Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
olusia24 wrote:Truskaweczka250 kiedy następna wizyta? powodzenia życzę żeby maluszek się dobrze rozwijał
miłego dnia dziewczyny
Pod koniec miesiąca:) na razie wszystko ok badania wszystkie mam porobione wiec tylko się cieszyć i niech fasolka rośnie:)Buziulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zabcia wpadaj częściej!
Dziewczyny dalej nie mam okresu ciągle rano i wieczorem boli brzuch na @ ale nie przychodzi, czuje jakby babelki wydostawaly mi się z pochwy i cycki raz bolą raz nie tak jak sobie powiedziałam: cierpliwie czekam, mój mąż powiedzial że nigdy by nie pomyślał że ja taka cierpliwa będę ja po prostu nie chce się nakręcić dbam o siebie i nie zaskoczy mnie to że mam dwie kreski ale póki co to czekam na okres. Dziś 32dc wiec może taki jeden długi cykl na jakiś czas ma być?(ostatni cykl 28 dni co do godziny)
Lili!!!! Aaaaaaa świetna wiadomość ♡ bardzo się cieszĘ!!!:*
Sana się coś nie odzywa (? ) czy przegapilam coś?Zaczynamy 06.2015
1.9.2012 (*) Anioł :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdenerwowałam się....
Moja teściowa sprzedaje sąsiadce jajka co czwartek i zawsze jest tak, że jak w piątek mamy ochotę na jajeczka to oczywiście ich nie ma.
Dzisiaj rano stwierdziłam, że odłoże sobie 4 jajka na obiad w oddzielna miske to na jutro elegancko będę mieć,a żeby ich teściowa nie sprzedawała, nawet powiedziałam jej o tym. I właśnie idę do kuchni a tam zostało jedno biedne jajko, a mojej miseczki nie ma. no ja zwyczajnie oszaleje w tym domu. .....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 21:13