Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję przesyłajcie dobre życzenia i fluidki, jeżeli ktoś siedzi w mojej macicy, to niech wie, że ma się ładnie rozwijać! a jeśli nikogo nie ma, to niech się macica wstydzi
Sama jestem ciekawa skąd ta tempka, czy to jednak luteina, czy przypadek, czy może się udało. -
jeżeli kalendarzyk oznacza to samo, co mierzenie temperaturki, to o to mi chodziło może ja źle nazwałam od 20ego spróbuję testów owu, zobaczymy czy wyjdą pozytywnie też chciałabym dostać prezent fasolkowy na święta .
Dziewczyny, nurtuje mnie jeden temat od dawna... Jak to rzeczywiście jest z tym kotem? Czy jeżeli zachodzi się w ciąże, top powinno się pozbyć kociaka? nie wyobrażam sobie, żeby pozbyć sobie mojej puchatej -
Hej Dziewczyny! Ja też jestem nowa w tym wszystkim. W tym miesiäcu postanowiliśmy z mężem postarać się o fasolkę i niestety chyba się nie udało. Nie wiem czy dalej próbować czy dać sobie spokój na jakieś dwa miesiące bo pojawia się problem z umową. Umowę mam do konca lutego a jak się wyda, że jestem w ciąży to nie muszą mi przedłużyć umowy jeśli nie bede w 3miesiącu ciąży. Sama nie wiem co robić. Mam w pracy 3 koleżanki, ktore od ponad pół roku nie mogą zajść w ciążę więc może nie warto rezygnować z tych najbliższych miesięcy. Najlepiej by było gdyby temperatura jutro skoczyła do góry. Ale @ coraz bliżej, czuję to.