Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sigma, jutro więc zrobię betę, a jeśli okaże się, że jestem w ciąży to w poniedziałek pójdę jeszcze zrobić progesteron i przy okazji TSH. A prolaktynę też myślisz, że warto zbadać, czy progesteron ważniejszy?
Kciuki wskazane :*
Monia, tak, jutro planuję iść na betę. Mam nadzieję, że nie będzie za wcześnie. Jutro 11 dpo. A Tobie jeszcze raz gratuluję! Strasznie pozytywnie nastroiłaś mnie swoimi kreseczkami
Estrella, u mnie przez przypadek właściwie wyszła niedoczynność. Robiłam podstawowe badania przed staraniami i okazało się, że TSH mam na poziomie 4,7. Na szczęście przeciwciała wyszły dobrze i nie mam Hashimoto ani guzków na tarczycy.Sigma lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
lilirose wrote:Sigma, jutro więc zrobię betę, a jeśli okaże się, że jestem w ciąży to w poniedziałek pójdę jeszcze zrobić progesteron i przy okazji TSH. A prolaktynę też myślisz, że warto zbadać, czy progesteron ważniejszy?
Kciuki wskazane :*
Monia, tak, jutro planuję iść na betę. Mam nadzieję, że nie będzie za wcześnie. Jutro 11 dpo. A Tobie jeszcze raz gratuluję! Strasznie pozytywnie nastroiłaś mnie swoimi kreseczkami
Estrella, u mnie przez przypadek właściwie wyszła niedoczynność. Robiłam podstawowe badania przed staraniami i okazało się, że TSH mam na poziomie 4,7. Na szczęście przeciwciała wyszły dobrze i nie mam Hashimoto ani guzków na tarczycy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 22:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Już po kłuciu, jutro po 12 wynik
Na dwie kreski w sumie nie liczyłam, bo wydaje mi się, że to za wcześnie, jeśli implantacja była niedziela - poniedziałek (wnioskuję po ilości i wyglądzie śluzu oraz bólach jak na @, które do tej pory nie powtórzyły się).
Z ciekawości zajrzałam do cennika badań i cena CMV mnie zabiła - 170 zł rozumiem, że to IgM i IgG razem...Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny muszę Wam opowiedzieć sen. Śniło mi się, że robiłam test i wyszły dwie krechy. Poszłam na betę, a wynik miałam do odbioru w urzędzie! Na tym wyniku jak odebrałam poprzyklejane były nasze zdjęcia ze ślubu, po czym jak wróciłam do domu okazało się, że poroniłam i siedziałam z lupą nad majtkami!!!! Masakra, obudziłam się cała spocona!!!
-
No wiem, wiem, ale tak jest w tej mojej przychodni. Nawet dopytałam, czy jest możliwość, żeby wynik był dziś, ale pielęgniarka powiedziała, że nie, bo kurier zabiera krew do innego miasta, tam badają i kolejnego dnia o 12 przywożą.
No nic, dziś mało co spałam, bo myślałam o badaniu a dzisiaj nie będę pewnie spała, bo będę szła po wynik Jedyny plus całej sytuacji, że mam mnóstwo energii i mimo 5 h snu czuję się jak po urlopie.
Toxey, no sny potrafią być dziwne Może to odzwierciedlenie Twoich obaw?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny