Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny co tam u Was? ja wczoraj miałam jakieś takie kłucie w jajnikach an wręcz ciągniecie nie wiem od czego tak miałam już kilka dni pod rząd ale w pracy może od dźwigania? bo muszę dźwigać ciężary w pracy
-
nick nieaktualnyTruskaweczka250 wrote:Cześć dziewczyny co tam u Was? ja wczoraj miałam jakieś takie kłucie w jajnikach an wręcz ciągniecie nie wiem od czego tak miałam już kilka dni pod rząd ale w pracy może od dźwigania? bo muszę dźwigać ciężary w pracy
Ja też mam właśnie takie kłucia... Nie wiem od czego? Może to normalne, bo już dawno nie miałam normalnych cyklów, na anty nic nie odczuwałam... A z drugiej strony zwalam to na moje torbiele... -
nick nieaktualny
-
mallinka wrote:Do endokrynologa- ginekologa jadę dopiero 25 września będę wtedy już po owulacji. Ciekawa jestem czy coś pomyślnego się dowiem. Bo mimo złego wyniku TSH liczę na cud
mallinka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja miałam takie mocne kłucia właściwie już od 3dpo i ciągnęły się do 8dpo. Teraz się wyciszyły. Czasem coś ćmi, ale bardzo łagodnie i tylko przez moment.
Toxey, oby, oby
Mallinka, nie dołuj się tym TSH, bo w ciążę zachodzą kobiety z TSH 18 Najważniejsze, że je zbadałaś i wiesz, że masz lekką niedoczynność. A do endo przejdź się już z wynikami przeciwciał, chyba, że dostaniesz od niego skierowania na przebadanie (ja robiłam na własną rękę, żeby już na pierwszej wizycie spojrzała czy nie mam Hashimoto). I zrób sobie u endo albo prywatnie USG tarczycy, żeby wykluczyć zmiany.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 10:11
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lilirose wrote:Dziewczyny, ja miałam takie mocne kłucia właściwie już od 3dpo i ciągnęły się do 8dpo. Teraz się wyciszyły. Czasem coś ćmi, ale bardzo łagodnie i tylko przez moment.
.
No ja też teraz tak mam.
Truskaweczka i z niższymi temperaturami dziewczyny zachodziły