Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sigma wrote:Kurczę, EP!C, ja nie znam żadnych metod... Mnie na mdłości pomaga spacer - świeże powietrze, ale ja nigdy ciążowych mdłości nie miałam, więc nie wiem czy pomoże
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monia, u nas też dziś pizza, tyle że mąż ma do niej piwko a ja wodę gazowaną na mdłości a dziękuję :* jest już znacznie lepiej niż na początku listopada, mdłości mniejsze, nudności prawie nie ma, trochę zgaga męczy po jedzeniu i rano strasznie śpiąca jestem. Teraz będzie trochę nerwów, bo w pon. o 16.30 pierwsza wizyta, pierwsze USG...
Sigma, mógł Cię jakoś przyjemnie rozbudzićmonia91, Sigma, EP!C lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
Monia, oby, oby. Nie myślę o tym ciągle, ale jak już zacznę to mam obawy. Na fioletowej stronie tyle strat. Nawet nasza Toxey pożegnała niedawno maluszka przykro się robi i myśli, że to może nas dotyczyć są straszne
Dziękuję za wsparcie :*
Miłej niedzieli kochane :*
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 13:52
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa myślę, że nie ma co się zamartwiać przed faktem. Bo jeśli poronienie ma być, to niestety będzie - tego się nie uniknie. Oczywiście nie mówię tu o przypadkach patologii, gdzie poronienie jest spowodowane np. zatruciem alkoholowym, ale o normalnych, samoistnych... To trudne, ale czasem tak bywa i nie mamy na to wpływu - a nasz stres i strach na pewno nie pomaga.
lilirose, EP!C, Buziulka lubią tę wiadomość
-
No ale nie można się dołować, trzeba patrzeć pozytywnie, bo stres to nic dobrego. I tak, jak mówisz Sigma, co ma być to będzie. Niemniej na myśl o jutrze, pierwszym USG przez ciało przebiega uczucie ciepła, jakby strachu i podekscytowania jednocześnie.
Epic, kiedy planujesz USG serduszkowe?
Co tam porabiacie dziewczynki? Chillout niedzielny, mam nadzieję, uskuteczniony? macie jutro wolne?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥