Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aka81 wrote:Truskaweczko może trochę dalsze okolice Jestem z Zamościa.
No tak trochę dalej mieszkasz:) ja jestem spod lublina:) a przez Zamość jeżdżę do dziadków na Tomaszów lub:)to kurcze tak daleko do lekarza jeździsz?? -
nick nieaktualnyTruskaweczka250 wrote:No tak trochę dalej mieszkasz:) ja jestem spod lublina:) a przez Zamość jeżdżę do dziadków na Tomaszów lub:)to kurcze tak daleko do lekarza jeździsz??
Jeszcze nie jeżdzę. Do tej pory chodziłam tu na miejscu, ale coraz częściej zastanawiam się żeby nie poszukać kogoś innego/lepszego w celu zdiagnozowania mojego przypadku
W Lbn koleżanka poleciła mi jednek profesora, który przyjeżdza z Wawy. Czytałam bardzo dobre opinie na jego temat, ale wizyta jest bardzo droga i się jeszcze waham. -
Aka81 wrote:Jeszcze nie jeżdzę. Do tej pory chodziłam tu na miejscu, ale coraz częściej zastanawiam się żeby nie poszukać kogoś innego/lepszego w celu zdiagnozowania mojego przypadku
W Lbn koleżanka poleciła mi jednek profesora, który przyjeżdza z Wawy. Czytałam bardzo dobre opinie na jego temat, ale wizyta jest bardzo droga i się jeszcze waham. -
nick nieaktualny
-
właśnie.. moje cykle to jeden wielki rozregulowany czas... teraz miałam równo 28 dni, nawet o tej samej godzinie dostałam, a poprzedni 29.. a w czerwcu miałam 32 dni... ale przeważnie 28-29 dni czyli w miarę regularnie.. w 13 dc robiłam ten test , testy pokazuja owu za 24 h około, nic nie pokazał, więc możliwe że dostałam jej w poniedziałek, kiedy zaczęło się kłucie, więc mam szansę na bobasa, skoro przytulanie było w niedzielę.. ??
Dziękuję za odpowiedź, pisałam na innych wątkach nie potraktowano mnie tam dobrze.
Pozdrawiam i zdrówka życzę, mam nadzieję, że mogę się u Was udzielać?)
Owocnych plonów..)Zaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :* -
nick nieaktualnyOlusia, z wykresu i testów wynika, że owulka dopiero będzie OF się nie przejmuj, on te dni płodne nie zawsze dobrze wylicza
A ja mam dobry humorek, bo byłam dzisiaj u fryzjera super mnie babeczka obcięła, tak jak chciałamolusia24 lubi tę wiadomość
-
olusia, mój gin powiedział mi kiedyś, że wystarczy się zestresować i owu odchodzi... trzeba być zrelaksowanym wypoczetym... on chyba nigdy sie nie starał o dziecko, ja nie mogę wyluzować, wiem że dlatego nie mogę zajść.
olusia24 lubi tę wiadomość
Zaczynamy 06.2015
nick nieaktualnyNo cóż... Jeśli wiesz, że dlatego nie możesz zajść, to może jednak lepiej się postarać? Pewnie nie będzie łatwo, skoro jesteś tak spięta, ale może warto o ten luz powalczyć, żeby doczekać się dziecka I żeby trochę odciążyć własny organizm, długotrwały stres może wywołać paskudne zmiany w ciele i psychice człowieka. Może jakiś sport? może wakacje? może rozmowa z psychologiem?
-
próbowałam juz wszystkiego, uczeszczamy na terapie z męzem, radzi zeby sie postarac, ale mnie tak pochłonął temat ze staram się wiedzieć wszystko, a dzien bez obserwacji ciała jest katorgą..jedynie w pracy nie myślę, bo mam ciężką fizyczną pracę.
Zaczynamy 06.2015
Różowe myśli, Twoje cykle trzymają poziom, te wahania są normą i do 5 dni różnicy nie oznaczają nieregularnych cykli. Kilka dni w tą czy w tą to dalej cykl regularny.
I tak, szanse są
Olusia, nie sugeruj się OF. Mnie po jednym skoku temperatury wyznaczył owulkę niedługo po @ a zazwyczaj mam w 18 dc.
Sigma, też mam nadzieję, że fryzjerka nie skopie sprawy. Ostatnio jak mnie obcięła to rok czasu czekałam, żeby odrosło...Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
dziewczyny ale mam stres! jestem już na finiszu...
nawet na forach się nie udzielam bo nie chce się nakręcać a głębi duszy liczę na zielony finisz ale boje się że będzie jak zwykle
lekarz powiedział w 15 dc że nie widzi śladu po owulacji... prześledziłam wykresy z cyklami bezowulacyjnymi i wyglądają inaczej niż mój -
Mam nadzieję, że będzie || a nie | ale jak nie będzie, to będzie znowu szansa na kolejne figle Czytałam ostatnio, żeby w trakcie starań nie robić z seksu "taśmy produkcyjnej" dlatego też trzeba najpierw brać pod uwagę seksik,a potem staranie
Apropo fryzjerek, można reklamować fryzury, nie bójcie się tego! Trzeba mowić, że nie taka była umowa, że np. nie zapłacisz itp. Skoro idziesz do fryzjera z pewną wizją siebie, to walcz o to bardzo często fryzjerzy nadużywają niewiedzy klientów PowodzeniaZaczynamy 06.2015
mallinka wrote:dziewczyny ale mam stres! jestem już na finiszu...
nawet na forach się nie udzielam bo nie chce się nakręcać a głębi duszy liczę na zielony finisz ale boje się że będzie jak zwykle
lekarz powiedział w 15 dc że nie widzi śladu po owulacji... prześledziłam wykresy z cyklami bezowulacyjnymi i wyglądają inaczej niż mój
Kochana będzie dobrze zobaczysz:) nie myśl o tym a się uda;)My podchodziliśmy ze za pierwszym razem nie wyjdzie i bach! ;)bierz sie do roboty:)mallinka lubi tę wiadomość
-
Pierwszy miesiąc starań dla mnie graniczy z cudem, żeby wyszło ale te ktorym wychodzi to po prostu uśmiech na twarz cisnie:) dla mnie to cykl przygotowawczy taki bardziej
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
Zaczynamy 06.2015
nick nieaktualnyU nas też niby pierwszy dopiero i niby nic takiego... ale chciałoby się
W sumie szkoda mi trochę, że nie zaczęliśmy wcześniej. A wszystko przez to, że tak mi się głupio wymarzyło moi rodzice wzięli ślub 4.07, a niecały rok później, 19.05 urodziłam się ja - ja wyszłam za mąż 5.07, to i dziecko powinno się pojawić 20.05...
No, ale umowa była taka, że najpierw przeprowadzamy się na swoje, a potem dopiero działamy -
nick nieaktualnymallinka wrote:Zauważyłam właśnie brązowawy śluz - oby to były plamienia implantacyjne a nie zbliżająca się @!!!!!!!!!!!!
Malinko, mam to samo. Ja zaczełam plamić we wtorek. Wczoraj było już mniej a dziś prawie wcale. U mnie zawsze to zwiastuje @ ale teraz tak mnie cycki bolą, ze w nocy nie mogłam spać.
Jutro mam termin @. Jeśli do rana nie będzie krwi to testuję.mallinka, olusia24 lubią tę wiadomość