Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiun to gratuluję dobrej sytuacji finansowej i z domkiem!
U nas niestety nie tak kolorowo
Anooosiak miałam Ci wczesniej napisac że zazdraszczam wysokiego faceta
Ja sama nie należę do niskich a mój maż jest mojego wzrostu więc w szpilkach często nie chadzam, ale jak założe to już takie 10cm, wiec do zdjęć zazwyczaj uginam nogę żeby być równą z TŻ :d
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4084439 Ja od nich kupowałam testy -
nick nieaktualny
-
Ach z tymi blokadami psychicznymi! Najlepiej nie planować, bo to co planowane to zazwyczaj nie wychodzi! A w spontanie to jest ok! Więc dziewczyny zaplanowac coś innego a co sie wydarzy później .... to juz inna bajka, fajny film jest " jak urodzić i nie zwariowac" tam jest świetny przykład:)Dana*myszunia
Wiara czyni cuda! -
Niusia wrote:Asiun to gratuluję dobrej sytuacji finansowej i z domkiem!
U nas niestety nie tak kolorowo
Anooosiak miałam Ci wczesniej napisac że zazdraszczam wysokiego faceta
Ja sama nie należę do niskich a mój maż jest mojego wzrostu więc w szpilkach często nie chadzam, ale jak założe to już takie 10cm, wiec do zdjęć zazwyczaj uginam nogę żeby być równą z TŻ :d
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4084439 Ja od nich kupowałam testy -
nick nieaktualnyTo i ja sie skusze na takie testy ale poki co mam jeszcze jeden powazny problem ktory nie daje mi spac moze znacie jakiegos ortopede miasto nie jest wazne potrzebuje kogos kto sie zajmie moja noga w miare szybko bo juz mam dosyc tego nawracajacego bolu i przeskakiwania kolana bo termin jaki dostalam na nfz w Poznaniu to luty 2016:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny:)
Przepraszam, że nie napisałam, ale miałam i piątek i sobotę strasznie zabiegane, że do domu wracałam późno i już nie miałam siły na nic.
Zrobiłam test w piątek i wyszły dwie kreseczki:) jestem w szoku, że tak szybko.
Planuję odwiedzić lekarza za tydzień.
Dziękuję wszystkim za gratulacje.
OvuFriend jest bardzo przydatne, ale przede wszystkim wy jesteście tu najważniejsze. Tyle się od was dowiedziałam, że na pewno by nie poszło tak szybko. Dziękuję dziewczyny:*
To był mój drugi cykl z ovufriend, pierwszy, w którym mierzyłam temperaturę, na wykresie było idealnie pokazane kiedy mam ovu, bo się udało:)asiun, misia87, Niusia lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny
Monika1357 Moje Gratulacje. Bardzo się cieszę z Twojego szczęścia.
A ja zakupiłam termometr Microlife owulacyjny z dwiema liczbami po kresce, zaczynam mierzyć. Powiem Wam że my jeszcze się nie staramy ale stwierdziliśmy że warto będzie poznać swoje ciało bliżej. Jeśli chodzi o mężczyzn i ich decyzje na to aby mieć dzidzie to chyba nie ma znaczenia od wieku, ponieważ mój jest młodszy ode mnie o 4 lata a widzę że bardzo mu zależy tylko teraz ze względu na ślub czekamy.
Ogólnie to jeszcze sobie zaplanowałam że zrobię prawko do ślubu, jest to dla mnie trudne bo już 2 lata temu podchodziłam do prawka i niestety 6 razy oblałam potem się poddałam, teraz powiedziałam że się nie poddam!
Jeszcze raz Gratulację dla tych co mają dwie kreseczki i trzymam kciuki za staraczki żeby były dwie kreski.
Monika1357 lubi tę wiadomość