Pogaduchy o dupie Maryni czyli o Wszystkim i o Niczym :P Zapraszam
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzastanowie sie bo nie mam jednego stomatologa chodze raz do teg oraz do innego myslam tez owbielaniu i o lakierowaniu zebow ale to musze je wyleczyc strasznie podobaja mi sie rowne snieznobiale zeby ja niestety mma zeby koloru kosci sloniowej i mam przerwe midzy jedynkami juz kiedys wybielalam zeby super to wygladalo ale z czasem kolor mzienila sie na moj naturalny niektory ludzie rodza sie z pieknym uzębieniem ja jedyne co to moje zeby zadko sie psuja wiekszosc mam zdrowych mimo ze dentysty unikam no ale zawsze o nie dbalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2014, 23:48
-
Landryneczka wrote:Kasia no dokładnie .
Mi 6 się ułamała masakra .
Idę spać tzn spać i nie spać haha może cosik będzie
Dobranoc :* -
a my dziś świętujemy naszą 7 rocznicę a wgl. to czuję się jakby dziś albo na dniach miała być owulacja ale że jak to dziś 10dc dopiero i po CLO nigdy wcześniej niż w 15dc jej nie było chyba, że organizm się przygotowuje ale co tam w nosie to mam Dziś będzie piękny dzień chociaż po 17 i do samej nocy zapowiadają znowu ulewy oby się nie sprawdziło
aszka lubi tę wiadomość
-
Magda ja to bym nawet chciała żeby popadało bo moja alergia na takiej pogodzie działa 2x bardziej niż normalnie. Masakra jak będzie tak dłużej to mi nos urwie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my 10 lipca 4 lata po ślubie 4 lata starań 24 lipca i 17 września moje 26 urodziny i 9 lat bycia razem
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za życzenia♥ prawda że ten czas szybko leci. Nam w październiku minie 4 lata po ślubie a w styczniu 4 lata walki o nasz cud. Życzę Wam owocnych nocy:) u mnie w tym cyklu na luzie bez spiny i serduszek na określony czas bo lekarz na urlopie i daruję sobie monitoring. A jak wraca lekarz to ja wyjeżdżam♥ wiec pełen spontan