Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej! U mnie już teraz 20stopni i słońce, bezchmurne niebo, to lubię!
A mój wykres Ovu chyba oszalał, pokazuje że owulacja już była w 9dc, a dosłownie dziś rano czułam kłucie jajnika, uhm. Za kilka godzin teścik owulacyjny, i wzmożona obserwacja śluzu, bo chyba mnie chcą zrobić w bambuko
Aniuleczka- gratulacje i spokojnej, zdrowej ciąży -
nick nieaktualny
-
Anuleczka;)
Jeszcze raz Gratuluje wiedziałam że tak będzie:) trzymałam kciuki<3 fajnie ze napisałaś o objawach bo właśnie nie wszyscy maja takie same i wgl je mają a wiele dziewczyn doszukuje się typowych objawów na siłę Życzę ci lekkiej ciąży;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 09:12
-
lilirose wrote:Toxey, :*
Aka, zdrówka dla męża, niech bierze leki i może jeszcze się uda na owu coś zdziałać
Katie, przekonam się w tym cyklu, bo kupiłam tubkę za trzy dyszki Tak, te żele Unimila czy Durexa nie mają w sobie nic plemnikobójczego, ale ich konsystencja i skład powodują, że blokują poruszanie się plemników w organizmie. Nie bez powodu taka informacja widnieje na niektórych. Szkoda też, że marka nie ujawnia składów. To teraz taka praktyka, kiedy nie chcą przyznać się do tego, co jest w środku.
Anutka, to ja zapytam o śluz - jak poprawić jego jakość i ilość?
. -
lilirose wrote:Jak myślicie, czy 10-dniowa faza lutealna to nie za krótko? Czy powinnam skonsultować to z ginekologiem?
-
Toxey wrote:anuleczka91 gratuluję
ja też używam infolicu, moja ginka go zachwalała, że wielu dziewczynom pomógł...
mam do Was pytanie czemu raz mam kropeczkę niebieską zakolorowaną a raz pustą w temperaturze?? -
Ja w pierwszym cyklu miałam podobnie, zaczęłam doszukiwać się objawów, nawet nie zauważałam wcześniej, że tuż przed @ odrzuca mnie na sam zapach dymu papierosowego..Tyle razy zakładałam że to musi być ciąża. W tym miesiącu powiedziałam dość. Chciałam odpuścić, zająć się sobą, i tak siłownia i inne rozrywki odciągały mnie od myśli ciąży, zaczął zbliżać się termin @ , a tu zadnego rozdrażnienia jak to zwykle, tylko ten śluz wodnisty... jeden test wieczorem, w dniu @ i wynik pozytywny