Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heh, to ja jak mówię o Szymonie to mąż kręci głową, że nie... że jakieś takie niemęskie, że mu się dziwnie kojarzy. Nie wiem skąd taki odbiór tego imienia, bo żadnego Szymona nie znamy. Myślałam też o Bartoszu i Kamilu.
Mężowi najbardziej podoba się Tomek
Z żeńskich mam więcej typów (i to są te na które oboje jesteśmy na tak): Liliana, Jagoda, Joanna, Laura, Nina, Nadia, Alicja, Julia.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatie - no to cóż... trudno To olej sprawę, nawet jej nie lubisz, więc jest jak obca osoba, nie?
A co do imion
Mój mąż ma na imię Filip I z pewnością nie jest gejem
Ale mi się też niektóre imiona tak kojarzą, np. Fabian imię ładne, ale strasznie gejowskie i nie nazwałabym tak syna
Lili to piękne imię, ale znam już taką dziewczynkę i to imię kojarzy mi się tylko z nią -
To już jakoś tak jest, że imiona utożsamiamy z jakąs osobą.
Sigma mój na pewno nie miał na myśli Twojego męża Swoją drogą jak faktycznie będzie chłopak to Filip bo inne mi się nie podoba.
Nadia też ładne imię. Ogólnie nie chciałabym takiego "oklepanego". Moja teściowa ma na imie Joanna więc jest spalone -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie mam się nawet jak do Was wtrącić
Mojemu mężowi to żadne imię się nie podoba bo każde z kimś lub czymś mu się kojarzy
Dla dziewczynki bardzo mi się podoba Liliana, Ada, Nina
Dla chłopca Wojciech, Aleksander, Jan i owy Fabianmonia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja już bardziej wolę Florkę
Była plaga Amelek, może być i Lilianek!
Aka, TSH euthyroxem, obecnie 37,5 mg przez 5 dni, a w sob. i nd. 50 mg.
A imię Bastian jest super, choć nie wiem czy chciałabym tak nazwać syna. Mam do tego imienia sentyment po baśni Niekończąca się opowieść (chłopiec, który latał na wielkim psie).Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2014, 19:34
monia91 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyMonia - niee, moja córeczka będzie Lenka
A mój mąż... no cóż to ten typ, który ma temperament pt. zawsze głodny i napalony ;P Jest dość prosty w obsłudze, wystarczy dać jeść i sexik i jest szczęśliwy i on o tym dobrze wie, śmiejemy się z tego razem (żeby nie było, że go brzydko obgaduję ) także co do orientacji wątpliwości na szczęście zerowe
Mi się podoba imię Sebastian jeszcze, ale to z kolei imię mojej pierwszej miłości, więc nawet nie proponuję, bo mąż zna tę historięmonia91, lilirose lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie też się podoba imię Lenka, ale mężowi się nie podoba. Ostatnio spodobało się nam imię Inga - ale widzę, że mąż teraz znów nosem kręci. Z imieniem dla dziewczynki to mamy problem, bo jeśli jakieś imię mi się podoba, to mężowi się nie podoba . Dla chłopca mamy imię Ignaś.
-
nick nieaktualny