Pod choinką kreski dwie, latem bobas rodzi się 🎄🎁👣
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta2506 wrote:Dziewczyny, zadam pytanie.. Może głupie, nie wiem 🤔😂
Kupiłam dzisiaj testy owulacyjne, zanim zaszłam w ciążę też ze dwa miesiące używałam, ale jakoś tak zawsze trafiałam ze te kreski były takie mocne. A teraz, niby mam mieć owulację za 2 dni (tak obliczyla aplikacja), ale nie wiem czy w ogóle będzie owulacja w tym miesiącu przez ta prolaktyne, wcześniejsze poronienie, ale do rzeczy...
Czy jak dzisiaj wyszedł taki test, to czy np. powinnam kolejny zrobić np. dopiero za dwa bądź trzy dni? Czy codziennie?
Kurde, te kupiłam w rossmanie i trochę kosztują, a te z allegro mi zaginęły 🤦♀️ i się tak zastanawiam... Ale jak będzie trzeba to oczywiście dokupie 😀 doradźcie? 🙏Może ktoś bardziej obeznany
Tutaj test:
https://ibb.co/PWxTtzL
Ja robiłam codziennie wieczorem, gdy obie robiły się bardzo podobne do siebie to wtedy dwa razy dzienne: ok 12-13 i wieczorem 😊 bardzo łatwo przegapić pikAneta2506 lubi tę wiadomość
💑+😺
11 cs - 2cs z CLO.
3.12 - 12 dpo ⏸
5.01 Dwa maluszki 🥰
👶 1,99 cm 💕👶 1,92 cm 💕
07.07.2022 (34+4)
💖Oliwia 1920g 💖Lilianna 2620g -
Aneta2506 wrote:Dziewczyny, zadam pytanie.. Może głupie, nie wiem 🤔😂
Kupiłam dzisiaj testy owulacyjne, zanim zaszłam w ciążę też ze dwa miesiące używałam, ale jakoś tak zawsze trafiałam ze te kreski były takie mocne. A teraz, niby mam mieć owulację za 2 dni (tak obliczyla aplikacja), ale nie wiem czy w ogóle będzie owulacja w tym miesiącu przez ta prolaktyne, wcześniejsze poronienie, ale do rzeczy...
Czy jak dzisiaj wyszedł taki test, to czy np. powinnam kolejny zrobić np. dopiero za dwa bądź trzy dni? Czy codziennie?
Kurde, te kupiłam w rossmanie i trochę kosztują, a te z allegro mi zaginęły 🤦♀️ i się tak zastanawiam... Ale jak będzie trzeba to oczywiście dokupie 😀 doradźcie? 🙏Może ktoś bardziej obeznany
Tutaj test:
https://ibb.co/PWxTtzL
Ja też tak jak dziewczyny piszą, codziennie a przy mocniejszej dwa razy dziennie. Powodzenia 🍀Aneta2506 lubi tę wiadomość
💁♀️ 27
💁♂️ 31
04.11.21 ⏸️
12 dpo- beta 78,9
15 dpo- beta 282,1 🥰
24.11- 6+1, bijące serduszko❤️
13.11- crl 2,43 cm ❤️
22.12- crl 3,95 cm ❤️
03.01- prenatalne- synek 💙
19.01- 110 gramów szczęścia 🥰
15.02- 250 gramów 🥰
01.03- połówkowe 🤞🍀
-
Lolita84 wrote:
-
conte wrote:Pani Miśka Właśnie miałam wspomnieć o Rudej, która startowała z niską betą więc, powtórz betę za 2 dni dla pewności.
Dziewczyny, ja trochę ochłonęłam po tym badaniu mojego Starego, mam mu dać zalecenia. Sam powiedział, żebym skorzystała z Waszego doświadczenia już się nie wyśmiewa
Po mecie trochę już lepiej, ale biorę Sanprobi IBS i nie wiem czy to nie od niego się uspokoiło.
Poza tym, poszłam na ten permanentny brwi. Cholera, bez znieczulenia 😂 jakby mi ktoś wczesniej powiedział, ze to tak boli, za cholerę bym nie poszła😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2021, 22:27
💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Starania o Nasze cudo ❤od lipca 2020 tak na luzie....
Styczeń 2022 zaczynamy starania tak na 100%... -
Lexia wrote:Super wyniki bet! Gratulacje dziewczyny, dajcie no mnie tu duuuużo ciążowych wirusów 💜💜
No i właśnie, nie liczy się wartość pierwszej bety, tylko przyrost za 48h ☝🏻 także na spokojnie, na pewno urośnie 💪🏻😇
Co do covid, to ja już nie zliczę, ile razy miałam kontakt, pracuję w szkole i przedszkolu, co chwilę są izolacje i kwarantanny. Samego covida chyba nie przeszłam (a przynajmniej nie z objawami). Przyjęłam dwie dawki szczepienia. I oby tak dalej 😉💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Malinka1989 wrote:Ja to juz to najgorsze aobie wmawiam🤦♀️
Mam nadzieje, ze do jutra @ nie przyjdzie i wizyta sie odbedzie.💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
celina550 wrote:a które miałaś badania? miałas gastroskopię kiedyś?
jedzenie glutenu u niektórych ma wpływ na płodność. nie wiem co Ci wyszło dokładnie, ale na pewno idź do niego z wynikami i powolutku z tyłu głowy bądź przygotowana na dietę bezglutenową...
wielu lekarzy samych z siebie poleca odstawienie glutenu podczas nieskutecznych staran, z celiakia to już będzie przymus a nie opcja 🤷 ale spokojnie, z tym da się żyć 😊 -
Cześć dziewczyny. Gratulacje dla wszystkich z dwoma kreseczkami U mnie przyszła @ wiec kolejne testowanie wypadnie 1 dnia nowego roku, skoro nie udało się w Mikołajki to może uda się w nowy rok. Póki co życzę żeby jak najwięcej prezentów pod choinką było w tym naszym wątku grudniowym
Jo!Zio, Britta lubią tę wiadomość
-
Jutro dzwonię do tych dziadów i pytam czy zgubili wyniki 🤪🤬
Dobrze, że przestawiłam wizytę jutrzejszą na czwartek…
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Emii wrote:A ja na Mikołaja dostałam pozytywny wynik badania na celiakie😭 Dziewczyny czy któraś z Was miała to badanie ?
Ja mam gen celiaki, ale nie jest aktywny, robiłam diagnostykę i wychodziły ujemne.
Jakie dokładnie robiłaś badania? -
Domi_naturelover wrote:Jutro dzwonię do tych dziadów i pytam czy zgubili wyniki 🤪🤬
Dobrze, że przestawiłam wizytę jutrzejszą na czwartek…💏Razem 9 lat
♀️36
♂️41
Dobra są te wyniki 😛 Dziewczyny, jesteście ekspertkami, dlatego będę wdzięczna jak zerknięcie, bo ja już jestem zestresowana 😔
Badania w 4 dc:
*AMH: 1,55 (norma dla 20-24 lat 1,52-9,95) 😣
*TSH, FT3,FT4,Prolaktyna jak w stopce
Plus poniższe:
Dla ułatwienia LH/FSH=0,744
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2021, 07:40
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
KarolinaŚ wrote:Hej testowalam i nie co już myśleć poczekam jeszcze do czwartku bądź piątku i powtórzę bo może być za wcześnie temp mi skacze jak po.....na
Al już sama nie wiem wiem
https://ibb.co/K9Lyxbx -
Piorky wrote:Cześć dziewczyny. Gratulacje dla wszystkich z dwoma kreseczkami U mnie przyszła @ wiec kolejne testowanie wypadnie 1 dnia nowego roku, skoro nie udało się w Mikołajki to może uda się w nowy rok. Póki co życzę żeby jak najwięcej prezentów pod choinką było w tym naszym wątku grudniowym
Piorky lubi tę wiadomość
-
KarolinaŚ wrote:Hej testowalam i nie co już myśleć poczekam jeszcze do czwartku bądź piątku i powtórzę bo może być za wcześnie temp mi skacze jak po.....na
Al już sama nie wiem wiem
https://ibb.co/K9Lyxbx1 IUI - kwiecień 2022 ❌
2 IUI - maj 2022 ✅
21.05 - beta 31,6, progesteron 29,5
27.05 - pierwsza wizyta ✊
13.06 - jest ❤️
Ja 👩 34
PCOS, Hypoglikemia reaktywna
Rozjechane cytokiny
Czynnik V (R2) - homozygotyczny
MTHFR C677T, A1298C, PAI - 1 4G/5G - heterozygotyczny
KIR BX, brak 2DS3, 3DS1
On 🧔31
Wyniki nasienia - w granicach normy -
KarolinaŚ wrote:Nie był przerobiony... Zrobiłam od razu.... Nie wiem albo mam aparat w tel zepsuty i przekłamuje wszystko albo czekam grzecznie
Domi_naturelover lubi tę wiadomość