Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Pani Miśka wrote:Nie powinno się brać w dzień picia a najlepiej zrobić odstęp ze 2 dni. W sumienie nie polecam jeśli przyzwyczajasz organizm, ale jeśli masz wielką ochotę to nie ma jakiś turbo przeciwskazań oprócz tego pominięcia dawek.
Przykro mi z powodu testu, wierzę, że nowy rok będzie nasz! 😚
No właśnie wielkiej ochoty nie mam, więc sobie daruję 🤪
Dzięki, oby 2022 przyniósł nam upragnione zdrowe ciąże🥰MMimi lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jako, że zbliża się wielkimi krokami koniec miesiąca - wiadomo w święta będzie nas tu mało
Ktoś chętny prowadzić wątek styczniowy? Jakieś pomysły na nazwę? -
Blondyna.B wrote:Na 24.12 teoretycznie, bo nie wiem jaką będę mieć fazę lutealną - po poronieniu lubi mi się zmieniać...
Niesamowity jest twój wykres Blondyna. Czy twoje nieciążowe wykresy wcześniej też tak wyglądały? Może to te testy są jakieś trefne -
milam wrote:Niesamowity jest twój wykres Blondyna. Czy twoje nieciążowe wykresy wcześniej też tak wyglądały? Może to te testy są jakieś trefne
-
KarolinaŚ wrote:Dla mnie też coś majaczy.... Czekamy na inne testy...
A ja w nocy doznałam paraliżu nocnego... Ktoś mnie najpierw złapał za plecy i nie był to mąż, a później jak mu powiedziałam ze ktoś tu jest to mnie cały czas przytulał.. Ale po nie całej godzinie znowu ktoś mnie dotknął za nerki... I powiem ze to nie pierwszy raz takie sytuacje, również kiedyś widziałam cień przechodzący przez korytarz to meza wysłałam zeby sprawdził czy u laury wszystko w porządku... Co jak co ja w duchy wierzę. Mam nawet takie odczucia ze jak ze znajomymi jechaliśmy dom oglądać do kupienia to im wyżej szliśmy bo dom z 1920 roku 3 pietrowy... To co raz bardziej zle odczucia miałam lzy same w oczach się pojawiały i najgorsze było w tym ze jak nam strych pokazywał to nie potrafiłam tam wejść co mnie trzymało blokada jak nic....
O matko to straszne, ja bym się chyba bała kłaść spać 😬 -
Blondyna.B wrote:Dziewczyny jako, że zbliża się wielkimi krokami koniec miesiąca - wiadomo w święta będzie nas tu mało
Ktoś chętny prowadzić wątek styczniowy? Jakieś pomysły na nazwę?
Prowadzić nie chcę, ale mogę nazwą zarzucić 😁
"W styczniu seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania" 😁😜Izi, Blondyna.B, Paulina666, Milixx, Aneta2506, Zagadka919, Ani0nka, szarlota96, Domi_naturelover, Natka2, Ancalime, Jo!Zio, kropka_123, MałaMi*, Kira, _Luna_, DeLaCruz, Nati94, milam, MMimi, Koteczka82, Anuszka28, Kasik85, Livka, Paulina1106 lubią tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Lexia wrote:Prowadzić nie chcę, ale mogę nazwą zarzucić 😁
"W styczniu seksik dla rozgrzania, wrześniem dzidziuś do bujania" 😁😜👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Coś tam majaczy od paru dni, ja cały czas trzymam kciuki za te jutrzejsze "nowe" 🤞🤞🤞15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
😘Milixx, Paulina666, Domi_naturelover, Aneta2506, Kira, tylko_czytam, Nati94, Paulina1994, MMimi, Koteczka82, Anuszka28, Kasik85, Livka, MałaMi* lubią tę wiadomość
👱🏼♀️&👨🏼🦱'94
Rodzinka 🤰🏼+🧑🏻🦱+👧🏼+🐈+🐈+🐈⬛
Pierworodna (4cs):
Rodzeństwo (1cs):
23.08.24: ⏸️
24.08.24(3+4): Beta HCG: 16.8 🍀
26.08.24: Powtórka: 75.3 ❤️🥹
11.09.24(6+1): Pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i echem mikrozarodka z mikroserduszkiem ❤️
16.09.24(6+6): Jest zarodek o CRL ok. 1cm (7+1), z pięknie bijącym ❤️
07.10.24(9+6): 👽 ma prawie 3cm i już coraz bardziej przypomina człowieka😜Karta ciąży założona.
28.10.24(12+6): USG genetyczne: wszystkie parametry prawidłowe. Druga córka?!🩷
06.11.24(14+1): 100g Bambosza. Płeć dalej niepotwierdzona🫠
02.12.24(17+6): Wizyta
-
Sparky wrote:Blondyna, masz piękny wykres, nie puszczam kciuków 🤞🏻
Mnie dzisiaj coś podkusiło i zatestowalam w 11 dpo, oczywiście biel 🤪
Pytanie do dziewczyn, które biorą metforminę - co robicie, jak chcecie się napić trochę alkoholu? Nie bierzecie tabletki tylko w ten dzień, kiedy pijecie? Sylwester się zbliża i zebrało mi się na rozkminy pt. pić czy nie pić 🤷🏼♀️ A jeśli pić, to w jaki sposób, żeby sobie nie zaszkodzić 🤔 -
Blondyna.B wrote:Dziewczyny jako, że zbliża się wielkimi krokami koniec miesiąca - wiadomo w święta będzie nas tu mało
Ktoś chętny prowadzić wątek styczniowy? Jakieś pomysły na nazwę?
Jeżeli nie będzie chętnych na prowadzenie styczniowego wątku to ja się zgłaszam na ochotnika 🖐🏼😊
Ale dziewczyny, zgłaszajcie swoje kandydatury. Jeżeli któraś jest chętna to nie będę się mocno bić o prowadzenie 😄Lexia, Zagadka919, Paulina666, Aneta2506, Blondyna.B, Pani Miśka, Domi_naturelover, Sparky, Natka2, Ancalime, Jedna_z_Wielu, Kira, tylko_czytam, Nati94, Gwiazdeczka 93, conte, Paulina1994, MMimi, czarneniebo, Koteczka82, Okinny, Kasik85, Livka, MałaMi* lubią tę wiadomość
-
Zagadka919 wrote:Mi Endo mówił że 3 dni przed odstawiać i 3 dni po zacząć brać, ale mam w otoczeniu osoby które piją mimo brania i nic im nie jest, ale ja jestem panikarą więc nie próbuje :p
Też mam w otoczeniu takie osoby i też jestem panikarą 🤣 -
Jeżeli chodzi o kalandarz to dla mnie, jak ktoś nowy przychodzi i chce kupić premium to 29 zł za taka aplikacje za miesiąc to jest bardzo dużo 🙈 ma dużo niedociągnięć... Ja też właśnie nie mogłam zaznaczyć, zakończy cykl jak zaszłam, a później wszystkie dane itp. mi się rozjechaly... 🤦♀️
Sparky, mam nadzieję że jeszcze jest za wcześnie i może bedzie Wignilijny cud i pokaza Ci się dwie kreski 🙂15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
W styczniu mam noworoczne postanowienie🍾🥂 , że we wrześniu urodzę swoje marzenie 👶🏼💚
W styczniu testujemy - we wrześniu bobasy rodzimy 👶🏼👶🏼
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2021, 11:22
Paulina666, Lexia, Sparky, Aneta2506, Nati94, Gwiazdeczka 93, czarneniebo lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Jeżeli nie będzie chętnych na prowadzenie styczniowego wątku to ja się zgłaszam na ochotnika 🖐🏼😊
Ale dziewczyny, zgłaszajcie swoje kandydatury. Jeżeli któraś jest chętna to nie będę się mocno bić o prowadzenie 😄Milixx lubi tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅