Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
mallinka wrote:ja mam jeszcze 20 dni do @ którego mam nadzieję że nie będzie 9 mc
no to musisz teraz dużo działać żeby się udało;)3mam kciuki ja nie wiem czy cos u mnie wyjdzie w tym cyklu bardzo bym chciała ale zobaczymy..Aka81, mallinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziałamy i pracujemy od wczoraj w poprzedniej ciąży zaszłam w 12 lub 13 dc, dlatego zaczełam teraz od 12. Dziś chyba dam mężowi odpocząć żeby zaatakować go jutro rano
Najgorzej że jego coś bierze i zaczął dziś brać leki. Mam nadzieję, że go to nie osłabi.monia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymonia91 wrote:Truskaweczka Tobie też się uda ;* Zobaczysz
mallinka no tez tak słyszałam, słyszałam też, że niby lepiej starać się rano
Mi lekarz w zeszłym mcu mówił żeby po południu w dniu owu, ale jutro ja nie mam takiej możliwosci. Ja w pracy od 8 do 16 a mąż akurat 14-22 więc zostaje mi tylko rozbudzenie w poranek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTruskaweczka250 wrote:To fakt jak za często to za mało nasienia leci i rożnie bywa.. my tak co drugi dzień ale..jak ma się udać to się uda;)
Zgadza się. Poprzednich ciąż nie planowałam, nie leżałam z nogami do góry, nie brałam wcześniej witamin i się udało.Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWy macie klucie w jajnikach a ja wczoraj wieczorem dostalam takie zawroty glowy ze masakra... jak mąż wrócił z treningu to spytal co ze mna bo taka blada i slaba na wymioty mi sie zbieralo ale na szczescie po ok. 2 h przeszlo tylko głowa bolala dalej i dziś od rana taka przytlumiona jestem i jakies krosty mi na brodzie wyskoczyly nawet tak się zaczelam zastanawiac czy to może oznaki ciazy ale w 4 dpo to niemozliwe zresztą tak sie tym tsh przejelam ze może lepiej jakby teraz nie wyszlo tak zeby uregulowac wszystko i miec mniej stresu ze cos się stanie z ciaza...
A ze mnie tez nedzny pracownik... na szczęście sama siedzę wiec mogę robić co chce tym bardziej ze pilne sprawy juz zalatwione