Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ innej beczki, albo mam skok temp. w związku z owu albo mnie coś bierze. Stawiam na to drugie bo moja mała po przeziębieniu, męża bierze i mnie chyba też nie ominie
Najpierw było mi przeraźliwie zimno, teraz czuję jak mnie grzeje od środka ;(monia91 lubi tę wiadomość
-
No i chyba jednak @ przyszła 2 dni wcześniej (a wg Ovufriend nawet 3)... zdrzemnęłam się chwilę, bo brzuch nie dawał spokoju, wstałam, poszłam na siku i wyleciał ze mnie żywo czerwony skrzep ze śluzem. Dziwny początek okresu. I oby to był okres, a nie coś innego... Trochę smutno.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 14:41
monia91 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lilirose wrote:No i chyba jednak @ przyszła 2 dni wcześniej (a wg Ovufriend nawet 3)... zdrzemnęłam się chwilę, bo brzuch nie dawał spokoju, wstałam, poszłam na siku i wyleciał ze mnie żywo czerwony skrzep ze śluzem. Dziwny początek okresu. I oby to był okres, a nie coś innego... Trochę smutno.
lilirose lubi tę wiadomość
-
Ja nie chce nikogo martwic ale czytałam ze bardzo często poronienia przychodzą właśnie w dniu przewidywanej @ i to są skrzepy i inaczej to wygląda jak zwyczajny okres, a jak jest po @ to już fasolka jest bezpieczna, dlatego lekarze każą czekać do @ a nawet po mniej bo różnie bywa..
Współczuje Liliroselilirose lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za Wasze wsparcie :*
Truskaweczka, wiem, też o tym czytałam i dlatego wspomniałam, że inaczej trochę wyglądał. Mnie samą ten widok zdziwił.
No nic, jutro okaże się czy to była fasolka czy @, gdy odbiorę betę. We krwi hormon powinien się już pojawić. Może i lepiej, że zrobiłam, bo będę wiedziała czy to okres czy mikroporonienie. Zawsze jest szansa na rozpoczęcie ewentualnego leczenia, by zapobiec temu w przyszłości.
Truskaweczka250, Sigma, Toxey lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa pewno @ jest większa i bardziej boli.
ja pierwszą ciąże poroniłam tydzień po terminie spodziewanej miesiączki (5tc) i właśnie tak miałam, że ból niesamowity i troszkę skrzepów i bardzo szybko się skończył (3 dni).
A okres ze skrzepami miewałam często na początku przygody z @, potem jak zaczęłam brać tabsy anty to już wcale.
Lili, tulam mocno :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 15:20
lilirose lubi tę wiadomość
-
Mam wielką nadzieję, że to po prostu taki dziwny początek nowego cyklu. Zastanawia mnie tylko ten lepki śluz od owulki, ciągnące i kłujące bóle jajników i poniedziałkowy ból brzucha jak na @. Nigdy wcześniej tak nie miałam...
Buziulka, :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 15:22