Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnooosiak86 wrote:A to kochana zwracam honor :*
Tylko niektóre tutaj wypisują o 10-tej, że wstały i im się nic nie chce ... a mnie krew zalewa, że ja od 6 na nogach i paznokci nie malowałam od 3 tyg, bo nie mam czasu
Hej nie masz sie co wsciekac ja wstaje o tej porze 10ta rano bo pozno chodze spac i dlugo pracuje ale tak na marginesie od pon do piatku to ja dziecie do szkoly prowadzam wiec mam przerywany sen (niestety zeswirowane skrzyzowanie i sie boje) wiec dla pocieszenia moje oczeta otwieraja sie o 7 a jak zaprowadza dziecie do szkoly to wracam i zaliczam lozko jeszcze stad ta godzina wstawania chociaz powiem ze nie zawsze ... -
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Hej nie masz sie co wsciekac ja wstaje o tej porze 10ta rano bo pozno chodze spac i dlugo pracuje ale tak na marginesie od pon do piatku to ja dziecie do szkoly prowadzam wiec mam przerywany sen (niestety zeswirowane skrzyzowanie i sie boje) wiec dla pocieszenia moje oczeta otwieraja sie o 7 a jak zaprowadza dziecie do szkoly to wracam i zaliczam lozko jeszcze stad ta godzina wstawania chociaz powiem ze nie zawsze ...
Jasno opisałam, że chodzi mi o takie osobniki, które nie robią NIC i marudzą EasyTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnooosiak86 wrote:Jasno opisałam, że chodzi mi o takie osobniki, które nie robią NIC i marudzą Easy
Easy uwazam ze nie jest na miejscu no ale to moje skromne zdanie ....
Kazdy ma prawo interpretowac wypowiedz po swojemu co uczynilam nie ma dwoch takich samych osob ktore w ten sam sposob mysla.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHellllo
U mnie @ zbliża się wielkimi krokami a jak się nie pojawi to znowu dupek ehhhh Już mi ręce opadają....
Truskaweczka ja mam 3 testy to bez przesady heheh
Firanki na duszę przykra ta Twoja historia ale jakże prawdziwa.... Mam nadzieję, że szybko wyjdziesz na prostą i będziecie się cieszyc Fasolką ♥ -
nick nieaktualnyWitam ponownie
Jakis czas temu pisalam ze szukam ortopedy od nozki no wiec dostalam mega newsa 15wrzesnia dostane konkretny termin juz na zabieg jupi je ciesze sie jak dzieciak bo mam cicha nadzieje ze do konca roku bedzie po wszystkim wroce do formy i bede mogla zaczac z czystym sumieniem wznowic starania.
Ach jak pieknie swieci sloneczko od razu mi lzej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
asiun wrote:A mam pytanie do Was .
Orientujecie się czy badania na przeciwciała toksoplazmozy, cytomegalii i różyczki robi się we własnym zakresie (tzn., prywatnie) czy można dostać skierowanie ??
Ja na własną zbadałam sobie różyczkę. Tokso, chlamydię i cyto chyba nie będę badać, bo teoretycznie źródeł zakażenia nie ma w moim otoczeniu + te badania są drogie.asiun lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiusia wrote:Mała super informacja To już całkiem niedługo ♥
Tez sie ciesze i wciaz mam nadzieje chociaz ostatnio to jej nie ma moje Malenstwo tzn Partner... cos sobie ubzdural ze to Jego wina bo ta siedzaca praca i wieczne zycie w trasie to zapewne z Jego strony nie dziala... -
lilirose wrote:Moja gin powiedziała, że we własnym zakresie. Na forach doczytałam, że w refundują, ale tylko w momencie zajścia w ciążę. Przed robi się na własną rękę.
Ja na własną zbadałam sobie różyczkę. Tokso, chlamydię i cyto chyba nie będę badać, bo teoretycznie źródeł zakażenia nie ma w moim otoczeniu + te badania są drogie.
Ale to trochę głupie, przecież lepiej jak przed ciążą się wie...zawsze można coś z tym zrobić...nie ogarnę służby zdrowia chyba nigdy . A na te badania chyba się zdecyduję, fakt tanie nie są, ale myślę, że warto -
nick nieaktualnyMala79 wrote:Tez sie ciesze i wciaz mam nadzieje chociaz ostatnio to jej nie ma moje Malenstwo tzn Partner... cos sobie ubzdural ze to Jego wina bo ta siedzaca praca i wieczne zycie w trasie to zapewne z Jego strony nie dziala...
Co on już przeżywa za wczasu....
Wiadomo, że to nie sprzyja żołnierzykom ale nie każdy np facet-kierowca ma z tym problem