Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
CaneCorso wrote:Mam pozytyw!!!!! Czulosc 10- chyba nie przeklamuje co? Czy moze mi ktos poradzic jak tu sie skupic na pracy????
Wstaw fotkę zobaczymy:) no ja tez nie mogłam sie skupic po pierwszym teście tym bardziej że nie mogłąm nic nikomu powiedzieć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mallinka wrote:dziewczyny co sądzicie o moim wykresie czy to możliwe żeby nie było owlacji? Temperaturę mierzę bardzo rzetelnie śluzu co prawda nie było bardzo dużo ale był płodny i krwawienie w 15 dc świadczyłoby o owulacji.
co myślicie?
p.s. lekarz w 15 dc powiedział że nie widzi ciałka żółtego
Mi sie wydaje że wszystko jest ok:) musisz czekać tempki też sa ok u mnie też były niskie na początku i tez sie martwiłam i widzisz jak wyszło :)Głowa do góryWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 10:14
mallinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam po weekendzie!
CaneCorso - gratuluję!!
Dziewczyny to musi być mój tydzień!! Przewiduję owulację na sobotę, w zeszłym cyklu tak miałam, więc niecierpliwie będę czekać na spadek tempki i już dzisiaj biorę się do robotyTruskaweczka250, mallinka, olusia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Toxey, no właśnie dziwnie to pewnie przez ten skok tempki w piątek. Owulkę mam zazwyczaj późno (17-18 dc), przynajmniej tak odczuwam i tak wyszło na testach miesiąc temu. Jestem od piątku przeziębiona, do wczoraj byłam na paracetamolu 1000 mg x 4 dawki dziennie. Może w pt miałam lekki stan podgorączkowy i stąd ta wyższa tempka.
Tempka zamiast więcej wyjaśniać to wprowadza mnie w większe wątpliwościSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:
Dziewczyny to musi być mój tydzień!! Przewiduję owulację na sobotę, w zeszłym cyklu tak miałam, więc niecierpliwie będę czekać na spadek tempki i już dzisiaj biorę się do roboty
trzymam kciuki mocno kochana, ja przewiduję owu na czwartek, od jutra będę robić testy owulacyjne. Boję się tego cyklu bo za bardzo mi zależy:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 12:51
-
Poczytuję, nie udzielam się, ale muszę - CaneCorso - gratuluję
Ja zaszłam nie trzymając bioder w górze, leżałam na boku bo mój mąż poszedł spać, a ja czytałam książkę
Margotka udało Ci się umówić do gin? Jakie to jest dziwne, że wszystko w Danii przechodzi przez rodzinnego.
Katie88 spokojnie, ja sikacze miałam na minusie, mimo że były to 10.
Truskaweczko jak się czujesz? Napisz czy coś było widać na usg, ja idę dopiero 8.10
Przesyłam wiruski! &&&&&&&& -
Katarzyna87 wrote:Poczytuję, nie udzielam się, ale muszę - CaneCorso - gratuluję
Ja zaszłam nie trzymając bioder w górze, leżałam na boku bo mój mąż poszedł spać, a ja czytałam książkę
Margotka udało Ci się umówić do gin? Jakie to jest dziwne, że wszystko w Danii przechodzi przez rodzinnego.
Katie88 spokojnie, ja sikacze miałam na minusie, mimo że były to 10.
Truskaweczko jak się czujesz? Napisz czy coś było widać na usg, ja idę dopiero 8.10
Przesyłam wiruski! &&&&&&&& -
Katarzyna87 wrote:Poczytuję, nie udzielam się, ale muszę - CaneCorso - gratuluję
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
Truskaweczka250 wrote:Ale ja jeszcze nie byłam na usg bo jeszcze wcześnie dopiero w 7tc robią na razie dobrze się czuje nieraz mi niedobrze ale jakoś to nie przeszkadza ją też przesyłam wirusy &&&&&
Aaaa coś pogmatwałam. Mnie lekarz też zasugerował, żeby przyjść między 7 a 8 tygodniem. Tylko że ze względu na późniejszą owulację muszę odjąć sobie parę dni od tego co jest na suwaczku
lilirose wrote:Kasia, w których dniach cyklu kochaliście się? Ps. Dobra książka musiała być Wyluzowałaś po seksiku z lekturą i bęc
Owulka była 18dc, kochaliśmy się 14dc, 16dc i 18dc. Ginekolog wspominała, że najlepiej co dwa dni. Nawet specjalnie tego nie planowaliśmy, tak samo wyszło
Książka "Arabska żona" o dziewczynie, która wyszła za arabaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 13:33