Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja myslalam, że tylko mój ma obawy, że nie sprosta i nie będzie w pierwszym cyklu tak się zestresowal ze faktycznie raz nic nie było dlatego wkrecilam mu że już po dniach płodnych i wtedy się odblokowal teraz postanowiłam nic mu nie mówić o dniach plodnych, owulacji itd. Wystarczy ze ja tego pilnuje i we wlasciwe dni będę go kusila w inny sposob
-
nick nieaktualny
-
estrella wrote:A ja myslalam, że tylko mój ma obawy, że nie sprosta i nie będzie w pierwszym cyklu tak się zestresowal ze faktycznie raz nic nie było dlatego wkrecilam mu że już po dniach płodnych i wtedy się odblokowal teraz postanowiłam nic mu nie mówić o dniach plodnych, owulacji itd. Wystarczy ze ja tego pilnuje i we wlasciwe dni będę go kusila w inny sposob
Identycznie zrobiłam z moim, mam zamiar brzydko mówiąc wykorzystać go bez jego wiedzy p dniach płodnych, bo biedak czuje presję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 13:14
Zaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :* -
Witam,
Dziewczyny mam pytanie staramy się o dzidziusia od 3 miesięcy w ostatnim cyklu zaczęłam stosować testy owulacyjne 01.10.2014 zrobiłam dwa testy jeden rano a drugi wieczorem wyszły moim zdaniem pozytywne, więc wieczorem doszło do zbliżenia na drugi dzień czyli 02.10.2014 ponownie wykonałam test rano i wieczorem i dwie kreski były baaardzo ciemne ciemniejsze niż test z 01.10 ale nie mogliśmy współżyć z przyczyn ,,Losowych,, dzisiaj czyli 03.10.2014 od rana pobolewa mnie dół brzucha myślę, że jest to ból owulacyjny...wykonałam również test owulacyjny ale druga kreseczka jest już znacznie bledsza... czy jest szansa, że się uda jeżeli kochaliśmy się 01.10.2014 ? -
Aka81 wrote:Dziewczyny!! jeszcze to do mnie nie dociera! Ręce mi się telepią. Mam II
http://zapodaj.net/27d60822fb021.jpg.html
Świetna informacja Gratulacje wiedziałam ze kolejnym dziewczynkom się uda:)Aka81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydoczytałam co mnie ominęło
olusia ja też się boję, żeby mój nie zaczął świrować, jeśli ktoś cały czas ma taki popęd i kocha się często to inaczej, a jeśli przed starankami wystarczało nam rzadziej to teraz niestety ale mała presja jest...
aka gratuluję!!Aka81, olusia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania24 wrote:Witam,
Dziewczyny mam pytanie staramy się o dzidziusia od 3 miesięcy w ostatnim cyklu zaczęłam stosować testy owulacyjne 01.10.2014 zrobiłam dwa testy jeden rano a drugi wieczorem wyszły moim zdaniem pozytywne, więc wieczorem doszło do zbliżenia na drugi dzień czyli 02.10.2014 ponownie wykonałam test rano i wieczorem i dwie kreski były baaardzo ciemne ciemniejsze niż test z 01.10 ale nie mogliśmy współżyć z przyczyn ,,Losowych,, dzisiaj czyli 03.10.2014 od rana pobolewa mnie dół brzucha myślę, że jest to ból owulacyjny...wykonałam również test owulacyjny ale druga kreseczka jest już znacznie bledsza... czy jest szansa, że się uda jeżeli kochaliśmy się 01.10.2014 ?
Moim zdaniem jest szansa, ale nie możesz się nakrecac. Zostań z nami będziemy się wspierać
Zaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :* -
nick nieaktualny
-
Nie ma co się oszukiwać, że to spontaniczny seks. Przynajmniej u nas częstotliwość w płodne jest znacznie wyższa niż była przed staraniami. Staramy się jednak jakoś wyluzować, brać tę sytuację z uśmiechem i mimo wszystko wprowadzać trochę luzu.
To widzę dziewczyny, że mamy podobne marzenia
Ania, jest spora szansa Witaj i udzielaj się więcej!
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój tak nie do końca wie tzn. decyzja o tym, że będziemy się starać o malucha, jest oczywiście wspólna, mierzenia temperatury też nie da się nie zauważyć, ale nie do końca wie, po co to robię (próbowałam mu wytłumaczyć, ale nie chciał, leniwiec jeden).
W sumie u nas jest bardziej spontanicznie, niż wcześniej, bo odpadło pilnowanie dni niepłodnych -
nick nieaktualny
-
Toxey dokładnie tak, ja właśnie dlatego na jakiś czas ulotniłam się z ovu, bo się za bardzo nakręcałam, później łapałam mega dołki... ale się nie da, no nie da się żyć bez ovu uzależnia forum, to przez świetną ekipę
Aniu trzymam kciuki żeby się Wam udało
Aka, kiedy do ginka idziesz? :*
Julia 07.2015