Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I przyszła @.. Nadzieje legła w gruzach;( smutno mi strasznie i nie mam na nic ochoty. Nawet kierowniczkę poprosiłam żebym mogła przyjść na popołudniowa zmianę. Cóż może następny miesiąc będzie szczęśliwy..
-
Epic, zimny kefir próbowałaś?
Marinka, przykro mi, owocnego kolejnego cyklu :*
Jak tam dziś humory? Ja zapisałam się do gin na nfz, żeby dał mi skierowanie, bo mój prywatny tyle badań zlecił, że nie mam ochoty płacić takiej kasy jeśli należą mi się za darmo.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, dołączam do początkujących bo można powiedzieć, że po kilku m-cach przerwy z powodów medycznych zaczynamy normalny cykl starań :)Dopiero dzisiaj kupuję termometr i od jutra obserwacje
Ilirose- ogromne gratulacje
Któraś jeszcze testuje jakoś na dniach albo już to zrobiła z wynikiem pozytywnym?? -
Zgredek wrote:Cześć dziewczyny, dołączam do początkujących bo można powiedzieć, że po kilku m-cach przerwy z powodów medycznych zaczynamy normalny cykl starań :)Dopiero dzisiaj kupuję termometr i od jutra obserwacje
Ilirose- ogromne gratulacje
Któraś jeszcze testuje jakoś na dniach albo już to zrobiła z wynikiem pozytywnym??
Witamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tez tak mialam, z nerwow @ przychodzila pozniej, ja zaszlam kiedy najbardziej odpuscilam.. Gdy dostalam ta wredna @ strasznie ryczalam ale moj T obiecal ze teraz sie uda, a ja w to nie wierzylan i odpuscilam i bum ! na pewno dolaczycie do zafasolkowanych wysylam ciazowe wiruski
-
Epic, jakie ble, pyszota i zdrowe, szczególnie w ciąży, gdy jesteśmy bardziej narażone na infekcje intymne. No i na mdłości super
Zgredek, witaj, dziękuję nieskromnie powiem, że to najfajniejszy wątek w serwisie
Marinka, możliwe, że ze stresu. Też miewałam takie cykle. Normalnie 27-31 dni, a raz 46, myślałam wtedy, że zaciążyłam, choć to było mało prawdopodobne ze względu na zabezpieczanie się.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
lilirose pewnie to skutek nerwów, odpuszczę trochę w tym miesiącu, przynajmniej się postaram tempkę będę bardziej skrupulatnie pilnować ( już zakupiłam nowy termometr) i tyle:)
Teraz muszę się zbierać do pracy.. jej jak mi się nie chcę
papa dziewczynki miłego dzionka:*