Początkujące:)
-
WIADOMOŚĆ
-
anuleczka91 wrote:Ja w pierwszym cyklu miałam podobnie, zaczęłam doszukiwać się objawów, nawet nie zauważałam wcześniej, że tuż przed @ odrzuca mnie na sam zapach dymu papierosowego..Tyle razy zakładałam że to musi być ciąża. W tym miesiącu powiedziałam dość. Chciałam odpuścić, zająć się sobą, i tak siłownia i inne rozrywki odciągały mnie od myśli ciąży, zaczął zbliżać się termin @ , a tu zadnego rozdrażnienia jak to zwykle, tylko ten śluz wodnisty... jeden test wieczorem, w dniu @ i wynik pozytywny
anuleczka91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny.
Cieszę się, że fasolkujecie
bardzo, bardzo, bardzo
anuleczka - gratulacje
Zazwyczaj tak jest, że się udaje jak człowiek o tym nie myśli.
Ja po lutowej ciąży mogłam sie starać odrazu i starałam. W kwietniu dopadła mnie rezygnacja (jestem bardzo niecierpliwa osobą) i doszłam do wniosku, że starania zacznę od sierpnia, po weselu znajomych. Na początku maja test pozytywny
Ja mam dziewczyny takie nerwy od wczoraj odkąd wróciłam z pracy.
Nie mogę sie ogarnąć. Cała się normalnie w środku telepie... -
nick nieaktualnySama nie wiem...
Wczoraj zdenerwowałam się na teściową. W ogóle w domu mam taka sytuacje, że aż szkoda gadać. Oszaleć można.
Narzeczonego mijam tylko w drzwiach bo zabiegany.
Ja czuje się jakaś totalnie rozbita. Zmęczona. Zła. Same negatywne emocje we mnie. Mam wrażenie, że jakoś się nic nie chce układać.
Mam nadzieje, że to tylko jakis słabszy dzień.
-
Hej wszystkim, miłego dnia
Anuleczka, gratulacje, rośnijcie zdrowo!
Anutka, dziękuję Magnez z B6 łykam od wielu miesięcy. A herbatę czarną, zieloną, czy obojętnie? Co myślisz o wiesiołku i siemieniu lnianym?
Co do długości fl to mnie uspokoiłyście trochę. I tak, mam późne owulacje, ostatnio 18 dc.Anutka lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyAnuleczka gratuluje i życzę spokojnej ciazy
Buziulka lacze sie w bolu... wczoraj tak się na męża wkurzalam i darlam, doslownie wszystko mnie wkurzalo... a szczegolnie moja wscibska szwagierka nie wiem ale taka jestem ostatnio podenerwowana... chyba to czekanie na testowanie mnie stresuje tym bardziej ze nie wykorzystaliśmy tego cyklu tak jak chciałam
Dziewczyny mam pytanie odnosnie tsh, ft 3 i 4 czy można je robić w każdym dniu cyklu? I czy trzeba być na czczo czy to nie ma znaczenia? -
nick nieaktualnyestrella wrote:
Dziewczyny mam pytanie odnosnie tsh, ft 3 i 4 czy można je robić w każdym dniu cyklu? I czy trzeba być na czczo czy to nie ma znaczenia?
Można robić w każdym dniu tylko nie w czasie @.
O tym czy na czczo czy nie słyszałam różne opinie. Ja robiłam na czczo.estrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przeciwciała tarczycowe na czczo i nie w czasie ani pobliżu okresu.
Mallinka, spokojnie, ja w półtora miesiąca zbiłam z 4,7 do 2,1. Głowa do góry
Ja wczoraj miałam takiego nerwa, ale nie dziwne, w końcu @ przyszła
Baś, no to chyba dam sobie spokój i skupię tylko na siemieniu. Wczoraj już wypiłam łyżkę zalaną wrzątkiem i dodałam sobie trochę soku malinowego, bo samo to takie bez smaku. A o witaminach pamiętam Biorę miks witamin i kwasu foliowego Żelazo Plus, magnez z B6 i witaminę D.
Buziulka, kontrolowałaś co najmniej dwa razy TSH przed ciążą? W ciąży rośnie, więc jeśli przed zajściem miałaś dobry, niski poziom to prawidłowo urosło do 3 i po ciąży samo spadło, bo nie masz niedoczynności.
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 11:49
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥