Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie jestem tu nowa od 1.5 miesiąca staramy się o 2 maleństwo a tak naprawdę od miesiąca . Myślałam ze jak zrobimy do w owulacje uda się i będzie maleństwo niestety moja radość przed wczesna .Dziś rano na bieliznie miałam pojawiła się jasno różowa plamka wiec chyba jeszcze nie teraz .
kiedyś słyszałam że gdy chorowało się na ospę jako dorosła osoba to może to spowodować bezpłodność . Czy to prawda czy to zabobon ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Agawera najlepiej kochać się 2-3 dni przed owu, w dzień owu i ewentualnie dzień po.
A o ospie nie nam pojęcia.
Katie, zapomniałam dodać, że te żele są generalnie niewskazane przy staraniach, bo zagęszczają śluz i blokują drogę plemnikom. Przynajmniej na żelach Durexa jest takie ostrzeżenie. Ja poważnie rozważam Conceive Plus.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 18:55
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Witam dziewczyny.
Podczytuję Was od dłuższego czasu, ale nigdy nie miałam jakoś odwagi się odezwać.
Jestem po wizycie u gin i mam doła. Mąż wróci późno i nie mam się komu wyżalić.
Mam stwierdzone policystyczne jajniki. Wcześiej było tylko podejrzenie a dzisiaj wyszło, jak to pani doktor określiła "książkowe koraliki".
Jutro muszę wykupić leki i zaczynam leczenie. Dostałam luteinę, clostibegyt i pregnyl.
Staramy się tak świadomie gdzieś od początku roku kiedy odkleiłam ostatni plaster. Ale już wtedy było coś nie tak, bo miesiączka mi zanikła. Od maja biorę inofolic, najpierw 1 saszetka a od kilku opakowań już 2saszetki.
Ja mam 33 lata a mój mąż 32, jesteśmy ze sobą ponad 4 lata a małżeństwem rok i 8 miesięcy.
Może chaotycznie to wszystko napisałam, ale mam doła."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aka81 wrote:Asia08 jesteśmy w tym samym wieku dobrze bo jak dotąd byłam tu chyba najstarsza
Z moich starań chyba nic nie wyjdzie. Mąż chory, leży jak błoto. A owu tuż tuż.
Już teraz sobie przypomniałam o jednym z powodów, że tylko czytam. Wiek. Czytając wątek odniosłam wrażenie, że stara jestem.
Zrobiłam sobie kąpiel, piję winko i trochę mi lepiej.lilirose lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui 14.05.2016 II iui 21.06.2016 III iui -
nick nieaktualnyMąż stwierdził, ze ten żel Conceive to chwyt marketingowy I zrezygnowaliśmy z jego zakupu. A ten Unimil Natural nie ma żadnej chemii, barwników, naturalne ph ma i nie zawiera środków plemnikobójczych. Stosowałam już go wcześniej i nie narzekam na niego.
Anutka lubi tę wiadomość
-
Toxey, :*
Aka, zdrówka dla męża, niech bierze leki i może jeszcze się uda na owu coś zdziałać
Katie, przekonam się w tym cyklu, bo kupiłam tubkę za trzy dyszki Tak, te żele Unimila czy Durexa nie mają w sobie nic plemnikobójczego, ale ich konsystencja i skład powodują, że blokują poruszanie się plemników w organizmie. Nie bez powodu taka informacja widnieje na niektórych. Szkoda też, że marka nie ujawnia składów. To teraz taka praktyka, kiedy nie chcą przyznać się do tego, co jest w środku.
Anutka, to ja zapytam o śluz - jak poprawić jego jakość i ilość?
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 21:23
Anutka lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Wam
Pozwolę sobie zabrać głos. Dziewczyny sama zakładałam jakiś czas temu ten wątek dla początkujących i muszę Wam się pochwalić, że mi się udało Zobaczyłam dwie kreski, betą potwierdziłam wynik..
A teraz coś dla Was: nie miałam praktycznie żadnych objawów oprócz zwiększonej ilości śluzu płodnego w terminie zbliżającej się @. Żadnych nudności, żadnych specjalnych zachcianek, nic, a nic
Temperatura też nie była szalenie wysoka, bo zaczęło się od 36,64 i stopniowo rosło
Na PCOS polecam osobiście Inofolic, podobno pomaga. Ja używałam go ze względu na pochlebne komentarze staraczek i faktycznie pomógł.
Jeśli chodzi o jakiekolwiek żele, my używaliśmy DUREXa i jak widać, udało się, także teorię o tym że one nie pomagają, sa różne..
3mam za Was kciukiTruskaweczka250, monia91, Katie88, olusia24, Sigma, Asia08 lubią tę wiadomość