PODLASKIE - łączmy nasze siły tutaj
-
WIADOMOŚĆ
-
To akurat prawda ze trafiliśmy na beznadziejnych lekarzy najgorsze ze to takie renomowane kliniki ale nie łudźmy sie tam nie ma leczenia niepłodności ok powciskaja jakis kit przez kilka cykli a potem i tak zleca in vitro no w najlepszym przypadku inseminacje. Jak ktoś chce próbować sie leczyć to raczej trzeba szukać lekarzy prywatnych którzy sie na tym znają a nie pracują w tych klinikach które sa maszynkami do robienia pieniędzy . Ja ze swojej strony mogę polecić dr Gacutę wprawdzie mogę przyczepić sie do kilku rzeczy ale generalnie była moim najlepszym lekarzem tylko ze w pewnym momencie rozłożyła ręce i nie potrafiła nam pomoc ale wiem ze wielu parom pomaga. Przyjmuje prywatnie ale wszystkie badania np laparoskopia czy drożność robi w szpitalu na fundusz
Reggina lubi tę wiadomość
starania od lutego 2011
6 lekarzy żadnej konkretnej diagnozy
Czerwiec 2015 - naprotechnologia
Grudzień 2015 - laparoskopia (PCO, endo, naprawa źle zbudowanej macicy)
WALCZYMY !! -
Ja chodzę w Suwałkach do dr Molędy-Nowak.Po czterech miesiącach leczenia hormony mam unormowane. Teraz się zapisałam do gina, Pietrewicz. Z Białegostoku przyjeżdża i w Augustowie przyjmuje, no ale zobaczymy czy warto...w sumie teraz to ciężko znaleźć dobrego lekarza, bo każda z nas ma inne doświadczenia i jednych lekarzy sie chwali a innych juz nie do końca.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 13:59
-
To prawda ze bardzo trudno znaleźć dobrego lekarza niby Białostockie kliniki sa takie znane ale tam sa nastawieni na in vitro a nie na szukanie problemu i leczenie. My z mężem próbowaliśmy juz wielu rzeczy od medycyny konwencjonalnej po metody naturalne. W drodze na Hajnówkę jest pop który jest zielarzem przyjeżdzają do niego ludzie z całej Polski i wiem ze wielu osobom i parom pomógł. Przepisuje on kuracje ziołami na 3 miesiące plus daje modlitwę która trzeba wspólnie odmawiać rano i wieczorem. Nam to niestety nie pomogło ale wierze ze innym moze pomoc tylko trzeba w to wierzyćstarania od lutego 2011
WALCZYMY !! -
W sumie z tymi klinikami tez jest różnie, znam osoby które jeżdżą do artemidy, bociana i są zadowolone. Owszem pada pytanie czy chcą naturalnie czy decydują się na in vitro. Mam znajomą która przez długi czas leczyla sie w bocianie, znaleźli przyczynę i zaszła naturalnie w ciążę. Więc myślę że tez nie ma co generalizowac. A słyszałaś jakieś opinie o tym Pietrewiczu?
-
Oczywiście w pełni sie z Tobą zgadzam ja przedstawiłam swoje doświadczenie i wiem ze sa pary którym udaje sie zajść w tych klinikach ale mam tez znajomych którzy starają sie 13 lat w Bocianie zostawili juz jakies 60 tys i dalej nic tylko ze oni sa przeciwni in vitro i walczą naturalnie. Tak samo na temat danego lekarza każdy bedzie miał inna opinie o dr Pietrewiczu nie słyszałam a on pracuje w jakiejś klinice ??starania od lutego 2011
WALCZYMY !! -
Warto próbować ja juz pózniej nie wahałam sie zmieniać lekarza nie pasował mi po 2-3 wizytach szukałam innego bo czasami mozna majątek stracić i nic z tego nie wyjdzie ale jesli znajome Ci go polecają i wiesz ze zajmuje sie leczeniem osób które maja problem z zajściem w ciąże to ja najbardziej trzeba iśćstarania od lutego 2011
WALCZYMY !! -
Byłam na wizycie u dr Pietrewicza, póki co muszę go pochwalić. Wizyta trwała ok. 45 minut. Zebrał dokładny wywiad, pospisywał wszystkie moje wyniki badań, do tego dał jeszcze sporo skierowań na kolejne badania, trochę zmodyfikował leki i plus duży jest taki, że wyniki mam mu mailowo wysłać i wtedy ewentualnie coś jeszcze zaleci przed kolejną wizytą. Zobaczę jak będzie dalej, ale na razie pozytywne odczucia co do samego lekarza.
-
Magda to super, że tak podszedł, że zobaczył wasze wyniki Trzymam kciuki, żeby się udałostarania od lutego 2011
WALCZYMY !! -
ja też jestem z podlasia witam
synek 6lat
synek 5lat
aniołki bliźniaki chłopcy 17tc [*][*]
aniołek 8tc [*]
aniołek 5tc [*]
aniołek 7tc [*]Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 15:40
Malenq lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny długo mnie tu nie było. Ale wracam z dobrymi wiadomościami i informacją że dopiero w Artemidzie się udało, u Zbrocha. Po roku starań i "leczenia" na własną rękę i u innych konowałów, nareszcie udało się. Doktor Zbroch po 2 cyklach sprawił że się uśmiechnęłam - w końcu. Więc albo to tak właśnie miało być albo to jego zasługa....Polecam i dziękuję julicie która mi go poleciła i która za niedługo doczeka się na tym świecie córeczki.
julita, moremi, Reggina, Foto_Anna lubią tę wiadomość
mrulinka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mrulinka wrote:Dziewczyny długo mnie tu nie było. Ale wracam z dobrymi wiadomościami i informacją że dopiero w Artemidzie się udało, u Zbrocha. Po roku starań i "leczenia" na własną rękę i u innych konowałów, nareszcie udało się. Doktor Zbroch po 2 cyklach sprawił że się uśmiechnęłam - w końcu. Więc albo to tak właśnie miało być albo to jego zasługa....Polecam i dziękuję julicie która mi go poleciła i która za niedługo doczeka się na tym świecie córeczki.
dziewczyny mi właśnie udało się dopiero w Artemidzie u dr Zbrocha, dzięki jego wiedzy i doświadczeniu zaszłam w upragniona ciąże i w ciągu tygodnia zostanę mamą bardzo ale to bardzo polecam Artemidę i dr Zbrocha
życzę wszystkim powodzenia i przechodźcie szybko na fioletową stronęmoremi, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z czystym sumieniem mogę polecić dr Pietrewicza. Nam udało się po 1,5 roku starań. W S-kach ciężko mi było znaleźć konkretnego ginekologa. Bo to PCOS to cukrzyca i sarkoidoza i najlepiej wg nich żebym dzieci nie miała. A ty proszę mój synuś ma już 9msc
-
Zaczęłam leczenie u dr. Zbrocha i jak narazie wywarł na mnie i na na mężu pozytywne wrażanie. W obecnym cyklu chce u mnie wykonać IUI, jednak nie skierował mnie najpierw na sprawdzenie drożności jajowodów ani innych zalecanych badań przed IUI. Zastanawiam się czy to jest norma u lekarzy? Hormony mam wporzadku zaś mąż ma nie najlepsze wyniki nasienia.