Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaj spokój.
Nerwowo już nie wytrzymuje z nią... ale ja jestem taka cienka w uszach, że jej nic nie powiem, tylko żale się H a ten oczywiście ma to w nosie.
Zwierzaki biegaja po całym domu, całym.
Ich sierść jest na wszystkich łóżkach, kocach, syf na podłogach totalny od łap, ale przecież gdzie? Zwierzeta na dworze? No kto to słyszał.... a ja mam uczulenie na sierść. Cały czas wrzeszczy albo trzaska toż to piecem albo drzwiami. Potrafi się miesiącami nie odzywać do nas a potem robi awanturę, że jej nienawidzimy i chcemy się jej pozbyć... Tragedia.
Jak ja marze o własnych metrach kwadratowych.
Chyba będę po domu na nago biegaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 21:25
-
Buziulka wrote:Daj spokój.
Nerwowo już nie wytrzymuje z nią... ale ja jestem taka cienka w uszach, że jej nic nie powiem, tylko żale się H a ten oczywiście ma to w nosie.
Zwierzaki biegaja po całym domu, całym.
Ich sierść jest na wszystkich łóżkach, kocach, syf na podłogach totalny od łap, ale przecież gdzie? Zwierzeta na dworze? No kto to słyszał.... a ja mam uczulenie na sierść. Cały czas wrzeszczy albo trzaska toż to piecem albo drzwiami. Potrafi się miesiącami nie odzywać do nas a potem robi awanturę, że jej nienawidzimy i chcemy się jej pozbyć... Tragedia.
My Na szczęście z teściowa nie mieszkamy. Wytrzymalismy u niej aż 3 miesiące. -
nick nieaktualnyja już prawie rok w tym tkwie ale żyje tym iż to tylko tymczasowo.
też sobie nie zazdroszcze.
ale się wpakowałam już i mam. ehh..
kochane, spadam się kąpać i spać. Dobranoc :**
PS. jo tyż łódzkieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 21:37
-
Buziulka wrote:ja już prawie rok w tym tkwie ale żyje tym iż to tylko tymczasowo.
też sobie nie zazdroszcze.
ale się wpakowałam już i mam. ehh..
kochane, spadam się kąpać i spać. Dobranoc :**
PS. jo tyż łódzkie
Dobranoc :* -
nick nieaktualny
-
Jejku, ale się rozpisałyście Nie nadgonię.
Dziękuję wszystkim za gratulacje :* Do mnie to jeszcze nie dotarło i nawet jak myślę o ciąży to jakby to nie dotyczyło mnie. Pewnie z czasem dojdzie do świadomości Jutro odbieram betę, a potem lecę do fryzjera. Wieczorem dam znać, co i jak
Tymczasem kolorowych snów i trzymam kciuki za Wasze staraniaBuziulka lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥