Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKatie, nas nie wkurzasz, gorzej, że sama siebie wkurzasz, a tak naprawdę nie jest nic jeszcze przesądzone Temperatura ładna, na testy za wcześnie - staraliście się w dni płodne, więc szanse masz duże. Generalnie w medycynie mówi się, że jeżeli kobieta jest aktywna seksualnie i nie zabezpiecza się, to zawsze należy zakładać, że może być w ciąży (i trzeba ją wykluczyć np. przed podaniem leków, które mogłyby zaszkodzić dziecku). Wy nie tylko współżyjecie bez zabezpieczenia, ale też staracie się trafić w okres okołoowulacyjny, więc szanse macie spore - zdrowy rozsądek każe zakładać, że możesz być w ciąży i że należy się "na wszelki wypadek" traktować tak, jak ciężarną
Katie88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, hej, tylko bez dołowania się! Dopóki nie ma @ to nic nie jest przesądzone. Tak jak mówi Sigma, czasem kilka dni po terminie @ wychodzi jedna kreska. Mocno trzymam kciuki za oczekujące!!!
Kolorowych!
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj tyle się wydarzyło, że historię na sto stron mogłabym tu opowiedzieć. mamy zmiany w pracy, otwieramy nowy dział, wszyscy się stresują, masa roboty, a nikt nie wie za co się zabrać, bo i tak co by się nie robiło to ze wszystkim nie zdążymy...
-
nick nieaktualnyProgresteron tylko. Stresu nie miałam. Dziwny jakiś ten cykl, ale od poronienia to się pewnie ciągnie. Po nim nie pękały mi jajeczka, robiły się torbiele może dalej tak mam. Nie wiem. Szukam lekarza tylko nie w swoim mieście.
Czy któraś z Was jest z Lublina i może kogoś polecić? -
Cześć dziewczyny dzisiaj byłam na pierwszej wizycie u gina bardzo się bałam a Pan doktor taki miły i już mam zlecone badania i zwolnienie mi dał do pracy bo sam powiedział ze skoro ciężka mam pracę fizyczna to nie ma mowy o niej :)W piątek idę na kolejna wizytę
monia91, olusia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny