Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedzcie moje Drogie, bo nie mierzę temperatury ale dzisiaj poczułam ( ze wstępnych obserwacji i wniosków), 3 dni po owulacji podwyższoną temperaturę, normalnie ją czuję, nie na chorobę, rozpala mnie, mam wypieki na policzkach. Idzie @?? Siedziałam w pracy i nagle zrbiło mi się ciepło i trzyma do tej poryZaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :* -
Olusia może po prostu musicie odpuścić, wyluzować? To dopiero Wasz drugi cykl starań, może na razie warto sobie odpuścić testy, kalendarzyki, i te wszystkie inne "wspomagacze"? Tak, jak pisze lilirose, po prostu zrobić sobie romantyczną kolację, pomyśleć tylko o Was, spędzić romantycznie wieczór? Bez tej całej presji, bez stresu, czy teraz się uda. Po prostu wyluzować i cieszyć się sobą.
Z tego co tu na ovu zaobserwowałam, to dziewczyny zaciążają najczęściej wtedy, jak już do tych starań zaczynają podchodzić bardziej na luzie.lilirose lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAka!!!! <333333 GRATULUJE ;* teraz niech zdrowo rosnie
Co do czestego kochania... Wielu lekarzy odradza, czesty sex oslabia plemniki. One i tak zyja baaaardzo dlugo. Najwazniejszy jest sluz. Jesli jest to do dziela
Co do tempki to nie rozumiem jak ma mi pomoc w wyznaczeniu owulki. Rozumiem ze ja potwierdza ale to tyle.Aka81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aka81 wrote:Malinko, dziś mam termin @. Nie wiem, który to dzień po owu.
Dzięki cały czas czuje się jak na @ w nocy wstawałam jak tam plamienie bo brzuch bolał mnie masakra, w nocy było jakby większe teraz mniejsze ale mam mega stres jak idę do łazienki -
nick nieaktualnyWiem co czujesz. Ja nadal mam stresa. Rano jak wstałam myślałam, że już nic z tego bo piersi mnie przestały boleć. Pochodziłam najpierw bo byłam pewna, że zaraz mi coś pocieknie. Po około 30min zrobiłam test i szok.
mallinka lubi tę wiadomość
-
Aka81 wrote:Wiem co czujesz. Ja nadal mam stresa. Rano jak wstałam myślałam, że już nic z tego bo piersi mnie przestały boleć. Pochodziłam najpierw bo byłam pewna, że zaraz mi coś pocieknie. Po około 30min zrobiłam test i szok.
bardzo bym chciała do Ciebie dołączyćAka81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aka, jakie cudowne wieści! Gratuluję
Cegielka, tempkę pozwala poznać zmiany hormonalne w czasie naszego cyklu. I nie tylko potwierdza, ale często też zwiastuje owulkę (tempka jest np. kilka dni pod rząd na podobnym poziomie i nagle znaczny spadek, żeby za chwilę mocno wzrosnąć).Aka81, różowe_myśli_2014, kusiczka lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
Aka81 wrote:Dziewczyny!! jeszcze to do mnie nie dociera! Ręce mi się telepią. Mam II
http://zapodaj.net/27d60822fb021.jpg.html
Widać drugą kreseczke GratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 10:15
Aka81, Ania24 lubią tę wiadomość