X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Początkujące:)
Odpowiedz

Początkujące:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam owuuuuu <3<3<3 wszędzie się tym chwalę, ale to dla mnie przełom, bez leczenia jej nie miałam :)

Mala79, kusiczka, lolaP lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma cudownie <3 Oby 'coś' z tego wyszło ;)

Sigma lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dybry kobietki w sobote ale mam doline a niech to i na dodatek siedze w pracy do 21 wszej ech...

• lilirose Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma, super! mam nadzieję, że porządne staranka były i za miesiąc pochwalisz się fasolką :)

Sigma lubi tę wiadomość

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Były porządne staranka :D też mam taką nadzieję :P

lilirose lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sigma trzymam kciuki :)

Sigma lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No prosze Sigma owu staranka to teraz czas na fasoleczke :-) Trzymam kciuki

Sigma lubi tę wiadomość

• MagdaH Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia :)

Sigma lubi tę wiadomość

• lolaP Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się rozchorowałam i pewnie nic z tego nie będzie... :/ dzisiaj tylko leżenie i nawet ręką przez cały dzień mi się ruszyć nie chciało :( siły brak...

• lilirose Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam mija Wam wieczór? :)
    Ja piję (mam nadzieję!) ostatnie winko w tym roku :) i oglądam Voice of Poland.

Aaa i kupiłam dziś dwa testy ciążowe w Naturze, jakaś nowość, z bobasem na tle kwiatka. Ciekawe czy pokażą upragniony wynik :)))

Lola, zdrówka!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 21:39

lolaP, Sigma lubią tę wiadomość

p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • lolaP Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilrose, dzieki!!:) A może dołączysz do klubu chcących wytrzymać bez testowania heheh!?:)
    Ale jeśli już kupiłaś to pewnie nie wytrzymasz hihi ;)

Ja podpisałam pakt :D

• rudainka Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również przy winku po ciężkim dniu zbierania podpisów pod wnioskiem o remont drogi na mojej wiosce :P matko.... A myślałam, że to ja jestem marudna ale po dzisiejszym dniu wiem że są gorsze marudy :P

<3 49 cykl starań...
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 13 września 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola, a gdzie ten klub? :D i jaki obowiązuje mnie termin nietestowania? :D

Nie chcę wywoływać autosugestii, ale dziwnie się dziś czułam. Od rana kłucia w brzuchu, brak apetytu, zawroty głowy i ciężkie piersi. I jak tu się nie nastawiać na dobre wieści.

Na dodatek dowiedziałam się o kolejnej zaciążonej i to z bliźniakami... Też chcę! :)

p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • lolaP Przyjaciółka

Wysłany: 13 września 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, no fakt az się chce jak sie słyszy takie newsy!!!!
    Wejdź na ogólny o starajacych a potem znajdź post o nie testujących, hehe!
    Ale pewnie nie wytrzymasz mając 2 testy w łazience hihihihi!!!

Ja przy pierwszych cyklach miałam objawy ciągle, ale może Ci sie uda od 1, byłoby super!! :D

• lilirose Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa już widzę :D ja mam... 3 testy! I chyba nie wytrzymam do @, bo muszę wiedzieć w sobotę najpóźniej ze względu na wesele. Nie chcę wtedy już pić alko. Gorzej jak wyjdzie negatyw, bo np. stężenie hormonu będzie za niskie... I będę całą imprezę o tym myśleć... A @ wyznacza mi na sobotę - niedzielę.

p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 września 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszym cyklu też miałam objawy. Byłam pewna, że się udało a jednak nie. Ciąża urojona jak nic. Psychika działa tu na naszą niekorzyść. W drugim cyklu bardziej się starałam. Tuż przed owu byłam u lekarza który powiedział mi kiedy mamy działaś i też lipa. Chociaż z myśleniem bardziej się pilnowałam.
    Zobaczymy jak będzie teraz. Jeszcze parę dni do owu.
    A testów nigdy nie robiłam wcześniej niż przed terminem @. Nie zniosłabym tej niepewności jeśli by wyszedł wynik negatywny. Zaraz bym sobie tłumaczyła, że za wcześnie i dalej żyłabym nadzieją.

• Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hellloł :) Dziewczynki ale jestem Happy:) już myślałam że coś nie tak ale dzisiaj mi OF wyznaczył owu ;) bo tak się bałam już ze coś nie tak no to kamień mi spadł z serca:)no to doby dzień mi się zaczął;)

Aka81, monia91 lubią tę wiadomość

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka250 wrote:
    Hellloł :) Dziewczynki ale jestem Happy:) już myślałam że coś nie tak ale dzisiaj mi OF wyznaczył owu ;) bo tak się bałam już ze coś nie tak no to kamień mi spadł z serca:)no to doby dzień mi się zaczął;)
    Widzisz truskaweczka mówiłam, że jeszcze nic straconego :* :)

Ja miałam w nocy takie dziwne sny, że masakra :/. Już sama nie wiem co o tym/nich wszystkim myśleć:/

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

20140607580117.png
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monia91 wrote:
    Widzisz truskaweczka mówiłam, że jeszcze nic straconego :* :)

Ja miałam w nocy takie dziwne sny, że masakra :/. Już sama nie wiem co o tym/nich wszystkim myśleć:/

Wiesz tu już nie chodziło o zajście tylko ja się martwiłam że coś nie tak jest skoro owu nie mam:/ ale no jeszcze może coś z tego będzie bo może trafiliśmy:)
    a co do snów to ja tez ostatnio jakieś psychiczne sny miałam...ale to tylko sen

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • monia91 Autorytet

Wysłany: 14 września 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie dobrze :* Ja w moich snach chyba widze to co chciałabym widzieć, a potem rano budze się z taką wielką nadzieją, a po przebudzeniu próbuje sobie to wytłumaczyć, że to sen i nie prawda.

20140607580117.png
‹‹ 49 50 51 52 53 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ