Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny nadrobiłam dzisiejszy dzień.
Gratuluję wszystkim pięknych bet.
Blondyna.B nadal trzymam kciuki za Twoje ⏸️
Przytulam te którym się nie udało 🤗 następny miesiąc będzie wasz✊✊✊
Do mnie dzisiaj przyszły wyniki ANA 3 i są takie same jak były ☺️ cieszy mnie to bo to znaczy że nie jest gorzej niż było i mój organizm nie jest bardziej agresywny 😁
Do tego przyszła też paczka z testami ciążowymi 😁 mam 6 testów czułości 10 i dwa testy czułości 25 już mogę wysikać moje ⏸️😝Kira, milam, Milixx, Marchewka, Lexia, MMimi, Gwiazdeczka 93 lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Gwiazdeczka 93 wrote:Ja mam o tyle dobrze, że Mąż w miarę chętnie ( jeśli można tak to nazwać 😜) chodiz na badania i wizyty, gorzej z moim diagnowazaniem,bardziej słucha lekarza niż mnie 😜
A jak wyniki nasienia ( przepraszam jeśli już wstawialas,ale mogło mi wypaść).
Bo jeśli są w porządku to może u Was żylaki powrózka nie maja wplywu na jakość plemników 😉
Jeśli chodzi o wyniki nasienia to z najważniejszych parametrów ilość w 1 ml - 48.2 mln, ale morfologia 3 % wszystkie pozostale parametry w normie. Ale to są wyniki sprzed suplementacji, po nowym roku powtorka po 4 miesiacach brania supli i wtedy zobaczymy -
Blondyna masz na jutro jeszcze facellka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 21:38
-
Kurcze Aneta2506 nie wiem co napisać. Nie na taką wiadomość czekałam 😔 Tyle 💚 Ale pamiętaj, jest plus (jak tak sobie tłumaczę) na sylwestra poszalejemy a styczeń i nowy rok będzie nasz. Każda z nas której mikołaj nie przyniósł prezentu w styczniu musi ujrzeć ⏸️ kreseczki. Nie widzę innej możliwości 🥰
Ani0nka piękna beta 😊 rośnijcie zdrowo 🤰 a co do proga, ja się nie wypowiem bo się nie znam ale jeżeli coś Cię niepokoi to dzwoń do swojego ginekologa niech Cię uspokoi 😊
Blondyna.B czekam na Twój jutrzejszy test 🤞🤞 Jutro już muszą być ładne ⏸️ kreseczki 🍀
Jak o którejś zapomniałam to przepraszam, nie jestem w stanie być z Wami na bieżąco. Obiecuje się po świętach poprawić 😄 mam nadzieję, że wybaczycie 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 21:57
Marchewka, Aneta2506, Kira, MMimi lubią tę wiadomość
-
Położyłam się spać, bo padam na twarz. I tak leżę, turlam się z boku na bok i nic. Zaczynam przeżywać jutrzejszą wizytę i usg. W sumie próbuje przekonywać samą siebie, że jak tak dalej pójdzie to osiwieje na starcie, ale nic nie działa 🙄 Także siedzę w łóżku, owinięta kołdrą i jem kanapkę - bo oczywiście głodna 😂
Wiem, że przesadzam, ale to silniejsze ode mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 22:13
-
Kira wrote:Położyłam się spać, bo padam na twarz. I tak leżę, turlam się z boku na bok i nic. Zaczynam przeżywać jutrzejszą wizytę i usg. W sumie próbuje przekonywać samą siebie, że jak tak dalej pójdzie to osiwieje na starcie, ale nic nie działa 🙄 Także siedzę w łóżku, owinięta kołdrą i jem kanapkę - bo oczywiście głodna 😂
Wiem, że przesadzam, ale to silniejsze ode mnie.
Zupełnie zrozumiałe, ja też dzisiaj nie spałam pół nocy... Napewno będzie dobrze, na która masz wizytę?15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Patka123 wrote:Ja bym się starała. Jeżeli jajeczko zaczyna się dzielić i jest jakiś błąd, to po prostu ciało go nie przyjmie. Ale plemniki mają długą drogę do przebycia i przeważnie to ten najsilniejszy dociera.
Oczywiście występują wady genetyczne, ale to nie od złego plemnika
Chociaż jeżeli masz w głowę zachodzić czy dobrze robisz to oczywiście porozmawiaj z lekarzem.
Uszkodzone DNA plemników zmniejsza szanse na zapłodnienie. Jest także przyczyną wystąpienia nieprawidłowości we wczesnym stadium rozwoju zarodka oraz zwiększa ryzyko przeniesienia wad genetycznych na dziecko oraz poronień.
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Blondyna siedzę pod łazienką 🤣
Mojego M rozkłada jakieś przeziębienie... wiecie jak to jest jak facet choruje🤭 mam nadzieję, że ja nic nie załapię. Akurat teraz jak mamy wyjazd, jak mamy kropka, cały rok nie chorował... ehhh przepraszam musiałam się wylać 😕
Życzę miłego dnia 🦠🦠😍😍🤞🤞🥰
Ja dziś z pacjentami gotuję kapustę... mam nadzieję, że przetrwam i nie będzie awaryjnych wyjść. Trzymajcie kciuki!👱♀️32 💖👦38
⏸ w 4 cs
10.12 wyraźne ⏸😁
10.12 beta 246,0 mlU/ml🥰😍
13.12 beta 1257,0 mlU/ml 😍😍😍
22.12 pierwsza wizyta 🤞pęcherzyk 💖
30.12 wizyta NFZ - zło, wymazuję z pamięci
5.01 zarodek 15,4mm z serduszkiem 162/min 💖💖💖 -
U mnie to raczej nic z tego albo Facelle u mnie nie działają.
Nic się nie zmieniło w wyglądzie kreski, te nowe testy dziś nie przyjdą więc jeśli zatestuje to jutro i to nie rano, bo nie mam testów w domu już -
-
Aneta2506 wrote:Zupełnie zrozumiałe, ja też dzisiaj nie spałam pół nocy... Napewno będzie dobrze, na która masz wizytę?
Na 11. Obudziłam się po północy, potem o 2, 3, 5 i teraz już stwierdziłam, że nie będę się męczyć z zasypianiem na siłę. Tak sobie pomyślałam, że co to będzie za stres na połówkowym usg. Ehhh Dobra trzeba spiąć dupsko i nie myśleć tyle. Dbam o siebie i to tyle co mogę zrobić 😊❤️
Blondyna ja cały czas trzymam kciuki 🤞 Kiedy masz termin @? -
Kira wrote:Blondyna ja cały czas trzymam kciuki 🤞 Kiedy masz termin @?
-
Milixx wrote:Blondyna.B według mnie tam coś majaczy 🤞 na kiedy masz termin 🐒? Póki okresu nie ma i temperatura ładna to jest szansa 😊🍀