Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Co za ulga!myszajda wrote:Hej dziewczyny, pisałam w niedziele o moim krwawieniu i szpitalu. Chciałam podziękować za wsparcie i kciuki 🥺❤️
Z maleństwem wszystko w porządku. Wczoraj mnie wypisali, teraz leżenie i duphaston. No i byle do 22 grudnia i wizyty, na której może dowiem się czegoś więcej. O ile nie zwariuję do tego czasu 😥
Odpoczywaj, obłóż się książkami i serialami, żebyś nie miała czasu za dużo rozmyślać😉
I, tak jak któraś dziewczyna miała w stopce, bądźmy dobrej myśli, bo po co być złej.
Trzymam za Was mocno kciuki!
myszajda lubi tę wiadomość

Starania od 11.2020
👩 35l 👨40l
06.21 💔 cb
10.21 💔 cp (metotreksat)
03.2022 HSG - lewy jajowód niedrożny, prawy - światło jajowodu ograniczone
06.2022 laparoskopia - oba jajowody drożne
06.22 cb 💔
07.22 cb 💔
25.09 ⏸
27.09 beta 68,6 prog 71
29.09 beta 231
01.10 beta 756 prog 55,8
13.10 3,8mm Okruszka z ❤ Cudzie trwaj 🌈
03.11 2,2cm cudnego Bąbelka🥰
28.11 USG prenatalne 6,2cm Dzidziulka, ryzyka niskie 🥳
13.01 300g chłopaczka 😊❤
17.02 720g Marcelka 😍
22.03 1430g Kluseczka 🤯
06.04 1780g Misiaczka 🐻
11.05 3145g Pączusia 😳
06.06.2023 nasz tęczowy synek jest już z nami 😌 - 3680g, 56cm Miłości -
Blondyna.B wrote:Super, że wszystko dobrze

powiedzieli czym mogło być spowodowane to krwawienie?
Jeden lekarz powiedział, że zagnieżdżanie 🤔 A drugi, że nie wiadomo. Oboje usg robili szybko i oczywiście bez pokazywania. Informacja dla mnie to tylko ''ciąża żywa''.
Będąc w szpitalu dzwoniłam do swojego prowadzącego i powiedział, że najprawdopodobniej krwiak.💁♀️ 27
💁♂️ 31
04.11.21 ⏸️
12 dpo- beta 78,9
15 dpo- beta 282,1 🥰
24.11- 6+1, bijące serduszko❤️
13.11- crl 2,43 cm ❤️
22.12- crl 3,95 cm ❤️
03.01- prenatalne- synek 💙
19.01- 110 gramów szczęścia 🥰
15.02- 250 gramów 🥰
01.03- połówkowe 🤞🍀

-
Myszajda trzymamy kciuki za bobo. 😘 Leż i odpoczywaj
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Zagnieżdżenie w 9tyg?myszajda wrote:Jeden lekarz powiedział, że zagnieżdżanie 🤔 A drugi, że nie wiadomo. Oboje usg robili szybko i oczywiście bez pokazywania. Informacja dla mnie to tylko ''ciąża żywa''.
Będąc w szpitalu dzwoniłam do swojego prowadzącego i powiedział, że najprawdopodobniej krwiak.
Najważniejsze, że po wszystkim i odpoczywaj
myszajda, DeLaCruz lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Pokażcie dziś ładne ⏸️ ☺️😍
U mnie od rana zły dzień, sen o ciąży.. od aktualizacji nie działa mi aplikacja... Jakoś odechciało mi się testować w tym tygodniu 😔
Mi się codziebnie w śnie przemyka dwie kreski. Już mówiłam do męża że znowu zaczynam niezdrowo świrowac. Boję się tego, bo w ciążę zaszłam po dłuuuugich staraniach dopiero jak odpuściłam i wyluzowalam nie myśląc o ciąży.
Jeżeli chodzi o testowanie to Blondyna, testujemy razem i wstawiamy dwie kreski 19.12. 🦸♀️ 💚
Blondyna.B lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego

-
nick nieaktualnyUff cieszę się, że już wszystko u Was Dobrze ❤️😘 odpoczywaj i leń się Kochana jak najwiecej -książki, telewizja i Twoja dupcia kanapie ☺️😁❤️myszajda wrote:Hej dziewczyny, pisałam w niedziele o moim krwawieniu i szpitalu. Chciałam podziękować za wsparcie i kciuki 🥺❤️
Z maleństwem wszystko w porządku. Wczoraj mnie wypisali, teraz leżenie i duphaston. No i byle do 22 grudnia i wizyty, na której może dowiem się czegoś więcej. O ile nie zwariuję do tego czasu 😥Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2021, 12:28
-
myszajda wrote:Hej dziewczyny, pisałam w niedziele o moim krwawieniu i szpitalu. Chciałam podziękować za wsparcie i kciuki 🥺❤️
Z maleństwem wszystko w porządku. Wczoraj mnie wypisali, teraz leżenie i duphaston. No i byle do 22 grudnia i wizyty, na której może dowiem się czegoś więcej. O ile nie zwariuję do tego czasu 😥
Świetne wiadomości 💗 Odpoczywaj i rośnijcie dalej zdrowo 🤰🏻
-
myszajda wrote:Hej dziewczyny, pisałam w niedziele o moim krwawieniu i szpitalu. Chciałam podziękować za wsparcie i kciuki 🥺❤️
Dobrze ze z dzidzusiem wszystko w porządku ☺😍
Lez, odpoczywaj i nje denerwuj się
na pewno wszystko będzie dobrze
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌

-
Sparky wrote:O kurczę, właśnie zauważyłam że powstał wątek na styczeń hehe 😅
Też to właśnie zauważyłam 😄 My i tak założymy sobie swój wątek na styczeń i będziemy się dalej wspierać🥰 Jedynie będą dwa 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2021, 12:42
Sparky lubi tę wiadomość
-
celina550 wrote:ślicznotko 🔥, ja Wesoła! ❤️
może się kiedyś spotkałyśmy w pociągu, bo ja z kolei Mińska
a propos endometrum -> ja np. mam kiepskie przepływy maciczne i faktycznie te endo nie jest nigdy jakieś super. Nie jest też tragiczne. biorę vit E do 15 dc.
1 IUI - kwiecień 2022 ❌
2 IUI - maj 2022 ✅
21.05 - beta 31,6, progesteron 29,5
27.05 - pierwsza wizyta ✊
13.06 - jest ❤️
Ja 👩 34
PCOS, Hypoglikemia reaktywna
Rozjechane cytokiny
Czynnik V (R2) - homozygotyczny
MTHFR C677T, A1298C, PAI - 1 4G/5G - heterozygotyczny
KIR BX, brak 2DS3, 3DS1
On 🧔31
Wyniki nasienia - w granicach normy -
Myszajda, świetne wieści, trzymajcie się zdrowo!

Mamy tu jakieś specjalistki od morfologii?
Martwić się, czy nie ma czym?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2021, 12:56
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii
Historia wyjątkowa również dla lekarzy

-
Myszajda, wielkie uffff! Oby już teraz było spokojnie ❤️
Domi, ja nigdy nie ogarniam w te szczegółowe poziomy leukocytów, więc nie pomogę
-
Aneta2506 wrote:Jeżeli chodzi o testowanie to Blondyna, testujemy razem i wstawiamy dwie kreski 19.12. 🦸♀️ 💚
Nie widzę innej możliwości niż takiej, że obydwie wysikacie piękne II kreseczki 🤞🏻😊
A jak dobrze pójdzie, to może do Was dołączę 😄chociaż w to wątpię bo już mnie brzuch pobolewa na 🐵 -
Jutro testujesz?Milixx wrote:Nie widzę innej możliwości niż takiej, że obydwie wysikacie piękne II kreseczki 🤞🏻😊
A jak dobrze pójdzie, to może do Was dołączę 😄chociaż w to wątpię bo już mnie brzuch pobolewa na 🐵
-
Jo!Zio wrote:Widziałam, że pisałaś wczesniej o objawach niedomogi u siebie. Masz też inne objawy poza plamieniami?
Ja wg Dr Google mam ich kilka: plamienienia, bolące piersi, pms, ale wg już 4 lekarzy wszystko jest ok, ostatnio usłyszałam "taka Pani uroda"
I teraz nie wiem czy iść do kolejnego lekarza i zaufać swojej intuicji. Już tracę siły na to wszystko
Piersi mnie nie bolą...(a zawsze bolały mnie przed). Nie jestem też nerwowa jak kiedyś ... Niepokoją mnie te plamienia.
. Mam nadzieję, że to się uspokoi i wróci do stanu przed ciąża. Ale i tak pójdę do lekarza jak się skończy @. . Jeżeli coś przeczuwasz to idź dla swojego wewnetrznego spokoju.
Jo!Zio lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Jutro testujesz?

Nie, nie, nie 😈 Czekam uparcie do weekendu 😂😂
I nie kuście bo się nie dam 😄😄😈Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2021, 13:09
Kira lubi tę wiadomość
-
Boże dziewczyny, a mnie dzisiaj podbrzusze boli 🤦♀️ i nie wiem czy coś się zadziało czy to te jelita wstrętne 🤦♀️
Oczywiście u lekarza nie byłam, idę jutro bo na dzisiaj już miejsc brak...15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌

-
I jeszcze pytanie, czy Wasi lekarze "ogólni" dają Wam skierowania na badania? Chodzi o to że mam endokrynologa prywatnie i dał mi skierowanie m.in. na wapń, żelazo, B12, próby watrobowe etc. i wyszło mi prawie 600 zł jak wpisałam w diagnostykę 🙈😂
Mój lekarz ma nawet na drzwiach kartkę że nie dają zleceń na badania od lekarzy prywatnych 🤦♀️. No, ale dobra. Dzwoniłam specjalnie dzisiaj po przychodniach gdzie przyjmują na NFZ endo w mojej miejscowości to u jednego termin na 06.09.22 a drugi 12.12.22.
I co, tyle czekać 🙈😀😅😅😅😅😅😅
I tak myślę jak go jutro podejśćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2021, 13:19
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed