Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jak tam mija Wam wieczór?
Ja piję (mam nadzieję!) ostatnie winko w tym roku i oglądam Voice of Poland.
Aaa i kupiłam dziś dwa testy ciążowe w Naturze, jakaś nowość, z bobasem na tle kwiatka. Ciekawe czy pokażą upragniony wynik ))
Lola, zdrówka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 21:39
lolaP, Sigma lubią tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Lola, a gdzie ten klub? i jaki obowiązuje mnie termin nietestowania?
Nie chcę wywoływać autosugestii, ale dziwnie się dziś czułam. Od rana kłucia w brzuchu, brak apetytu, zawroty głowy i ciężkie piersi. I jak tu się nie nastawiać na dobre wieści.
Na dodatek dowiedziałam się o kolejnej zaciążonej i to z bliźniakami... Też chcę!Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
hehe, no fakt az się chce jak sie słyszy takie newsy!!!!
Wejdź na ogólny o starajacych a potem znajdź post o nie testujących, hehe!
Ale pewnie nie wytrzymasz mając 2 testy w łazience hihihihi!!!
Ja przy pierwszych cyklach miałam objawy ciągle, ale może Ci sie uda od 1, byłoby super!! -
Aaa już widzę ja mam... 3 testy! I chyba nie wytrzymam do @, bo muszę wiedzieć w sobotę najpóźniej ze względu na wesele. Nie chcę wtedy już pić alko. Gorzej jak wyjdzie negatyw, bo np. stężenie hormonu będzie za niskie... I będę całą imprezę o tym myśleć... A @ wyznacza mi na sobotę - niedzielę.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyJa w pierwszym cyklu też miałam objawy. Byłam pewna, że się udało a jednak nie. Ciąża urojona jak nic. Psychika działa tu na naszą niekorzyść. W drugim cyklu bardziej się starałam. Tuż przed owu byłam u lekarza który powiedział mi kiedy mamy działaś i też lipa. Chociaż z myśleniem bardziej się pilnowałam.
Zobaczymy jak będzie teraz. Jeszcze parę dni do owu.
A testów nigdy nie robiłam wcześniej niż przed terminem @. Nie zniosłabym tej niepewności jeśli by wyszedł wynik negatywny. Zaraz bym sobie tłumaczyła, że za wcześnie i dalej żyłabym nadzieją. -
Hellloł Dziewczynki ale jestem Happy:) już myślałam że coś nie tak ale dzisiaj mi OF wyznaczył owu bo tak się bałam już ze coś nie tak no to kamień mi spadł z serca:)no to doby dzień mi się zaczął
Aka81, monia91 lubią tę wiadomość
-
Truskaweczka250 wrote:Hellloł Dziewczynki ale jestem Happy:) już myślałam że coś nie tak ale dzisiaj mi OF wyznaczył owu bo tak się bałam już ze coś nie tak no to kamień mi spadł z serca:)no to doby dzień mi się zaczął
Ja miałam w nocy takie dziwne sny, że masakra . Już sama nie wiem co o tym/nich wszystkim myślećTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
monia91 wrote:Widzisz truskaweczka mówiłam, że jeszcze nic straconego :*
Ja miałam w nocy takie dziwne sny, że masakra . Już sama nie wiem co o tym/nich wszystkim myśleć
Wiesz tu już nie chodziło o zajście tylko ja się martwiłam że coś nie tak jest skoro owu nie mam:/ ale no jeszcze może coś z tego będzie bo może trafiliśmy:)
a co do snów to ja tez ostatnio jakieś psychiczne sny miałam...ale to tylko sen