Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny za kciuki. 😘😘😘
Siedzę w samochodzie i na świeżo piszę od razu do was.
Więc tak po pierwsze nie wiem jakim cudem ale doktor pamiętał mnie i prawie całą moją historię!!! Normalnie byłam w szoku😲
Po drugie jeśli teraz się okaże że jestem w ciąży to lecimy na encorton 15mg, heparyna, progesteron i mamy nadzieję że będzie ok.
Jeśli nie będzie ciąży robię powtórkę ANA 3 i kiry i wtedy decyzja o accofilu.
A jeszcze info dla wszystkich które mają problemy z siniakami a badania na krzepliwość mają ok.
Zaczęłam brać rutynę 500mg i pytałam doktora czy można brać w ciąży to powiedział że tak i że jeśli teraz widzę że siniaki trudniej się robią to jest szansa że nie zrobi się krwiak w macicy w ciąży😉
Ogólnie jestem zadowolona z wizyty a doktor życzył mi żeby te badania które mi zlecił nie były potrzebne. Ciekawe poprzednim razem byłam u niego w styczniu a w marcu byłam już w ciąży, może i tym razem się uda 🥰Malinka1989, Lexia, Katsy, Blondyna.B, Natka2, czarneniebo, Kira, Moniika, MMimi, smoothie, Nati94, Itka, Domi_naturelover, Milixx, Madre, Zagadka919, Gwiazdeczka 93, Paulina1106 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 to teraz ✊✊ żeby badania nie były potrzebne 😉 Ja miałam podobnie jak byłam 7dpo na wizycie kontrolnej u nowej gin i zleciła mi badania na nowy cykl i już ich nie zrobiłam 😂 także ten 😉
Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
KaJa wrote:Wybaczcie, że tak sie wcinam w wątek 😜
Mgdra, patrząc na Twój wykres to raczej na pewno nie miałaś owulki jeszcze. Może dopiero będzie i stąd to uczucie jak na @? Czy zawsze masz takie płaskie wykresy?
Na Fertility Friend wygląda to zupełnie inaczej. Covidowe temperatury bardzo zmieniły wykres.
Ale kto wie, może owulki nie było. Lekarstwa na gorączkę, antybiotyk mogły zrobić swoje.Lexia lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
To prawda, że co aplikacja to inaczej wygląda. Ja wykres mam tu, FLO i Premom i w każdym miejscu inaczej wygląda z czego tutaj jest najbardziej płaski
-
Blondyna.B wrote:To prawda, że co aplikacja to inaczej wygląda. Ja wykres mam tu, FLO i Premom i w każdym miejscu inaczej wygląda z czego tutaj jest najbardziej płaski💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
karm3lka wrote:Hej dziewczyny 👋
Niestety wynik na covid okazal się być pozytywnym...
Czuje się dobrze, wróciłam do formy, pozostał tylko brak węchu i smaku ale wierze ze i to wróci niedlugo. Jutrzejsza pierwsza wizyta została oczywiście anulowana, i tu mam największy stres. Bo teraz będę czekać kolejne min 10 dni na to by móc zobaczyć Malenstwo. Niby wpływem covid na dziecko się nie stresuje ale też wewnętrznie mam obawy. Wieczorem mam jeszcze miec kontakt tel z gin.
Moje dzieciaki na szczęście nie mają objawów poza jednorazowymi wymiotami czy biegunka.
Ciezki czas w zawieszeniu... ☹️☹️☹️
O kurcze, czekałam na twój wynik, nawet pytałam w listopadowym wątku. Mam nadzieję że już zostanie tak łagodnie jak jest. -
Koteczka82 wrote:Dziękuję dziewczyny za kciuki. 😘😘😘
Więc tak po pierwsze nie wiem jakim cudem ale doktor pamiętał mnie i prawie całą moją historię!!! Normalnie byłam w szoku😲
Po drugie jeśli teraz się okaże że jestem w ciąży to lecimy na encorton 15mg, heparyna, progesteron i mamy nadzieję że będzie ok.
A jeszcze info dla wszystkich które mają problemy z siniakami a badania na krzepliwość mają ok.
Zaczęłam brać rutynę 500mg i pytałam doktora czy można brać w ciąży to powiedział że tak i że jeśli teraz widzę że siniaki trudniej się robią to jest szansa że nie zrobi się krwiak w macicy w ciąży😉
Ogólnie jestem zadowolona z wizyty a doktor życzył mi żeby te badania które mi zlecił nie były potrzebne. Ciekawe poprzednim razem byłam u niego w styczniu a w marcu byłam już w ciąży, może i tym razem się uda 🥰Koteczka82 lubi tę wiadomość
👦 2012r.👼 8tc 2016r.👦 2017r.
12cs
23.11.2022 ⏸
23.11. 15dpo Beta: 198.8 progesteron: 21,51
25.11. 17dpo Beta: 522 (163,6%) ❤️
30.11. 5+1 Pęcherzyk w macicy
14.12. 7+1 Pęcherzyk z zarodkiem 💕 ciąża młodsza o tydzień.
21.12. USG ciąża 5 tydzień? 🤦🏼♀️
22.12. USG prywatne
Koniec. -
Mgdra wrote:
No tu rzeczywiście lepiej wygląda😊 może tak głupio ovu pokazuje ten wykres. Tempka Ci odbiła dzisiaj więc szansa jest. Trzymam kciuki 🍀24.03.21 ➡️ poronienie zatrzymane 8/12 tydz.
13.10.22 ➡️ II kreski
27.06.22 ➡️ Moja tęczowa Maja jest już z nami💓 3760g/57cm
01.03.23 ➡️ zaczynamy starania o rodzeństwo👨👩👧👧❤
08.10.23 ➡️ II kreski 🍀
11.12.23 ➡️ prenatalne: zdrowy bobas👶
17.06.24➡️ Mikołaj 3680g/59cm♥️ -
Koteczka82 wrote:Dziękuję dziewczyny za kciuki. 😘😘😘
Ogólnie jestem zadowolona z wizyty a doktor życzył mi żeby te badania które mi zlecił nie były potrzebne. Ciekawe poprzednim razem byłam u niego w styczniu a w marcu byłam już w ciąży, może i tym razem się uda 🥰
Najważniejsze, że jest plan 😍 Trzymam kciuki, że znowu lekarz przyniesie "szczęście" 💚
Mi dzisiaj rozpoczął się pakiet medyczny także zaczynam latanie po lekarzach. I powiem Wam, że jestem pozytywnie zaskoczona, bo lekarz po wysłuchaniu mnie przepisał tyle badań, że nawet wit D zbadam pierwszy raz w życiu 😍Natka2, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
To ja poproszę o zapisanie na 10 grudnia, szanse małe ale może akurat
-
Betti37 wrote:Ja zawsze testowałam tydzień po terminie miesiączki jak nie przyszła.
Co by nie szukać cieni cienia itd.😉
Teraz też nie zamierzam testować no chyba że miesiączka się spóźni 😉
Podziwiam za siłę woli!!!! Ja tyle razy już sobie obiecywałam, że nie będę testować przed terminem miesiączki, a i tak się łamię za każdym razem…👩❤️👨 32 lata
💞 starania od stycznia 2020
On - wyniki książkowe ✔️
Ona:
✖️Podejrzenie PCOs
✔️ Badania hormonalne
✔️Oba jajowody drożne
✖️ Protrombina hetero
✖️ MTHFR A1298C homo
✖️ PAI-1 hetero -
adriftbubble wrote:Podziwiam za siłę woli!!!! Ja tyle razy już sobie obiecywałam, że nie będę testować przed terminem miesiączki, a i tak się łamię za każdym razem…
adriftbubble lubi tę wiadomość
-
smoothie wrote:Kciuki Koteczko, ważny jest plan !!)
A które ANA 3 masz dodatnie jeśli mogłabyś napisać? I jakie masz miano? bo widzę,że zalecony encorton.
Na moje 1:160 nie zalecił nic i mówił,że nie ma się czym przejmować bo akurat moje w ana3 nie mają znaczenia.
A ja mu ufam I ogólnie po wizycie też jakiś taki spokój mnie ogarnął, szkoda,że nie trwał wiecznie
Smoothie mam dodatnie ANA 3 anty DFS70 w mianie 1:320 i typ święcenia plamisty. Dokor powiedział że dobrze żeby tak zostało bo to nie jest jeszcze takie bardzo groźne.
Ja też mu ufam 😉 a jego spokój się udziela 😁Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Patka123 wrote:Koteczka a który to Twój dzień cyklu? Widać po Twoim poście, że poczułaś taki spokój Oby faktycznie badania nie były potrzebne ✊
Dzisiaj mam 20dc moje cykle są regularne 26 dni.
Jutro 21dc i mam po południu imprezę firmową z której się nie wykręcę. Robienie testu tak wcześnie nie ma sensu więc pozostaje mi nie pić 😁
Mam pytanie na ile dni przed @ kończycie brać dupka? Czyli na ile przed terminem 🐵 robicie test?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
KaJa wrote:No tu rzeczywiście lepiej wygląda😊 może tak głupio ovu pokazuje ten wykres. Tempka Ci odbiła dzisiaj więc szansa jest. Trzymam kciuki 🍀
Odbiła niby ładnie ale myślę że spadnie jutro. Cycki flaki więc nie liczę na cud 🤷♀️💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka