Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a ja mam kolejny dzień wysoką temperaturę, ale wieczorem, pod pachą - dziś 37,6 (wcześniej przez kilka dni 36,9-37,3). Jak to możliwe, że rano mam niską tempkę (mierzę pod językiem), a wieczorami takie coś? Nie jestem chora, przeziębiona, ani nic z tych rzeczy. Może to być objaw? ;>
-
Lili gratuluję i na pewno niedługo ta cudowna wiadomość dotrze do Ciebie i uwierzysz, że to jednak Twoja ciąża :*
Truskaweczka super wieści takie emocje są nie do opisania:)
Buziulka rozumiem Twój dramat z teściową, też ze swoją mieszkałam prawie 4 lata, od dwóch lat mieszkamy na swoim ale dosyć blisko niej i nie powiem myślałam, że będzie się dalej wtrącać i rządzić o dziwo nie jest tak źle. Chociaż jak do Nas przyjdzie to zawsze do czegoś się przyczepi
Robiłam dla świętego spokoju wczoraj test ale tak jak się spodziewałam był negatywny. Chyba oszaleję z tą moją temperaturą ale wydaje mi się, że głównie przez to choróbsko i pobudki w nocy mam takie zawirowania chociaż wczorajszy i przedwczorajszy ból podbrzusza i rozciągliwy śluz daje mi do myslenia czy to nie owulka. Doszły wczoraj pełniejsze piersi i mega wrażliwe sutki. Może jednak to plamienie uznać za okres albo poprostu po luteinie taki figle mam.
Miłego dnia, zmykam do pracy:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehehe
zgadzam się.
Bratowa mojego H wytrzymała 4 miesiące.
I się wyprowadziła do mamy z jego bratem.
U nas problem jest taki, że dom należy do H (spadek itp) i on się nie wyprowadzi ze swojego własnego domu bo tak to by nas juz dawno wywiało.
A wspólna łazienka i kuchnia to koszmaaaar.
Toxey, to sie musimy w cierpliwość uzbroić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 08:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaha
Musimy założyć koło szczęśliwych synowych
Toxey zleci
zrób w niedziele sikańca jeszcze i jak krecha będzie ładniejsza to wszystko ok i mozna świętować
Lili, toxey truskaweczka zafasolkowane
kto następny ?
Moonia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 09:36
Toxey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny