Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
sowa28 wrote:EPIC, po jakim czasie ustąpiły u Ciebie mdłości? Bo ja już nie mogę sie doczekać , mdłości, wymioty, jadłowstręt
szczerze mówiąc to dopiero niedawno mnie opuściły.. bardzo Ci współczuje, wiem jak się czujesz , ale jeszcze troche i bedzie ok -
nick nieaktualny
-
EP!C wrote:lilirose, u nas wszystko w jak najlepszym porządku mała kopie jak piłkarz ostatnio moi rodzice kupili dla wnusi łóżeczko i leżaczek-bujaczek mdłości minęły, za to jest zgaga... zawsze coś a Wy jak się tam czujecie ? mały szaleje w brzuchu ?
Super wiadomości Mój też piłkarz, a raczej siatkarz, bo pupą do dołu sobie siedzi i uderza prawdopodobnie rączkami pod pępkiem.
Masz już wyprawkę? Ja powoli kompletuję ciuszki, na dniach zaczynamy szykować pokoik. Wprawdzie mały będzie miał mobilną kołyskę, żeby spał przy moim łóżku, a łóżeczko dopiero jak z niej wyrośnie, ale i tak chcę mieć miejsce na poukładanie jego rzeczy i w ogóle przyszykowanie kąta dla niego Najważniejsze, że kolor ścian wybranySzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
A ja mam do was pytanie laski, jak sprawdzacie śluz w dni płodne podczas starań? Bo ja np. dzisiaj o...6 rano serduszkowałam z mężem zanim wyszedł do pracy i o 16 miałam sporo rozciągliwego na 5cm śluzu przezroczystego. Myślicie, że to jeszcze mogła być sperma? Rano się oczywiście umyłam.
-
Hej!!!! Kupiłam porządny test z wyświetlaczem LCD żeby nie zastanawiać się czy kreska jest czy jej nie ma i okazało się ze dzidziuś będzie ♥
Z jednej strony mega się ciesze a z drugiej troszkę się boję hehe
Mojego K. Obudziłam o 4 rano żeby powiedzieć mu nowinę.
Beta w poniedziałek to raczej formalność a 24 lekarz
sowa28, futuremama, EP!C lubią tę wiadomość
-
Lovely gratuluję!!!! cieszę się!!! wspaniała wiadomość!!
mogę zapytać ile cykli się staraliście?
Tygrys dobre pytanie, sama chętnie się dowiem jak to jest.
Współczuję wam dziewczyny tych mdłości i złego samopoczucia, ale to minie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 08:45
lovely lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane ❤
coś mnie bardzo niepokoi. Czy też miałyście dziwne bóle w podbrzuszu? Wydaje mi się ze to ból macicy? Nie wiem sama a obawiam się ze coś jest nie tak nie mam plamienia ani nic takiego.
błagam pomóżcieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 20:27