Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej..a ja tak z innej beczki słuchajcie jak z waszymi cerami bo ja dotąd miałam kilka krostek przed @ a teraz normalnie cały czas mi krostki wyskakują i jest ich więcej niż przed @ codziennie jakąś kolejna nową witam:( czy to sprawka hormonów? bo nie maiłam problemów z cerą zawsze gładka i bez wyprysków a teraz masakra:(
-
nick nieaktualny
-
Truskaweczka250 wrote:Ej..a ja tak z innej beczki słuchajcie jak z waszymi cerami bo ja dotąd miałam kilka krostek przed @ a teraz normalnie cały czas mi krostki wyskakują i jest ich więcej niż przed @ codziennie jakąś kolejna nową witam:( czy to sprawka hormonów? bo nie maiłam problemów z cerą zawsze gładka i bez wyprysków a teraz masakra:(
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie wysypało bolącymi krostami na żuchwie, dwie krostki na szyi i przy uchu też wcześniej nie miałam takich rewelacji. W sobotę impreza a ja jak nastolatka... Muszę kupić kryjący korektor. Może to progesteron jest winowajcą?
A i od wczoraj chodzę non stop głodna. Godzinę temu zjadłam banana i teraz burczy mi w brzuchu.monia91 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
lilirose wrote:Mnie wysypało bolącymi krostami na żuchwie, dwie krostki na szyi i przy uchu też wcześniej nie miałam takich rewelacji. W sobotę impreza a ja jak nastolatka... Muszę kupić kryjący korektor. Może to progesteron jest winowajcą?
A i od wczoraj chodzę non stop głodna. Godzinę temu zjadłam banana i teraz burczy mi w brzuchu. -
nick nieaktualny