Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, długo mnie nie było bo miałam małe problemy, a poza tym przygotowanie do ślubu mnie pochłonęły. Zaczęłam mierzyć tempke i do tego już na poważnie się staramy. Trochę się boję ponieważ się strasznie "napaliłam" i wiem że jak fasolki szybko nie będzie to będzie mi ciężko się nie poddać już taka jestem a uwierzcie mi staram się tak nie myśleć.
Mam cykle 28 dni. Badania krwi i moczu zrobione wszystkie wyniki bardzo dobre. Zerknijcie na mój wykres myślicie że jest jakaś szansa że dobrze trafiliśmy? Czy może lepiej zakupić testy owulacyjne? I czy śluz przezroczysty rozciągliwy to płodny bo już głupieje?
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
-
-
cześć dziewczyny!!! chciałam się pochwalić, że jestem w ciąży!!! w sobotę robiłam test i krew wyszły pozytywnie!! we wtorek była u gina i potwierdził ciążę. jest co prawda jeszcze młoda, ale jest!! we wtorek mam pierwszą wizytę u lekarza, który będzie prowadził moją ciążę. mam nadzieję, że będzie wszystko ok trzymam za pozostałe mocno kciuki!! :*
futuremama, dmuchawiec, Kasia1986, Karolucha lubią tę wiadomość
-
Shibuya, Apple gratulacje!!!
Kasia, trzymam kciuki za kolejny cykl
Testy kupić warto. Mnie pomogły z wycelowaniem w płodne, bo ze sluzem różnie to bywało w moich cyklach. Najlepiej kochać się regularnie od końca miesiączki, co dwa-trzy dni.
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2015, 00:21
Kasia1986 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Hej a powiedzcie mi czy tsh u mężczyzny ma wpływ na jego płodność?
Mój partner miał kilka miesięcy temu za wysokie teraz i odkąd takie ma bierze większą dawkę euthyroxu ale niebawem idzie do endo na badania. Boję się że to może wpływać na jego płodność. Jak myślicie? -
alloffkowa wrote:Hej Mogę dołączyć?? właśnie kończy się mój pierwszy cykl starań, kiepsko wcelowaliśmy w owulację, więc nie sądzę żeby się udało, ale nie łamię się.
Będzie na pewno łatwiej starając się w społeczności
Pozdrawiam!
My w zeszłym miesiącu też źle wcelowaliśmy dlatego testy owulacyjne dodatkowo kupiłam, ponieważ w pierwszym cs moja owulacja była niby w 19 dc według temperatury, ale myślę że coś źle zmierzyłam bo mam cykle 28 dni więc za krótka fl by była. Mocno zaciskamy kciukasy żeby nam się udało;) -
Ja też za was 3mam kciuki. Moze wlasnie mi sie do tej pory nie udawalo bo strzelalam w srodek cyklu. Moze wczesniej mam ovu. Mam nadzieje ze sie tym razem uda. Wiecej serduszek niz dotychczas wiec moze ktorys plemniczek dotrze w wyznaczone miejsce.
-
nick nieaktualny
-
madlenka wrote:Ja też za was 3mam kciuki. Moze wlasnie mi sie do tej pory nie udawalo bo strzelalam w srodek cyklu. Moze wczesniej mam ovu. Mam nadzieje ze sie tym razem uda. Wiecej serduszek niz dotychczas wiec moze ktorys plemniczek dotrze w wyznaczone miejsce.
Moja znajoma nie planowałs dzidziusia a wpadli zaraz po @, więc owulacja jest prawdopodobna zaraz po @. Mi lekarz powiedział że takie przypadki się zdarzają rzadko ale są.
Trzymam kciuki. -
Witam Was przyszłe Mamy to mój 1 cykl z ovufriend. Zastanawiam się nad % wartością pozytywnego testu w detektorze ciąży. Wiecie może jak to jest liczone?
Ten % oznacza prawdopodobieństwo bycia w ciązy na podstawie temperatury i objawów czy jest to związane z czasem od owulacji (jeśli np ktoś nie wytrzyma i zrobi test wcześniej niż w dniu spodziewanej miesiączki?)Truskaweczka250 lubi tę wiadomość