Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Buziulka wrote:
dołączam się do kółka!!!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna nowy rok co pomyslę, mam nadzieje, że do tego czasu wszytskie wylądujecie na Belly
a ja dopiero zaczne przygode z termometrem
Ja jestem w fazie regeneracji po poronieniach
Badaaania genetyczne w grudniu, tarczyce musze zbadać i pare innych spraw
No i życie osobiste poukładać troche
Liczę, że w 2016 wydam na ten świat swoje potomstwoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 09:56
mallinka, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie dziekuje )
Ja za Ciebie trzymam kciuki
żeby się udało
i za każdą staraczke, bo każda z nas zasługuje by być po raz pierwszy mamą i po raz drugi i piąty .
Ja bym już była, gdyby poszło wszystko ok.
Ale los jest przebiegły i musi byc tak jak on sobie tego zyczy heh
Siedze i zasypiam na siedząco normalnie...mallinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny,
Co może oznaczać brązowe plamienie pod koniec okresu? Problem w tym, ze to trwa juz czwarty dzien a okres trwal tak naprawdę 2,5 dnia...zaczynam sie tym martwic bo nigdy tak nie mialam, okres trwal srednio 3-4 dni ale brazowe plamienie trwalo gora 1 dzien ;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam zawsze takie plamienie po okresie.
Okres mam 2, 3 dni a potem takie brudzenie.
A może cię swędzi albo piecze?
Myślę, że nie ma się czym martwić. gorzej by było, gdyby takie plamienia pojawiły się w środku cyklu bo wtedy coś z hormonami albo implantacja ale po okresie to myślę, że nie ma się czym martwic
może ktoś inny jeszcze podpowieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2014, 11:27
-
nick nieaktualnyp.s. Też się dołączam do koła! Stanę sobie w kolejce do zaciążenia za Mallinką
Darka - a nie masz opcji pójść do gina sprawdzić? Przez neta trudno powiedzieć o co chodzi. Jeżeli to jednorazowa sytuacja, to ja bym się nie martwiła specjalnie, może po prostu okres był słabszy w tym mcu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNic nie swędzi i nic nie piecze to faktycznie narazie jednorazowa akcja.
Myślalam o tym, żeby się umowic do gina ale poczekam jeszcze jeden dzien... Zobacze co to będzie. A moze to byc efektem brania oleju z wiesiolka? Moze obilo się Wam o uszy, ze ktos tak mial po oleju z wiesiolka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny