Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
smoothie wrote:A encorton masz jeszcze na coś czy na ana?
Byłam pewna,że też dostanę ale póki co nie. . chociaż jeszcze tak naprawdę trochę badań przede mną :>.
Podoba mi się to,że nie gdyba tylko mówi z przekonaniem jak to by była prawda i tylko prawda
Wie najlepiej
Jeszcze coś w limfocytach jest jakiś wskaźnik CD4:CD8 jest za wysoki i z tego co doktor mówił to tyle.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Mgdra wrote:Usunęłam na ovu temperatury, gdzie miałam gorączkę i wykres od razu wygląda lepiej.
Odbiła niby ładnie ale myślę że spadnie jutro. Cycki flaki więc nie liczę na cud 🤷♀️
Też miałam cycki flaki, czuję je dopiero od jakiegoś tygodnia 🙃🤞🤞🤞💁♀️ 27
💁♂️ 31
04.11.21 ⏸️
12 dpo- beta 78,9
15 dpo- beta 282,1 🥰
24.11- 6+1, bijące serduszko❤️
13.11- crl 2,43 cm ❤️
22.12- crl 3,95 cm ❤️
03.01- prenatalne- synek 💙
19.01- 110 gramów szczęścia 🥰
15.02- 250 gramów 🥰
01.03- połówkowe 🤞🍀
-
Koteczka82 wrote:Dziękuję dziewczyny za kciuki. 😘😘😘
Siedzę w samochodzie i na świeżo piszę od razu do was.
Więc tak po pierwsze nie wiem jakim cudem ale doktor pamiętał mnie i prawie całą moją historię!!! Normalnie byłam w szoku😲
Po drugie jeśli teraz się okaże że jestem w ciąży to lecimy na encorton 15mg, heparyna, progesteron i mamy nadzieję że będzie ok.
Jeśli nie będzie ciąży robię powtórkę ANA 3 i kiry i wtedy decyzja o accofilu.
A jeszcze info dla wszystkich które mają problemy z siniakami a badania na krzepliwość mają ok.
Zaczęłam brać rutynę 500mg i pytałam doktora czy można brać w ciąży to powiedział że tak i że jeśli teraz widzę że siniaki trudniej się robią to jest szansa że nie zrobi się krwiak w macicy w ciąży😉
Ogólnie jestem zadowolona z wizyty a doktor życzył mi żeby te badania które mi zlecił nie były potrzebne. Ciekawe poprzednim razem byłam u niego w styczniu a w marcu byłam już w ciąży, może i tym razem się uda 🥰
Ja mam w piątek spotkanie firmowe myślałam że zrobię test rano ale powstrzymam sięKoteczka82 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, widzę, że na pierwszej stronie jest wpisane, żeby prolaktynę i testosteron robić w 3dc. Czy to koniecznie powinno być wtedy? Wydawało mi się, że te hormony nie podlegają wahaniom w zależności od cyklu. Pytam bo w sobotę idę na krzywą 🤢 i pyknęłabym od razu te dwa hormony przy okazji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2021, 20:41
17 cs
🏳
Marzenia o drugim cudzie pozostaną, może kiedyś same się spełnią. -
myszajda wrote:Też miałam cycki flaki, czuję je dopiero od jakiegoś tygodnia 🙃🤞🤞🤞💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
nick nieaktualnyHej Dziewczynki, przychodzę do Was tutaj bo nie wiem gdzie Was szukać a tu w miarę jest ruch😜
Mam pytanko, czy przy metforminie można spożywać jakkolwiek alkohol? Jedne źródła mówią, że kategorycznie nie, inne, ze niewielkie ilości można. Nie chodzi mi o całonocne picie w klubie 😅 Stary przylatuje na weekend i zastanawiam się czy lampkę wina z nim mogę wypić albo piwko po kolacji 🤔 -
❄️❄️☃️
Christmas time 🧡
Kobietki czaruje ten miesiąc, niech Mikołaj, Gwiazdor czy zwał jak zwał, przyniesie wam upragnione Dziecię 🧒❄️🧒
Ja testując w grudniu 2013 i 2016 otrzymałam w prezencie ⏸️ więc wysyłam wam mnóstwo wirusów 🦠🦠🦠🦠
Trzymajcie się cieplutko! ✊ ✊ 💚Patka123, Natka2, Koteczka82, Milixx, Mgdra, Lexia, Blondyna.B, Paulina666, Domi_naturelover, Niebieska Gwiazda, MałaMi*, Katsy, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
conte wrote:Hej Dziewczynki, przychodzę do Was tutaj bo nie wiem gdzie Was szukać a tu w miarę jest ruch😜
Mam pytanko, czy przy metforminie można spożywać jakkolwiek alkohol? Jedne źródła mówią, że kategorycznie nie, inne, ze niewielkie ilości można. Nie chodzi mi o całonocne picie w klubie 😅 Stary przylatuje na weekend i zastanawiam się czy lampkę wina z nim mogę wypić albo piwko po kolacji 🤔
Wiem że moja znajoma nie brała tabletki jak chciała podrinkować. To chyba chodzi o to, że ma się okropne samopoczucie pijąc przy mecie? -
conte wrote:Hej Dziewczynki, przychodzę do Was tutaj bo nie wiem gdzie Was szukać a tu w miarę jest ruch😜
Mam pytanko, czy przy metforminie można spożywać jakkolwiek alkohol? Jedne źródła mówią, że kategorycznie nie, inne, ze niewielkie ilości można. Nie chodzi mi o całonocne picie w klubie 😅 Stary przylatuje na weekend i zastanawiam się czy lampkę wina z nim mogę wypić albo piwko po kolacji 🤔
Conte mnie się zdarza wypić lampkę wina i nic się nie dzieje tylko u mnie to dosłownie lampka 😉Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Dobry wieczór dziewczyny Podczytuję Was już od jakiegoś czasu i chciałabym dołączyć do testowania w grudniu. Mam 30 lat, uwielbiam gotować, jeść😂 i podróżować 🙂✈ Starania takie na luzie można powiedzieć że mamy od sierpnia, dzisiaj miałam wizytę u gina i wygląda na to, że jest po owulacji, także proszę o wpisanie na 14.12 Życzę Wam wszystkim tych najpiękniejszych prezentów pod choinkę 🎄🎁😊
Natka2, Mgdra, Lexia, Paulina666, Domi_naturelover, Gwiazdeczka 93, Gravity, Moniika, juicelike lubią tę wiadomość
-
Patka123 wrote:Wiem że moja znajoma nie brała tabletki jak chciała podrinkować. To chyba chodzi o to, że ma się okropne samopoczucie pijąc przy mecie?
Ja robię tak, że biorę metę na początku kolacji a wino piję dopiero po kolacji i u mnie jest ok, żadnych problemów 😉Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Można, ale z głową trzeba się tez nawadniać dobrze, bo chodzi o to ze przy metforminie groźne jest odwodnienie (zwiększa się ryzyko kwasicy mleczanowej, która jest stanem zagrażającym życiu), a wiadomo ze alko wysusza👩❤️👨 32 lata
💞 starania od stycznia 2020
On - wyniki książkowe ✔️
Ona:
✖️Podejrzenie PCOs
✔️ Badania hormonalne
✔️Oba jajowody drożne
✖️ Protrombina hetero
✖️ MTHFR A1298C homo
✖️ PAI-1 hetero -
Okinny wrote:Dziewczyny, widzę, że na pierwszej stronie jest wpisane, żeby prolaktynę i testosteron robić w 3dc. Czy to koniecznie powinno być wtedy? Wydawało mi się, że te hormony nie podlegają wahaniom w zależności od cyklu. Pytam bo w sobotę idę na krzywą 🤢 i pyknęłabym od razu te dwa hormony przy okazji.
Testosteron na początku cyklu, a z prolaktyną to w sumie słyszałam różne wersje 🤷🏼♀️Okinny lubi tę wiadomość
-
Mam pytanko, czy przy metforminie można spożywać jakkolwiek alkohol? Jedne źródła mówią, że kategorycznie nie, inne, ze niewielkie ilości można. Nie chodzi mi o całonocne picie w klubie 😅 Stary przylatuje na weekend i zastanawiam się czy lampkę wina z nim mogę wypić albo piwko po kolacji 🤔💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
nick nieaktualny
-
Mgdra wrote:Ja caly czas porównuje z 1 ciąża 🤦♀️🤦♀️ wtedy zero objawów ale cycki po bokach zaczęły boleć i tak czułam że to będzie to. Tutaj nic a nic i zero przeczucia.
W pierwszej ciąży cycki zaczęły mnie boleć właściwie zaraz po owulacji i to w takim stopniu, że musiałam spać w biustonoszu sportowym więc teraz też wątpiłam, że się udało 😀
Z tym że przed poronieniem bolały mnie zawsze też przed okresem a po poronieniu już się nie odezwały, dopiero właśnie jakoś tydzień temu.
Tak czy siak nie ma co porównywać ciąż.Mgdra lubi tę wiadomość
💁♀️ 27
💁♂️ 31
04.11.21 ⏸️
12 dpo- beta 78,9
15 dpo- beta 282,1 🥰
24.11- 6+1, bijące serduszko❤️
13.11- crl 2,43 cm ❤️
22.12- crl 3,95 cm ❤️
03.01- prenatalne- synek 💙
19.01- 110 gramów szczęścia 🥰
15.02- 250 gramów 🥰
01.03- połówkowe 🤞🍀
-
Oj nie, mnie w 1 i 2 ciąży wgl cycki nie bolały, a w 3 od owulacji praktycznie. Każda ciąża jest inna, ale życzę nam, a przede wszystkim wam,,starającym się o 1 maluszka aby te cycki zaczęły boleć i oznaczały tylko zdrowa ciążę 😘
Gwiazdeczka 93 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec.