Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalinko wiem co czujesz. Ja miałam tak samo z dwoma poprzednimi ciążami. Trafienie za pierwszym razem. W pierwszym cyklu nawet miałam objawy ciąży urojonej w drugim wiedziałam kiedy trafić bo owu potwierdził lekarz i też nic nie wyszło. Teraz podobnie jak u Ciebie będzie 3 cykl starań. Za kilka dni znowu próbujemy. Narazie jestem spokojna i pełna nadziei, że kiedyś się uda. Oby prędko
-
Aka81 wrote:Malinko wiem co czujesz. Ja miałam tak samo z dwoma poprzednimi ciążami. Trafienie za pierwszym razem. W pierwszym cyklu nawet miałam objawy ciąży urojonej w drugim wiedziałam kiedy trafić bo owu potwierdził lekarz i też nic nie wyszło. Teraz podobnie jak u Ciebie będzie 3 cykl starań. Za kilka dni znowu próbujemy. Narazie jestem spokojna i pełna nadziei, że kiedyś się uda. Oby prędko
my też za kilka dni próbujemy ale ja jestem strzępkiem nerwów a wszyscy w okół mnie w ciąży! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZgadza się. Dla mnie to też bardzo stresujące, zwłaszcza, że lata lecą i z czasem będzie trudniej.
Robiłam TSH w związku z tym, że w poprzedniej ciąży miałam lekką niedoczynność i zbadałam progresteron w związku z plamieniami jakie mam przed i po @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 15:04
-
mallinka wrote:my też za kilka dni próbujemy ale ja jestem strzępkiem nerwów a wszyscy w okół mnie w ciąży!Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyMi też nikt nie wspominał. Zrobiłam to badanie sama z siebie bo zaczełam wyszukiwać sobie problemów
Mój gin nie zwraca uwagi na te plamienia
Jeśli chodzi o TSH to wynik ma być podobno niższy niż 2. Ja mam 2,6
Koleżanka, która obecnie jest w ciąży konsultowała go ze swoim lekarzem (ordynatorem oddziału gin. w szpitalu) i powiedział, że jest w porządku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 15:13
-
Hej :* U nas to jest dopiero nasz pierwszy cykl starań, więc fajnie by było jakby się udało, nawet znam osobę której udało się za pierwszym razem.
-
monia91 wrote:Hej :* U nas to jest dopiero nasz pierwszy cykl starań, więc fajnie by było jakby się udało, nawet znam osobę której udało się za pierwszym razem.
U Ciebie to nawet wygląda bardzo pozytywnie więc trzymam kciuki
Suuuper !monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lilirose no pozytywne nastawienie mam przemyślałam sobie wszystko na spokojnie ...nerwy przecież nic nie pomogą, a mogą ZASZKODZIĆ !!!
Cóż nawet nie serduszkowaliśmy w dni płodne, byłam na męża zła na początku, ale po dłuższym namyśle doszłam do wniosku, że on naprawdę źle się czuł i to przecież nie jego wina. Jak w przyszłym cyklu sytuacja się powtórzy to wtedy będę mogła coś tam sobie gorszego myśleć, a póki co RELAX, TAKE IT EASY !!Sigma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, TSH powinno być poniżej 2 (najlepiej przedział 1-1,. Takie info mam od mojej gin i endokrynolog. Sama jestem w trakcie zbijania z 2,1.
mallinka, bardzo bym chciała
Mam nadzieję, że ja moim rodzicom sprawię prezent na ich rocznicę ślubu.
asiun, spokój najważniejszy, ale trudno o niego. Każde ukłucie wtedy od razu wydaje się tym implantacyjnym
Trzymam kciuki za powodzenie!
Katie, głowa do góry, jutro będzie lepiej! Ja wczoraj miałam doła po tym jak spotkałam koleżankę w ciąży. Trzeba wierzyć, że i nam się uda! Nalej sobie winka i odpręż a potem do dzieła
U mnie kolejne godziny pobolewanie brzucha jak na @ (poboli i przestaje i znowu boli) + uczucie ciepła, jakby ktoś mi wlał do podbrzusza gorącą wodę. Trochę na bóle menstruacyjne za szybko. Poza tym znowu pojawiło się sporo lepkiego, białego śluzu. Chyba wcześniej tak nie miałam przed @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 17:33
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny