Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Ani0nka wrote:Oki w poniedziałek znów zaznaczę II i zobaczymy
A zaznacz w apce ten pozytywny test z krwi, ja takie zaznaczalam od początku bo od razu bete robilam tego samego dnia co test i moze to od tego zależyAni0nka lubi tę wiadomość
-
DeLaCruz świetne wiadomości wieczorem 😊 cieszę się z Twojej wizyty 🤰
Ani0nka gratulaje bety 🤰 co do wujka google, fajnie do niego zajrzeć ale lepiej ominąć i słychać lekarza 😊
Co do wątków. To myślę, że ten grudniowy nie zaginie i będziecie go, nasze ciężarne, ciągnęły dalej. A my starające się dalej będziemy tu do Was zaglądać 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2021, 21:26
DeLaCruz, Ani0nka, Kira lubią tę wiadomość
-
Livka wrote:Nie będę odnosić się do dram, nie lubię tego. Większość owulka koło sylwestra ja w święta, ale na nic nie liczę przy takiej morfologi mojego partnera.
Livka lubi tę wiadomość
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
_Luna_, czarneniebo, Anuszka28, Kasik85, DeLaCruz, Domi_naturelover, conte, Ancalime, Lexia, Paulina666, Okinny, Koteczka82, 910608, Zagadka919, Ani0nka, Jedna_z_Wielu, szarlota96, Kira, MMimi, Blondyna.B, Gwiazdeczka 93, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
_Luna_ wrote:Milixx zdrówko
Ps.napij się i za mnie ! :p
Chętnie wypije za te które nie mogą 🍷mam nadzieję, że i ja za miesiąc już winka się nie napije i do Was dołączę 🥰Lexia, Kira lubią tę wiadomość
-
U mnie też dzisiaj wlecialo 🍷na świątecznym spotkaniu ze znajomymi (wytrawne, oczywiście na poprawę endo 😅). Więc Wasze zdrowie dziewczyny! ❤️
Milixx, Okinny lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
nick nieaktualny
-
Domi_naturelover wrote:Co do szczepień - indywidualna sprawa w 100%. Ja stwierdziłam, że trzecia dawka sobie poczeka, cykle bezowulacyjne są bardzo częste po szczepionce, a ja - zwyczajnie o owulację właśnie walczę. Zaraz się natomiast zaczną pytania w rodzinie kiedy się szczepimy i dlaczego nie... Ja już zbieram siły na te wszystkie komentarze dot. nie picia alkoholu, nie objadania się i nie jedzenia słodkiego... Łatwo nie będzie, coś tak czuję :c Obym się myliła.
Do dziewczyn/par na diecie/odżywiających się zdrowo - jakie macie podejście do tego świątecznego "obżarstwa"? Robicie sobie cheat meal weekend, czy przestrzegacie diety, czy może pół na pół?
Ja robię cheat metal weekend, ale na zasadzie odstepstw od diety o w miarę niskim IG - a nie za zamierzam się przesadnie objadać. Oby się udało 😁Domi_naturelover lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Na początku są normalne wzdęcia które wydaje się że nie są wzdęciami 😅
Potem zobaczysz jak rano będziesz płaska a wieczorem jak w 5 miesiącu będąc w 3 😁
Ja bardzo szybko przeszłam na wygodne legginsy itp bo moje spodnie mnie uciskały po prostu
Ooo tak, pamiętam jak w ciąży z młodą mąż zwrócił uwagę, że brzuch mi rośnie z chwili na chwilę, bo rano był mniejszy. Taka magia 😁 -
myszajda wrote:miałaś dosyć późną owulację, w czwartek na pewno już będzie ☺️ gratulacje
O DeLaCruz pozna tzn w ktoryn dc? pytam bo u mnie prawdopodobnie tez w tym cyklu jest pozna...1 IUI - kwiecień 2022 ❌
2 IUI - maj 2022 ✅
21.05 - beta 31,6, progesteron 29,5
27.05 - pierwsza wizyta ✊
13.06 - jest ❤️
Ja 👩 34
PCOS, Hypoglikemia reaktywna
Rozjechane cytokiny
Czynnik V (R2) - homozygotyczny
MTHFR C677T, A1298C, PAI - 1 4G/5G - heterozygotyczny
KIR BX, brak 2DS3, 3DS1
On 🧔31
Wyniki nasienia - w granicach normy -
Jejku, wreszcie jestem na bieżąco!! 💪
Ja dzisiaj zrobiłam estradiol i progesteron (mniej więcej 7-8 dpo) i mam proga 12. Okazuje się że zawsze mam 12. W ciągu ostatnich miesięcy robiłam go kilka razy, o różnych porach dnia i zawsze jest 12 z groszami. Nawet przejrzałam jakieś bardzo stare wyniki, bo diagnostyka ma takie porównanie, to 5 lat temu też miałam 12 🤣
Ja się dziewczyny powoli będę ewakuować z forum. Nie przestanę was czytać nagle, muszę sobie jakoś dawkować odstawienie, bo już się bardzo przyzwyczaiłam że codziennie do was zaglądam. Staramy się już ponad rok, nasienie mojego męża osłabło (morfologia 0), nie ma co już sobie robić złudzeń. Młodsi się nie robimy. Racjonalnie już dawno podjęłam tą decyzję, ale ten instynkt macierzyński, który się we mnie obudził nie chciał odpuścić. Powoli zaczynam już dojrzewać do tego, że czas porzucić starania i zatrzymać się na 2 dzieci. Może tak ma być. -
Livka wrote:Nie będę odnosić się do dram, nie lubię tego. Większość owulka koło sylwestra ja w święta, ale na nic nie liczę przy takiej morfologi mojego partnera.
Próbować zawsze można 😉 morfologia słaba ale pamiętaj ze wystarczy tylko jeden plemnik
Tez mi z kalendarza wypada owulka w okolicy sylwestra, zobaczymy czy dostanę jutro receptę na clo i jak po tym biochemie będą rosły pecherzyki
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Ancalime wrote:Ja robię cheat metal weekend, ale na zasadzie odstepstw od diety o w miarę niskim IG - a nie za zamierzam się przesadnie objadać. Oby się udało 😁
Ancalime lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
milam wrote:Ja się dziewczyny powoli będę ewakuować z forum. Nie przestanę was czytać nagle, muszę sobie jakoś dawkować odstawienie, bo już się bardzo przyzwyczaiłam że codziennie do was zaglądam. Staramy się już ponad rok, nasienie mojego męża osłabło (morfologia 0), nie ma co już sobie robić złudzeń. Młodsi się nie robimy. Racjonalnie już dawno podjęłam tą decyzję, ale ten instynkt macierzyński, który się we mnie obudził nie chciał odpuścić. Powoli zaczynam już dojrzewać do tego, że czas porzucić starania i zatrzymać się na 2 dzieci. Może tak ma być.
tak np było w moim przypadku kiedy ja odpuściłam starania na kilka lat 😉
Kto wie, może wrócisz tu za meisac z 2 silnymi kreskami na teście, a może odkryjesz radość w czymś zupełnie innym, a dzięki temu że dzieci będą coraz starsze będziesz miła na to więcej czasu 💛
Ancalime, milam, 910608, Milixx, Okinny lubią tę wiadomość