Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A dziś właśnie sobie uświadomiłam że uwielbiam szpinak:D przez pół życia się tego nie tknęłam a tu masz:D spróbowałam bo teściowa zrobiła i głupio było mi nie tknąć
hehe więc ja jutro też zrobię szpinak caaaaaały gar
Dziwne rzeczy się dziejąmadlenka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Jestem tu świeżuśka, bo dopiero dzisiaj założyłam konto, od jutra biorę się za mierzenie temperatury. Dzisiaj byłam u ginekologa podpytać, czy muszę zrobić jakiekolwiek badania przed zajściem w ciążę. Powiedziała mi, że dopiero przy ciąży. Dopiero kilka dni temu zdecydowaliśmy z mężem, że chcemy mieć maluszka . Także to nasze początki. Mam dosyć nieregularne miesiączki, ale ze średniej wychodzi że cykl jest 34dniowy, czy ktoś też tak ma?
-
oleczkaa witaj:) Ja miałam zawsze regularne cykle od niedawna wyskoczył mi 34 dniowy więc jestem skołowana, lekarz powiedział mi że wszystko jest ok wyniki ok itp.. i że to wina stresu i zbyt dużego nacisku na fasolkowanie..
Najlepiej iść do gina on powie co i jak:) -
żeby mi się też jeszcze nie wydłużył ze względu na ciągłe myśli o zajściu w ciążę, jest już wystarczająco długi . Wczoraj i przedwczoraj grzebałam po internecie, bo chciałam się zahaczyć na jakieś fajne forum, niestety jakieś żadne mnie nie urzekło, aż tu nagle! Wgl nie wiem skąd ja się tutaj wzięłam, całkiem przypadkiem, ale ten portalik jest rewelacyjny! Fajna grupa wsparcia, a przy tym mnóstwo informacji
-
dokładnie ja też jestem tu od niedawna, dziewczyny są super zawsze służą dobrym słowem i odkąd tu jestem myślę pozytywnie
Jak już zaczniesz śledzić swoją temkę to będzie ci łatwiej. Jak sama mówisz jesteś na początku starań więc nawet nie masz co się stresować