Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny nadrobiłam dzisiejszy dzień.
Gratuluję wszystkim pięknych bet.
Blondyna.B nadal trzymam kciuki za Twoje ⏸️
Przytulam te którym się nie udało 🤗 następny miesiąc będzie wasz✊✊✊
Do mnie dzisiaj przyszły wyniki ANA 3 i są takie same jak były ☺️ cieszy mnie to bo to znaczy że nie jest gorzej niż było i mój organizm nie jest bardziej agresywny 😁
Do tego przyszła też paczka z testami ciążowymi 😁 mam 6 testów czułości 10 i dwa testy czułości 25 już mogę wysikać moje ⏸️😝
Kira, milam, Milixx, Marchewka, Lexia, MMimi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Gwiazdeczka 93 wrote:Ja mam o tyle dobrze, że Mąż w miarę chętnie ( jeśli można tak to nazwać 😜) chodiz na badania i wizyty, gorzej z moim diagnowazaniem,bardziej słucha lekarza niż mnie 😜
A jak wyniki nasienia ( przepraszam jeśli już wstawialas,ale mogło mi wypaść).
Bo jeśli są w porządku to może u Was żylaki powrózka nie maja wplywu na jakość plemników 😉
Jeśli chodzi o wyniki nasienia to z najważniejszych parametrów ilość w 1 ml - 48.2 mln, ale morfologia 3 %
wszystkie pozostale parametry w normie. Ale to są wyniki sprzed suplementacji, po nowym roku powtorka po 4 miesiacach brania supli i wtedy zobaczymy
26.10.24 ⏸️ 🥹❤️
26.10.24 beta hcg 144mlU/ml
28.10.24 beta hcg 397 mlU/ml
06.11.24 po wizycie : pęcherzyk ciążowy 11 mm, torbiel krwotoczna na jajniku 8cm
20.11 12 mm człowieczka 🥹❤️ wg usg 7+3 157ud/min
21.12 prenatalne
23.12 kolejna wizyta

-
Blondyna masz na jutro jeszcze facellka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 21:38
-
Kurcze Aneta2506 nie wiem co napisać. Nie na taką wiadomość czekałam 😔 Tyle 💚 Ale pamiętaj, jest plus (jak tak sobie tłumaczę) na sylwestra poszalejemy a styczeń i nowy rok będzie nasz. Każda z nas której mikołaj nie przyniósł prezentu w styczniu musi ujrzeć ⏸️ kreseczki. Nie widzę innej możliwości 🥰
Ani0nka piękna beta 😊 rośnijcie zdrowo 🤰 a co do proga, ja się nie wypowiem bo się nie znam ale jeżeli coś Cię niepokoi to dzwoń do swojego ginekologa niech Cię uspokoi 😊
Blondyna.B czekam na Twój jutrzejszy test 🤞🤞 Jutro już muszą być ładne ⏸️ kreseczki 🍀
Jak o którejś zapomniałam to przepraszam, nie jestem w stanie być z Wami na bieżąco. Obiecuje się po świętach poprawić 😄 mam nadzieję, że wybaczycie 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 21:57
Marchewka, Aneta2506, Kira, MMimi lubią tę wiadomość
-
Położyłam się spać, bo padam na twarz. I tak leżę, turlam się z boku na bok i nic. Zaczynam przeżywać jutrzejszą wizytę i usg. W sumie próbuje przekonywać samą siebie, że jak tak dalej pójdzie to osiwieje na starcie, ale nic nie działa 🙄 Także siedzę w łóżku, owinięta kołdrą i jem kanapkę - bo oczywiście głodna 😂
Wiem, że przesadzam, ale to silniejsze ode mnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2021, 22:13
-
Kira wrote:Położyłam się spać, bo padam na twarz. I tak leżę, turlam się z boku na bok i nic. Zaczynam przeżywać jutrzejszą wizytę i usg. W sumie próbuje przekonywać samą siebie, że jak tak dalej pójdzie to osiwieje na starcie, ale nic nie działa 🙄 Także siedzę w łóżku, owinięta kołdrą i jem kanapkę - bo oczywiście głodna 😂
Wiem, że przesadzam, ale to silniejsze ode mnie.
Zupełnie zrozumiałe, ja też dzisiaj nie spałam pół nocy... Napewno będzie dobrze, na która masz wizytę?15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego

-
Patka123 wrote:Ja bym się starała. Jeżeli jajeczko zaczyna się dzielić i jest jakiś błąd, to po prostu ciało go nie przyjmie. Ale plemniki mają długą drogę do przebycia i przeważnie to ten najsilniejszy dociera.
Oczywiście występują wady genetyczne, ale to nie od złego plemnika
Chociaż jeżeli masz w głowę zachodzić czy dobrze robisz to oczywiście porozmawiaj z lekarzem.
Uszkodzone DNA plemników zmniejsza szanse na zapłodnienie. Jest także przyczyną wystąpienia nieprawidłowości we wczesnym stadium rozwoju zarodka oraz zwiększa ryzyko przeniesienia wad genetycznych na dziecko oraz poronień.
5 lat walki o nasz cud 🌈
11/2021 9/12 tc 💔
🔸 IVF: 03/2024
14/05 (N) I FET ❄️ cb ?
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany
09/06 (S) V FET ❄️
6 dpt ⏸️ zostań z nami 🌈🍀
17 dpt bhcg 5633
24 dpt CRL 5,7 mm i bijące ❤️
7+0 CRL 8,1 mm i ❤️
9+6 CRL 2,91 cm bobisia 🥹
12+5 prenatalne i NIPT prawidłowe, CRL 6,9 cm 🐥
19+6 połówkowe prawidłowe 342 g💕
27+0 1180 g 🐹
29+5 1763 g 🐷, wielowodzie + cukrzyca
33+0 2261 g 🐼
35+0 2965 g 🐻
37+1 3500 g 🐮
Nasza córeczka jest już z nami 💖

-
Blondyna siedzę pod łazienką 🤣
Mojego M rozkłada jakieś przeziębienie... wiecie jak to jest jak facet choruje🤭 mam nadzieję, że ja nic nie załapię. Akurat teraz jak mamy wyjazd, jak mamy kropka, cały rok nie chorował... ehhh przepraszam musiałam się wylać 😕
Życzę miłego dnia 🦠🦠😍😍🤞🤞🥰
Ja dziś z pacjentami gotuję kapustę... mam nadzieję, że przetrwam i nie będzie awaryjnych wyjść. Trzymajcie kciuki!👱♀️32 💖👦38
⏸ w 4 cs
10.12 wyraźne ⏸😁
10.12 beta 246,0 mlU/ml🥰😍
13.12 beta 1257,0 mlU/ml 😍😍😍
22.12 pierwsza wizyta 🤞pęcherzyk 💖
30.12 wizyta NFZ - zło, wymazuję z pamięci
5.01 zarodek 15,4mm z serduszkiem 162/min 💖💖💖 -
U mnie to raczej nic z tego albo Facelle u mnie nie działają.
Nic się nie zmieniło w wyglądzie kreski, te nowe testy dziś nie przyjdą więc jeśli zatestuje to jutro i to nie rano, bo nie mam testów w domu już -
-
Aneta2506 wrote:Zupełnie zrozumiałe, ja też dzisiaj nie spałam pół nocy... Napewno będzie dobrze, na która masz wizytę?
Na 11. Obudziłam się po północy, potem o 2, 3, 5 i teraz już stwierdziłam, że nie będę się męczyć z zasypianiem na siłę. Tak sobie pomyślałam, że co to będzie za stres na połówkowym usg. Ehhh Dobra trzeba spiąć dupsko i nie myśleć tyle. Dbam o siebie i to tyle co mogę zrobić 😊❤️
Blondyna ja cały czas trzymam kciuki 🤞 Kiedy masz termin @? -
Na 24.12 teoretycznie, bo nie wiem jaką będę mieć fazę lutealną - po poronieniu lubi mi się zmieniać...Kira wrote:Blondyna ja cały czas trzymam kciuki 🤞 Kiedy masz termin @?
-
Majaczy ale ja wiem, że powinna ładnie wyglądać 😉Milixx wrote:Blondyna.B według mnie tam coś majaczy 🤞 na kiedy masz termin 🐒? Póki okresu nie ma i temperatura ładna to jest szansa 😊🍀

ile dpo jesteś?