Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny!
U mnie 🐒 nadeszła, więc aktualnie leżę w łóżku i czekam aż ibuprom zacznie działać 😔
Życzę miłego dnia! ❤️Vaneya lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Dzień dobry dziewczyny!
U mnie 🐒 nadeszła, więc aktualnie leżę w łóżku i czekam aż ibuprom zacznie działać 😔
Życzę miłego dnia! ❤️
Przykro
Ale jest początek miesiąca, czy to oznacza, że masz jeszcze szanse testować na koniec grudnia? -
A dziewczyny, takie pytanie: W styczniu mam zamiar podejść do HyCoSy, ale rpzed tym muszę zrobić te badania (wymazy z szyjki). Czy może jest coś bez recepty co bym mogła poużywać przed takim badaniem, żeby jakoś "podreperoać" sytuację w razie czego? Czy jak nie wiadomo co tam jest to nie ma sensu kombinować?
-
Witajcie w grudniu kochane ❤ Życzę Wam ⏸ od 🎅, jak najmniej smutków i zmartwień, a jak najwięcej uśmiechu i radości 😘 Wszystkim, których łapie choróbsko szybkiego powrotu do zdrowia.
Vaneya, Natka2, Nati94, Milixx, Blond27, Lexia, Moniika, Kira, Zagadka919 lubią tę wiadomość
-
Cześć 😊Witałam się z wami pod koniec listopadowego wątku. Ale chciałabym dołączyć też w grudniu. Też mam nadzieję że grudzień będzie magiczny, i że uda nam się zobaczyć II Dziś mam wizytę u gin więc będę wiedziała co z owu i wtedy wpiszę się na testowanie.
Vaneya, Natka2, Milixx, Gravity, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
-
Patka123 wrote:Przykro
Ale jest początek miesiąca, czy to oznacza, że masz jeszcze szanse testować na koniec grudnia?Nati94, Patka123 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Mgdra wrote:Ojej, zniknęłam z listy testowej na pierwszej stronie? 🤔
No i mamy oficjalnie grudzień. Ja ostatni dzień listopada pozegnalam z kiepskimi wiadomościami i wyłam jak bobr wieczorem. Dzisiaj już trochę wrzuciłam na luz. Co ma być to będzie. Nie są to wiadomości staraniowe ani zdrowotne. W pracy kiszka się dzieje. Ktoś chce zrobic wszystko aby się mnie pozbyć.... 🥴
Nikt nie testuje 1 grudnia? 😊😊Mgdra lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny witam w pierwszym dniu grudnia, oby był bardzo obfity w pozytywy
Patka123, Milixx, Vaneya, Blond27, Lexia, juicelike, Moniika, Wojcinka, MałaMi*, Sparky, Gravity, Nati94, Gwiazdeczka 93, Kira, Paulina1994, Koteczka82, Emii, Szyszka90, Zagadka919 lubią tę wiadomość
-
I mamy grudzień!! ❄⛄
Życzę Wam, żeby 🎅🏼 każdej z Nas przyniósł ładny prezent pod 🎄 w postaci ⏸👶🏻. Mikołaju liczymy na Ciebie 😄🥰Emii, Betti37, Blondyna.B, juicelike, Vaneya, Moniika, Natka2, Sparky, Gravity, Nati94, Gwiazdeczka 93, Koteczka82, Zagadka919, Kasik85 lubią tę wiadomość
-
Grudzień, grudzień 💜🥰
Ps. Wiecie, że moja mama dalej nam, starym koniom, daje kalendarze adwentowe z czekoladkami 😅 urocze to 🥰 korzystam póki wnuków nie ma, bo wtedy pewnie się skończy 😝Blond27, Milixx, Vaneya, Betti37, Moniika, Natka2, MałaMi*, Sparky, Gravity, Nati94, Gwiazdeczka 93, Kira, Mgdra, Zagadka919, Kasik85, Paulina666, Paulina1106 lubią tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
06.11.24: wizyta
-
Lexia wrote:Grudzień, grudzień 💜🥰
Ps. Wiecie, że moja mama dalej nam, starym koniom, daje kalendarze adwentowe z czekoladkami 😅 urocze to 🥰 korzystam póki wnuków nie ma, bo wtedy pewnie się skończy 😝
My teraz wykańczamy mieszkanie, więc z mężem siedzimy u moich rodziców. I też wbili z kalendarzami dla nas:P dziś pierwsze okienko już otwarteBlond27, Lexia lubią tę wiadomość
-
Vaneya wrote:A dziewczyny, takie pytanie: W styczniu mam zamiar podejść do HyCoSy, ale rpzed tym muszę zrobić te badania (wymazy z szyjki). Czy może jest coś bez recepty co bym mogła poużywać przed takim badaniem, żeby jakoś "podreperoać" sytuację w razie czego? Czy jak nie wiadomo co tam jest to nie ma sensu kombinować?
Mnie nie bolało.
Może dlatego że już rodziłam.
W zasadzie z marszu miałam- cykl wcześniej cytologia, a na wizycie gin zrobił biocenoze i mówi- to co, robimy drożność? No i nie było czasu się zastanawiać 😉Vaneya lubi tę wiadomość
-
Vaneya wrote:Może napiszę coś o sobie
Dziś u mnie 20 dc, jakieś 5dpo, więc cóż, czekam i zastanawiam się, czy w tym miesiącu pochrzani mnie i urządze sobie festiwal sikania na patyki przez kilka dni... Czy któraś też ma takie jazdy? xD
Co by nie szukać cieni cienia itd.😉
Teraz też nie zamierzam testować no chyba że miesiączka się spóźni 😉Blond27 lubi tę wiadomość
-
Lexia wrote:To zależy, co już masz za sobą wymieniłam ich trochę wcześniej. Zaczynałam od Stanowo, to była pierwsza której tak namiętnie słuchałam i która mnie wciągnęła. A regularnie słucham (mam w subskrybcjach) Justynę Mazur, Agę Rojek, Kryminalną Skandynawię. Ostatnio odkryłam Olgę Herring, czasem słucham też Szept(h)anek (ale to zależy mocno od sprawy, niektóre w ogóle mnie nie kupują). Bardzo luźno opowiada też Hulaj Dusza, ale to też nie zawsze mi spasuje. Kryminatorium kiedyś często, ale teraz głównie robi mocno stare sprawy, a jakoś mi z takimi nie po drodze. No i jeszcze jest Kompulik- jak lubisz dłuuuuuugo posłuchać, to super opcja. Super zrobił odcinki o Diatłowie, Brandonie Swansonie czy piątce z Yuby, ale ostatni o Zagórskim już mnie zupełnie nie porwał.
Słucham jeszcze jakiś pomniejszych, ale już tu nie będę śmiecić 😝 bo ja słucham przy każdej okazji- sprzątanie/gotowanie/w samochodzie, do śniadania czy make-upu 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2021, 10:54
06.2020 córeczka 🧚♀️❣ -
Betti37 wrote:Ja zawsze testowałam tydzień po terminie miesiączki jak nie przyszła.
Co by nie szukać cieni cienia itd.😉
Teraz też nie zamierzam testować no chyba że miesiączka się spóźni 😉
Nie wiem po co sobie to robię -
Moniika wrote:Przepraszam musiałam nie zauważyć, brakuje mi czasu zeby dokładnie śledzić forum. Ja zaczęłam od Justyny, ale niestety ostatnio się popsuła. Teraz słucham Agi ❣głos/klimat Szepthanki mnie trochę irytował, ale wysłuchałam ze dwie sprawy. Skandynawia mnie ciekawi także sprawdze. Kryminatorium też coś słuchałam, ale chyba niewiele. Mi musi podpasować głos danej osoby bo inaczej nie odsłucham 🤭 często to po prostu kwestia przyzwyczajenia. Denerwuja mnie za krótkie podcasty które za ogólnie opisują sprawę i nic to nie wnosi 😏 odkąd mam dziecko to słucham przed spaniem albo podczas drzemki. A w ciąży to cały czas 😆 Jedną z pierwszych spraw, która mnie poruszyła ze względu na lokalizację (Polska) i ilość świadków była zbrodnia połaniecka. Wiadomo wszystkie sprawy, szczególnie niezwiązane intrygują, ale ta mi zapadła w pamięć. Zapisuję Twoje propozycje i sprawdzę w wolnej chwili 🤗
Ja zaczynałam od Karoliny Anny a teraz w ogóle mnie nie wciągają jej podkasty
Obecenie słucham Justyny Mazur (ale zgadzam się, że jest słabsza niż kiedyś), Olgi Herring i zaczęłam Polska na Faktach i podoba mi się póki co -
Ooo Polska na faktach też fajna
Ja też muszę mieć dłuuuuuugi podcast. Tych krótkich, poniżej pół h, to już nawet nie odpalam.
Jest tego trochę do wyboru, mocno się te kryminalna strona jutuba rozwinęła w Polsce.👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1) i pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): Alienik ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Ku zaskoczeniu matki, najpewniej druga córka 🩷
06.11.24: wizyta
-
Niebieska Gwiazda wrote:A w jakim mieście?
Miała Ci wczoraj odpisać i zapomniałam 🤦♀️😄
Mieszkam 70km od Warszawy - Pułtusk. Prywatnie mamy w miarę pediatrę ale na NFZ to jakaś porażka -
Lexia wrote:Ooo Polska na faktach też fajna
Ja też muszę mieć dłuuuuuugi podcast. Tych krótkich, poniżej pół h, to już nawet nie odpalam.
Jest tego trochę do wyboru, mocno się te kryminalna strona jutuba rozwinęła w Polsce.Moniika lubi tę wiadomość