnia dziewczynki kochane

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • mallinka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki!
    Kolejny dzien starań, nowych nadziei radości oby nie smutku! <3 <3 <3 <3
    Pozdrawiam i całuje wszystkie :*

201602031762.png
    200602041778.png
  • mallinka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    Hej lasczki mam zaś problen. Czy jak mierze temp o 7 rano a dzis przebudziałam sie o 4.50 bo D szykowal sie do pracy i chwile drzemalam zanim usnelam to wtedy powinnam mierzyc temperature czy liczy sie ta o 7 mierzona? Dodam ze nie wstawalam nawet oczu zbytnio nie otwieralam. Poradzcieto tak do piatku bede sie pewnie na chwile przed 5 przebudzac a chce zeby mi ovu wyznaczylo owulacje a jak bede o innej mierzyc to bedzie niewiarygodna. Milego dnia dziewczynki kochane
    Ja bym mierzylao 7 tym bardziej że żadnych czynnosci nie wykonujesz :)

olusia24 lubi tę wiadomość

201602031762.png
    200602041778.png
  • olusia24 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mallinka wrote:
    Hej kobietki!
    Kolejny dzien starań, nowych nadziei radości oby nie smutku! <3 <3 <3 <3
    Pozdrawiam i całuje wszystkie :*
    Malinka ktory masz dc? Ja 11 trzymam mocno kciuki<3

w4sqdqk3shg1dimh.png
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:

Cześć laseczki:)
    ja to ustawiłam sobie mierzenia na 6.00 i tak nastawiam sobie budzik na 6 i zmierzę i dalej w kimono:)

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • mallinka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olusia24 wrote:
    Malinka ktory masz dc? Ja 11 trzymam mocno kciuki<3
    ja mam 20 dc ale chciałabym żeby był już 29 dc albo nawet 35 :D

201602031762.png
    200602041778.png
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) jak tam humorki?

Pamiętajcie, że dziś dzień chłopaka :)

p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • mallinka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilirose wrote:
    Hej dziewczynki :) jak tam humorki?

Pamiętajcie, że dziś dzień chłopaka :)

hej:) ZAPOMNIAŁAM!

201602031762.png
    200602041778.png
  • kusiczka Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, jak nastroje? :)
    ja po kilku dniach dopiero pogodziłam się z tym, że @ przyszła nieproszona jednak :(

ale jest nowy cykl- i kolejna szansa :)
    dobrze chociaż, że czas starania się jest przyjemny ;-)

lilirose lubi tę wiadomość

f2w3gov3j7kctpp8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój nastrój pełen napięcia. Raz się czuję jak na ciążę a raz jak na @.
    Oszaleję.

lilirose lubi tę wiadomość

‹‹ 116 117 118 119 120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ