Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mam wyniki... Niestety nie tym razem 😞 nie zły oszust mi się trafił... No cóż, mówi się trudno i żyje się dalej! Z niezła ekipa wejdę w ten następny rok, który będzie należał do nas ☺. Wstawię wyniki, proszę poradzcie czy ten progesteron jest ok? Dzisiaj 25 dpo. Kompletnie się na tym nie znam... Mimo wszystko, mam nadzieję ze ta 🐵 się rozkręci bo te delikatne plamienia trzeci dzień to... 😡
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
-
Lexia, ładnie ściemniały
Blondyna kciuki za jutro, coś majaczy i wiem, jak ciężko uchwycić cienie na zdjęciu.
Aneta, czekam na tą Twoją betę. Polecam laby przyszpitalne, nigdzie nie wysyłają, wyniki w 2 godziny🙂 raz w Alabie czekałam 2 dni robocze, kosmos. A w szpitalu robię nawet wieczorem, wracam do domu i już są wyniki 👍 -
Aneta2506 wrote:Dziewczyny, mam wyniki... Niestety nie tym razem 😞 nie zły oszust mi się trafił... No cóż, mówi się trudno i żyje się dalej! Z niezła ekipa wejdę w ten następny rok, który będzie należał do nas ☺. Wstawię wyniki, proszę poradzcie czy ten progesteron jest ok? Dzisiaj 25 dpo. Kompletnie się na tym nie znam... Mimo wszystko, mam nadzieję ze ta 🐵 się rozkręci bo te delikatne plamienia trzeci dzień to... 😡
O kurczę Aneta bardzo mi przykro 😥😥😥 i to paskowy z facella, no kurde 🤦🏼♀️😤
A prog niziutko, według mnie mogło nie być owu w ogóleWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 18:19
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Aneta2506 wrote:Dziewczyny, mam wyniki... Niestety nie tym razem 😞 nie zły oszust mi się trafił... No cóż, mówi się trudno i żyje się dalej! Z niezła ekipa wejdę w ten następny rok, który będzie należał do nas ☺. Wstawię wyniki, proszę poradzcie czy ten progesteron jest ok? Dzisiaj 25 dpo. Kompletnie się na tym nie znam... Mimo wszystko, mam nadzieję ze ta 🐵 się rozkręci bo te delikatne plamienia trzeci dzień to... 😡
Nie wiem czy dobrze interpretuje wyniki ale beta drgnęła jakby coś się zadziało. Progesteron spada przed okresem ale czy aż tyle? niech mądrzejsza się wypowie. Plamienia mogą świadczyć o niedomadze. A badałaś proga wcześniej? -
Aneta ale patrząc na wyniki to pewnie był biochem. Wiec skoro raz pykło to uda się kolejnym razem już z happy endem
-
Może był biochem skoro beta nie jest zerowa... Albo serio podły oszust 🤬 progesteron już spada na 🐵 albo nie było owulki
Początek roku będzie dla Ciebie piękny ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 18:26
-
A masz możliwość skontaktować się ze swoim ginekologiem? Na pewno to Cię uspokoi ☺️
-
Oj chyba stracę zaufanie do paskowych facelle ☹️ przecież tam było widać kreskę 😭 a sikałas na test codziennie czy nie? -
Ale tak, wchodzimy w nowy NASZ rok :*
Ehhh ja niestety dostałam kiepską wiadomość - w piątek miałam bliski kontakt z osobą chorą na covid... Błagam, tylko nie teraz Trzymajcie kciuki, żeby ta suplementacja wit. D od roku i życiowy fart mnie uchroniły 😥💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Ale beta nie jest zerowa, może biochem?
Ale tak, wchodzimy w nowy NASZ rok :*
Ehhh ja niestety dostałam kiepską wiadomość - w piątek miałam bliski kontakt z osobą chorą na covid... Błagam, tylko nie teraz Trzymajcie kciuki, żeby ta suplementacja wit. D od roku i życiowy fart mnie uchroniły 😥
Myśl pozytywnie! U mnie brat po 3 szczepieniach przyniósł covid i nikt się z domowników nie zaraził. -
Ani0nka wrote:Napisałam mu smsa i czekam aż coś odpisze:(
-
Patka123 wrote:Myśl pozytywnie! U mnie brat po 3 szczepieniach przyniósł covid i nikt się z domowników nie zaraził.💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Patka123 nie, nie robiłam wcześniej wyników progesteronu, ale w poprzedniej ciąży brałam Duphaston 2x1 ze względu na lekkie plamienia chyba w 6 tygodniu.
Milam nie, sikalam dwa razy i dzisiaj beta. Na jednym z porannego moczu kreska, teraz jak test wyciągnęłam to nie wygląda na fabryczna, więc możliwe że ciąża biochemiczna.
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
AniOnka ja w tej kwesti nie mam pojęcia bo ja w drugą stronę.. w sobotę miałam prawie 19 i też mam stresa że to mało ale czekam do czwartku co powie gin.🩷 16.08.2022 👱♀️