Pogaduchy o dupie Maryni czyli o Wszystkim i o Niczym :P Zapraszam
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya zapomniałam Kasieńko Pani stomatolog "PPPPP tak maja hmm zeby mu tylko do głwy nie przyszło temu mojemu stomatologowi żeby je wyrwac ahah musiłaby mnie przywiazac do fotela i nafaszerować lekami , moze je sobie objerzeć tylko mammała szczeke i mi rosna te zęby w różne strony ,do tego ój stomatolog taki przystojny hmmm ostatnio dał mi recepte na lek na gardło bo miałam zapalenie gardła i mu kaszlałam podczas wizyty przystojny i troskliwy :PPPPP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 22:12
-
hehe no tak to jest że rosną dziwnie przeważnie nie każdy ma taka szczenę jak ja i nawet nie wiem kiedy mi wyrosły
jak będę miały miejsce i nie sprawiały kłopotu można zostawić ale jak ciągle zapalenie i szczękościsk yto się z nimi żegnaj jak najszybciej -
nick nieaktualnytak boje sie ta druga Kasia chyba nie ma sie czego bac :PPboje to mało owiedzian elandyneczko ja jestem cała mokra jak siedze na fotel mam uraz zprzeszłosci wyrywanie 6 bez znieczulenia i zropa ahaha pamietam ze jak mi wyrwał tego zeba zropa to mu zwymiotowaam na podłoge z bólu maakra dziewczyny jaki bólmuslałam ze umre i od tej pory boje sie stomatologa jak mi tylko wkłada te igiełki do ust to mi cisnienie skacze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 22:16
-
Kasia* idź sobie do dentysty który ma znieczulenie komputerowe np. The Wand, jest naprawdę super, zero - dosłownie ZERO bólu i cały strach szybko mija
Oczy zamknięte, w myślach podśpiewuj ulubioną piosenkę, i ani się zorientujesz jak będzie po wizycie
Julia 07.2015 -
nick nieaktualnynie pozwole ich sobie wyrwac chybaże wnarkozie moge zapalcic obojetnie ile ale 4 zeby ja tego nie przezyje i to pewnie zrozcinaniem dziasla feee ja weim Kasiu że z punktu widzenia dntysty to jest tylko ekstrakcja ale ja jako pacjent juz chba bm wolała rodzic niz miec usuwanego zęba cociaz ostatnio dostalam mega mocne znieczulenie własciwie nic ie czułam ale i tak sie bałam ze zaboli
-
nick nieaktualnyto fakt znieczulenie jest mocne to co ostanio miaam lae dal mi najmocniejsze jakie bylo smial sie ze mnie ze che znieczulenie do wypelninia kanalu przeciez tam juz nie ma pani co bolec ale ja chce znieczulenie ok dostanie pani , juz mam Kasiu @ od piatku i w jutro zaczynam brac clo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 22:26
-
Mnie też kiedyś przerażały wizyty u stomatologa, a u mnie w dodatku odpada znieczulenie pod narkozą, bo mam bardzo niskie ciśnienie i prawie żaden stomatolog się na to nie godzi. Ale skorzystałam ze znieczulenia komputerowego i byłam zadowolona, nic nie bolało choć fakt, miałam jak Ty - przez całą wizytę myślałam, że zaboli. Pani dentystka widziała, że mam trochę strach, więc kazała położyć się i zamknąć oczy - i ani się nie obejrzałam, a było po wizycie
Kasia * lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny